STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Helena Sands

6/10
6/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

zdeňka, pobyt s rodinoučervenec 2017

v Bulharsku jsem byla pojedenácté, vždy v Primorsku(tam naposledy v roce 2004), nyní poprvé na Slunečném pobřeží a celkově jsem zklamaná, .... zůstanu raději u své oblíbené lokality

6,4/10

O hotelu

Hotel Helena Sands

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort má 194 pokojů. Areál má celkem 5 vil/domů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde hotelový sejf. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté připojit k internetu. Komplex má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (za poplatek). Objekt nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, pokojovou službu a prádelnu.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pro děti je zdarma k dispozici dětská postýlka. Je zde minibar a za poplatek sejf. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize a WiFi (za poplatek). Komfortně vybavené koupelny mají bidet. Je zde vysoušeč vlasů. V prázdninovém areálu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Kdo se nechce vzdát sportu ani při cestování, ten se může věnovat volejbalu. Za poplatek je dále v nabídce tenis. Hosté se mohou věnovat různým sportovním aktivitám, například šnorchlování a aqua aerobiku. Potápění je za poplatek. Je možné zprostředkovat potápění. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je fitness studio a stolní tenis, stejně tak jako za příplatek kulečník. V resortu je wellness zóna s různými relaxačními programy. Je zde omlazující procedury a za příplatek sauna, parní lázeň, masáže a solárium. Komplex nabízí mnoho dalších zábavních aktivit, například animační program, miniklub, minidiskotéku pro děti a kasino. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně a večeře. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v prázdninovém areálu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.