STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hacienda Beach

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Sozopol

Recenze

Dáša, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

6,5/10

O hotelu

Hacienda Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí autopůjčovnu a prádelnu.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole a volejbal. Pro fanoušky vodních sportů je zde windsurfing. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik. V hotelu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa a masáže. V objektu je animační program a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.