STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Ipsos Beach

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Korfu, Dassia

Recenze

Martina, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

7,2/10
Pavla, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

Celková spokojenost, myslím, že hotel odpovídá 3*, žádný velký luxus, ale pro nás naprosto dostačující, každodenní úklid pokojů - hotel čistý, nejbližší pláž trochu špinavá, ale vzdálenější už velmi dobrá. Můžeme doporučit.

7,4/10
Martina, pobyt s partnerem/koučerven 2012

6,5/10

O hotelu

Ipsos Beach

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Menší plážový hotel s rodinnou atmosférou je situován na okraji letoviska Ipsos (400 m od centra) přímo u krásné oblázkové pláže (přístup přes pobřežní komunikaci). Nákupní možnosti a zábavu mají hosté na nedaleké pobřežní promenádě (bary, restaurace, taverny, obchody, vodní sporty na pláži, ovocný trh, půjčovny automobilů a motocyklů, zastávka místní dopravy). Mezinárodní letiště Kerkyra je vzdáleno 15 km od ubytování. Hotel je svou polohou ideální pro poznávání přírodních krás i historických památek v okolí (ostrovy Paxos a Antipaxos, Parga, letohrádek Achilion, vesnička Makrádes, Modrá laguna, Aqualand v Agios Ioanis).
Vybavení hotelu
Příjemný zrekonstruovaný prázdninový hotel disponuje 63 pokoji rozmístěnými ve stylové třípatrové budově obklopené vzrostlou zelení. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, restaurace, TV místnost, bazén s dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma), sluneční terasa, parkoviště a WiFi připojení ve veřejných prostorách (zdarma).

Vybavení pokoje
Vkusně zařízené prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha, toaleta, fén), telefonem, klimatizací (za poplatek), stropním ventilátorem, satelitní TV, ledničkou, trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání (zdarma). V hotelu je několik prostornějších rodinných pokojů s možností až dvou přistýlek (na vyžádání).

Stravování
Snídaně formou bufetu hotel si vyhrazuje právo na změnu formy stravování

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.