STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Blue Reef Resort

7/10
7/10

Egypt, Marsa Alam

Recenze

Josef , pobyt s partnerem/kouleden 2024

U pláže je jen malá laguna na koupání, jinak se musí z mola. Dovolenou jsme si užili bez problémů.

8,2/10
Volodymyr, pobyt s rodinoučerven 2023

dovolená byla super

8,3/10
Hanka, pobyt s přáteliduben 2023

Dovolená pro lidi, co si chtějí odpočnout po zimě v teple ideální - žádná velká očekávání a budete mile překvapeni. V Egyptě mi vždy chybí večerní život, ale zase to vynahrazuje moře a jeho dary - koráli/ryby - to je zde opravdu krásné...

6,9/10
Carlos, pobyt s rodinouduben 2023

6,6/10
Bára, pobyt s partnerem/koulistopad 2022

7,2/10
Simona, pobyt s partnerem/kouzáří 2022

8,5/10
Karel, pobyt s partnerem/kouleden 2020

Doporučuji.

8,6/10
Markéta, pobyt s rodinoučervenec 2019

9,4/10
Petra Novotná , pobyt s přátelibřezen 2019

8,5/10
Jan, pobyt s rodinouříjen 2018

7,8/10
Markéta K., pobyt s přáteliříjen 2018

Hotel spíše pro nenáročnou klientelu, ale kdo si jede například jako já odpočinou a načerpat síly na zimu, zcela dostačující a klidně bych se sem zase vrátila.

7,9/10
Tomáš Lukeš, pobyt s rodinouříjen 2018

Má první dovolená v Egyptě mě mile překvapola. Doporučuji.

8,1/10
Klára, pobyt s rodinousrpen 2018

8,4/10
Viki, pobyt s rodinousrpen 2018

Hotel bol fajn, dovolenku sme si užili, všeobecne platí - aké si to urobíš, také to máš. chcem ešte kladne zhodnotiť delegátku CK - p. Abbes, bola nám k dispozícii, vybavila všetko, čo sme potrebovali.

7,5/10
Alena, pobyt s přáteličervenec 2018

6,1/10
Jan, pobyt s partnerem/koukvěten 2018

5,6/10
Fr, sám/aduben 2018

6,9/10
Eva, pobyt s partnerem/koulistopad 2017

7,1/10
Michael Itner, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

Tím, že jsem byl Egyptě prvně nemohu tolik porovnat. Avšak to, co předvedla paní delegátka z cestovní kanceláře mě celkem překvapilo. Nedivím nic špatného na tom zaplatit si výlet přes jiného majitele než přes cestovní kancelář, u které vyšly výlety bezmála o polovinu dráž. Bohužel když jsme se svěřili paní delegátce, rozzlobila se na nás.

5,4/10
Markéta, pobyt s partnerem/koukvěten 2017

6/10
Jana, pobyt s partnerem/kouúnor 2017

Příjemný hotel, dovolená splnila očekávání. Prvně jsme cestovali s českou CK a musím pochválit služby: transfer proběhl hladce a delegát na místě (česky hovořící Egypťan) výborný. Let s Travel Servicem taky nebyl takový horor, jak jsem se obávala (jedině ty sedačky v letadle už se fakt asi nedají víc scuknout k sobě. Drobná postava se tam nějak vsouká, pakliže netrpí klaustrofobií, ale větší pánové asi nemají moc příjemnou cestu).

7,7/10
Oleksii, sám/aleden 2017

5,9/10
Martina, pobyt s rodinouříjen 2016

7,6/10
Eva, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

Pobyt od 17.10.2016 do 24. 10. 2016 Hotel je velmi příjemný, vybavení trochu starší, ale to vůbec nebránilo příjemně strávené dovolené. Na pokoji TV se základními kanály v českém jazyce, pokoj každý den uklizený, každý den čisté ručníky a povlečení, jako bonus vždy na posteli zvířátko z ručníků. Veškerý personál velice příjemný a ochotný. Přijeli jsme v 6:00 ráno a hned bez žádosti o úplatek jsme byli ubytováni. Náramek all inklusive jsme dostali v 10:00. Restaurace na každé jídlo vzorně uklizená a prostřené stoly. Někdo si stěžuje na malý výběr jídel, ale chtěla bych tyto lidi vidět doma, co májí v lednici. Ke každému chodu spousta zeleniny a salátů, ovoce, pečených zákusků, pečiva, prostě nevěděli jsme co si dát dřív. Na večeři kladou největší důraz, proto je dobré, když jsou ženy v šatech a muži alespoň dlouhé kalhoty. I výběr jídel je na večeři největší. Co mi trochu vadilo bylo, že automat na kávu byl přístupný pouze u snídaně po zbytek dne byla káva dostupná pouze za peníze. Na každém baru byly rozlévané nápoje alko, nealko a voda, ale vše pouze do 2dcl kelímků, což je pro čecha malý objem a musíte pořád běhat. Jinak prodávají vodu v lahvích 2x1,5l za 1 dolar nebo euro. Potápění bylo super spousta rybiček, člověk si připadá jako v akváriu, akorát přístup je dost náročný, hlavně při odlivu, kdyby měli vybudované molo, bylo by to bezpečnější pro turisty i pro korály. Molo je po pravé straně asi 900m, ale za cenu 3 dolary, nebo po levé straně za 5 dolarů. U pláže mají vybudovanou lagunu, kde se dá koupat i při odlivu a je to bezpečné i pro malé děti.

7,9/10
Attila, pobyt s přáteliříjen 2016

Hotel mi z pocatku pripadal trosku skromnejsi napr. co se tyka jidla a vybaveni, ale to naprosto vyvazila ochota personalu, cistota a celkove prijemne a utulne prostredi. Hotel je spis mensi a klidnejsi s peknou plazi. Jedinnou vytkou je chybejici molo, ktere znesnadnuje vstup pres hranu utesu a urcite by zvysilo jak bezpecnost tak ochranu koralu. More je zde nadrerne a plne zivota a pobyt zde bych jednoznacne doporucil milovnikum snorchlovani a potapecum. Vstup do more pres utes pred hotelem doporucuji pouze pri prilivu a klidnem mori. Dalsi moznosti jsou vlevo od potapecske zakladny (pisecny, pozvolny vstup, za poplatek 5$), ktery rozhodne stoji za to nebo vpravo od hotelu (cca 900 m) druhe molo je otevrene s volnym vstupem.

7,4/10
Vít Kojecký, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

Měli jsme trochu strach v této době do Egypta, ale nakonec jsme rádi, že jsme jeli. Za necelých 12tis. za osobu jsme byli maximálně spokojeni a určitě se do Egypta někdy vrátíme.

7,5/10
Zdeněk, pobyt s partnerem/koukvěten 2016

7,9/10
Marta, sám/aduben 2016

7,6/10
otokar, pobyt s partnerem/koubřezen 2016

Jeden z mála hotelů v provozu, ostatní hotely byly zavřeny - chybí ruská klientela

6,6/10
Tomáš, pobyt s rodinouprosinec 2015

Na dovolené se nám moc líbilo, v Prosinci tam bylo ideální počasí. Personál přátelský a veselý. Hotel čistý a velmi pěkný. Strava dobrá. Určitě doporučujeme navštívit, hlavně v zimním období.

7/10
Wabikov, pobyt s partnerem/kouříjen 2015

6,2/10
pavla, pobyt s partnerem/kouduben 2015

hotel je vhodný pro lidi, kteří nepotřebují a nevyhledávají zábavu mimo komplex. Moře docela daleko mělké, fantastické možnosti šnorchlování, koupání z mola vedlejšího ( opuštěného) hotelu, opravdu vynikající kuchyně, denně mořské plody, dostatek zeleniny, salátů, přátelská obsluha v době našeho pobytu italská klientela, možnosti dlouhých vycházek podél pobřeží, prostě paráda

8,2/10
Martin, pobyt s partnerem/koučerven 2014

5,9/10
Martin, sám/alistopad 2014

V hoteli som bol v polovici Novembra. Jeho kapacita bola vytazena zhruba tak na 10%, takze vyborne kludne miesto pre tych, co nemaju radi vela ludi a chcu si uzit pokoj a odpocinok. Z hotelu su moznosti na mnoho vyletov, takze super. Miestny bazar - katastrofa. Predavaci su tam nenasytny a nechcu moc vyjednavat o cene. Jeden mi nechcel predat 10 kusov postovych znamok (jedna po 4 EGY) za menej ako 15 $, a to ani ked som mu vysvetlil, ze mu viac ako 7 dollarov nedam. Problem bol aj s pitnou vodou, musela sa kupovat, 2 litre stoja 3$. Celkovo vzate ak sa idete opalovat a kupat do mora, je to idealne, ak sa chcete bavit s priatelmi alebo pribuznymi, vyberte si iny hotel, zabava v tomto stala za nic.

7,2/10
Marcela, pobyt s rodinouříjen 2014

tato dovolená není pro bujaré večírky v okolí jsou kopce a poušť.Ale kdo potřebuje klid a odpočinek,tak proč ne.Příští rok se má stavět molo,tak i přístup k překřásným korálům bude lepší,jinak se jde pískem a pak po kamenech,ale po překonání se objeví úplná nádhera.

6,9/10
Lucie, pobyt s partnerem/kouříjen 2014

8,6/10
Pavel, pobyt s partnerem/kouříjen 2014

7,8/10
Petr, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Žádné větší nedostatky nádherná dovolená je to Egypt kdo tam byl ví o čem píšu.

8,1/10
milan, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

7,1/10
Stana, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Je to výborné místo pro šnorchlování, ale jinak zde žádná zábava nebyla (je to hotel pro Italy, proto zde programy probíhaly v italštině), jen se dalo sedět u baru. Delegát CK byl urputný v tom, že nás nutil do koupi výletů (neměli jsme zájem, protože jsme již výlety absolvovali v minulosti), o zprovoznění trezoru jsme žádali dvakrát a ani jednou jej nezprovoznili.... Ač šlo o all inclusive, tak se voda na pokoje musela kupovat!!!!!! Tento hotel rozhodně doporučovat nebudu

3,9/10
Radka, pobyt s rodinoučervenec 2014

Celkově jsme byli všichni spokojení, jak s cestovní kanceláří tak s delegátem v hotelu. Hotel nebyl daleko od letiště, tudíž ani cesta nebyla dlouhá. V hotelu čisto, uklizeno, všichni byli velice ochotní, neměli jsme žádný problém. Někdo si stěžoval, že není pravidelně doplňována voda, ale nemyslím si, že to byl nějaký problém. Na uvítanou byli podle počtu osob na pokoji balené vody a pak se dala vždy na pláži doplnit, takže já bych to nepovažovala, za nějaké velké mínus. Pláž hezká, spíše tedy pro děti a na relax, ale bazén byl také super, takže si každý vybere. Jen malé mínus byl časový posun v hotelu, snad jako jediný hotel v Egyptě měli o hodinu více, tudíž si na snídani musel člověk přivstat, ale jinak to ničemu nevadilo. Co se týká aktivit, tak animátoři ano, ale všichni byli Italové a tak program, byl s píše pro ně. Ale děti se zabavili i s nima. Potápění super, určitě to stojí za to. Výlet byl také super, cenově přijatelný a opravdu zážitek, určitě si každý vybere. Spokojenost.

6,8/10
Veronika, pobyt s přáteličervenec 2014

Dovolená se vydařila, měli jsme strach z pár komentářů, které jsme četli, ale opravdu asi záleží kdy sem jedete.My přijeli a v hotelu bylo hodně Italů,pár Poláků a ke konci zájezdu už i dost Čechů.Takže pokud zde jsou Italové zřejmě se personál dost snaží,co se týče stravy a obsluhy na barech,dle hodnocení těch co zde byli už před příjezdem Italů.Jídlo bylo fajn,ale po pátém dnu už se člověk všeho přejí, u pití je horší že není moc velký výběr,takže klasika pivo (stela), whiska s colou, džin,a jejich vodka a ouzo.Pivo dobré, ale víno příšerné.Večery jsou slabší,animátoři stojí za prd i přes den.Co se týče vstupu do moře, tak tento hotel je jeden z mála u kterého nemusíte chodit přes molo.Písčitá pláž s vyhloubenou lagunou úplně na koupání stačí,ráno a dopoledne hezky studená voda, při odlivu samozřejmě málo vody a kafe,ale celý den tam člověk stejně nevydrží.Vstup na přímé moře je sice až po 400m po korálovém podlaží, ale potom to potápění stojí za to.Celkově super dovolená, doporučuji

6,9/10
Lída, pobyt s partnerem/koučerven 2014

Vše by bylo v pořádku,až na obsluhujícího barmana na pláži jménem BUONO,Čechům nechtěl nalévat pivo,upředňostnoval Italy,kteří tomuto hotelu "vládnou". Anim.programy byly pouze čtvrtky večer. Lobby bar neotevřen, delegát slabý!!!! Mohamed Sinawi, tabule info v hotelu chyběla, ostatní CK měly informace. Ale určitě bych tento hotel nedoporučila, znám daleko lepší hotely v Egyptě,kde personál na pláži a delegát jsou lepší.

7/10

O hotelu

Blue Reef Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort hostům nabízí celkem 150 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Hosté dostanou po příjezdu na uvítanou drink. V komplexu je šatna, úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Prázdninový areál nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například hra boccia, plážový volejbal, volejbal a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například šnorchlování, potápění, aqua aerobik a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř resortu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastika a aerobik. Za příplatek jsou různé wellness programy, například spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti, kasino a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V komplexu jsou na výběr tyto typy stravování - plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Prázdninový areál nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v objektu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.