STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Casa Blue Resort

8/10
8/10

Egypt, Marsa Alam

Recenze

renata, pobyt s partnerem/koukvěten 2021

5,9/10
Luděk, pobyt s partnerem/koulistopad 2020

9,5/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2019

Fantastická dovolená, jen pozor na používání kreditních karet. Po jediném nákupu v hotelovém shopu mi byla karta zablokovaná z důvodu rizikové operace. Hotovost (euro, usdolar) je nutná.

9/10
Zdenačerven 2019

Úžasně milý personál, příjemná pláž, velmi pozvolný písečný vstup do moře (ideální pro malé děti), krásné moře. Klientela hlavně německá a polská. Pro mě nedostatek - špatná zahrada, vlastně jen travnaté plochy, neposkytuje žádný stín.

8,2/10
Věra, pobyt s přátelilistopad 2018

+ velmi dobrá volba pro pohodovou odpočinkovou dovolenou + dobrý doplňkový program zdarma příjemný (strečink, aquaaerobic, fitness) + velmi dobré zajištění cestovkou (letiště, delegátka)

8,5/10
Martina, pobyt s rodinouzáří 2018

Celkově jsme byli s dovolenou spokojeni. Pokud někdo nežádá vyloženě luxus , mohu jedině doporučit. Byla to skutečně odpočinková dovolená, na klidném místě, žádný ruch a přecpané pláže. Akorát si člověk musí zvyknout, že za vámi pořád bude někdo chodit a něco nabízet. Buďte tvrdí a nenechte se zlámat nebo drsně smlouvejte, protože ve finále jsou ochotní jít i na poloviční cenu, než původně nabízí. Je to ideální místo pro děti, i kvůli odlivu se beze strachu mohou rochnit na pláži. Ovšem zcela jistě nedoporučuji pro ty, kteří chtějí hodně plavat. Ti tu budou zklamaní. Závěrem mohu tento hotel jen doporučit a určitě bych se sem klidně i vrátila.

7,7/10
Šárka, sám/ačervenec 2018

Skvělá dovolená, měla jsem v plánu pouze odpočívat a koupat se. Hotel nabízel samozřejmě animátory a všechny wellnes služby, ale stačilo jednou odmítnout a už vás neobtěžovali. Velmi ochotný personál, všichni se vás pořad ptali , jestli je všechno v pořádku a za drobný peníz, byly služby ještě lepší. Moře u břehu je velká kaluž a při odlivu není žádné, musí se až za útes po dlouhém molu, ale jste odměněni krásným korálovým útesem na potápění a nebo šnorchlování a není vhodný pro neplavce a nebo ty co se bojí hloubky. V hotelu byli pouze Češi, Slováci, Němci, Holanďané a pár Arabů, žádné celonoční večírky. Celkově velmi klidná a pohodová dovolená se skvělým jídlem a službami.

8,9/10
Jirka, pobyt s partnerem/koubřezen 2018

Potřebovali jsme jejich léky na průjem a i mnoho dalších turistů je potřebovalo. Jinak dobrý

7,6/10
Igor, pobyt s partnerem/koubřezen 2018

7,2/10
Lukas, pobyt s partnerem/kouleden 2018

6,5/10
Veronika, pobyt s partnerem/kouleden 2018

7,2/10
Svatava, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

Nádherný korálový útes Šnorchlování stojí za to. Hezčí je to od mola vpravo.Chodit po molu nám nevadilo, byla to hezká vycházka. Doporučuji výlet na delfíny, stálo to za to. Super dovolená, hned bych jela zase.

8,9/10
Kateryna, pobyt s rodinoukvěten 2017

Hotel můžeme jen pochválit a doporučit.

7/10
mirek, pobyt s rodinouduben 2017

7,5/10
Libuše , pobyt s přáteliduben 2017

8/10
Jarka, pobyt s přátelibřezen 2017

Ubytování, personál a strava - bezchybné. Hotel byl plný německých turistů, převážně důchodců, kteří se po jídle přemístili k bazénu a byli spokojení. Mimochodem nabízená strava byla na místní poměry velice bohatá a chutná, té se nedalo nic vytknout, velký výběr ovoce. Jediná katastrofa je zde moře a kvůli němu sem jezdím. U pláže se tak mohou čvachtat malé děti, je zde hodně daleko voda maximálně do půli lýtek, dno porostlé mořskou trávou a bez ryb. Za nimi se musí šlapat po 750 m dlouhém mole na otevřené moře a modlit se, aby nefoukalo.

7,8/10
Milada, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

9,4/10
Gabriela, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

9,4/10
Petr, pobyt s rodinoučerven 2015

6,9/10
Soňka, pobyt s partnerem/kouleden 2015

Hotel můžeme jen pochválit a doporučit.

7,6/10
Kateřina, pobyt s přáteliprosinec 2013

Hotel doporučuji, protože poskytuje kvalitní zázemí pro příjemnou dovolenou. Personál je velice přátelský, milý a ochotný vyhovět všem přáním. Rozhodně se sem vrátíme.

9,3/10
Emílie, pobyt s rodinouleden 2011

7,8/10
Dušan Kuča, pobyt s rodinousrpen 2011

Všechny hodnotící ukazatele jsou z mé strany hodnoceny vysoce. Tulip resort lze jen doporučit pro všechny.

8,6/10
Stanislav, pobyt s partnerem/kouprosinec 2010

Hotel je pěkný, relativně nový. Není možnost koupání (plavání) u pláže, je třeba přejít téměř 750 m dlouhé molo k otevřenému moři s krásným útesem. Pokud vás moře nebaví, pak je tu velký a prostorný bazén. Nepříjemné byly mouchy, nezaznamenal jsem tu vlaštovky, zřejmě se jim tak daleko nechtělo :) Ale pro milovníky šnorchlování je možné vidět rejnoky, karety a někdy i manty. O žraloky jistě zájem není, ale ani to není vyloučeno. My jsme měli štěstí a viděli delfíny. Určitě je mořský život ve srovnání s Hurghadou pestřejší.

6,6/10

O hotelu

Casa Blue Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort je moderní, pochází z roku 2023. Prázdninový areál hostům nabízí celkem 192 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Hosté dostanou po příjezdu na uvítanou drink. Je zde směnárna, restaurace, kavárna, hospoda, TV místnost, dětská herna a prádelna. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. V areálu je hezká zahrada a hřiště.

Vybavení pokoje

Pokoje mají kuchyň a koupelnu. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. V pokojích je kingsize manželská postel. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mikrovlnná trouba a varná konvice/kávovar. K základnímu vybavení patří televize, stereo aparatura, budík a WiFi (zdarma). Večerní turn-down service (služba rozestýlky) zajistí hostům dokonalé pohodlí. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V komplexu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například hra boccia, plážový volejbal, basketbal a paddle tenis. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - jízda na motorovém člunu a jízda na šlapadlech. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio, stolní tenis a šipky. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, hammam a salon krásy a za příplatek také thalasso procedury. Resort má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat all inclusive speciál. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Prázdninový areál nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.