STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Adria

8/10
8/10

Chorvatsko, Severní Dalmácie, Biograd

Recenze

Gabriela a Romana , pobyt s přáteličervenec 2020

Vse fantasticke

9,6/10
Martina, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

7,1/10
Miroslava, pobyt s rodinousrpen 2019

8,3/10
olsson, pobyt s rodinousrpen 2018

8,5/10
Petra, pobyt s rodinouzáří 2017

Pro nenáročnou rodinu dobrý hotel...hlavně super vyžití pro děti bazén se skluzavkou...z jídel se dalo skoro vždy taky vybrat, jen doplňování někdy vázlo a polévky byly jak z pytlíku...All inclusive dosti omezené...Jídla neoznačená o co se jedná...chybělo nám označení co je vegetariánská a co s masem...pití na all in baru pouze do malinkých kelímků, to je tak sedět u baru, když by se chtěl člověk normálně napít...pláž kousek...dalo se v pohodě dojít, ale byla dost maličká...nedovedu si představit v sezoně (uvedeno písečná pláž, ale to už dávno ne...ale do vody se jde po písku a kamínkách, tak nebylo nepříjemné na boso)

6/10
Peter, pobyt s rodinousrpen 2017

Relax pro rodinu s detmi za rozumnou cenu.

10/10
pavel, pobyt s rodinoučerven 2016

Mohu doporučit,byli jsme spokojeni

7,4/10

O hotelu

Adria

Neoficiální popis ubytování

Adria hotel

Nachází se v krásném borovém lese, 350 metrů od hlavní biogradské pláže Soline a 800 metrů od centra Biogradu.

Biograd nabízí nepřeberné množství pláží a to různých typů - písečné, oblázkové, štěrkové, betonové, na kterých je bohatá nabídka nejen vodních sportů, ale i plážové bary, stánky, potřebné zázemí. Všechny pláže jsou vhodné i pro děti. Písečná pláž Soline je nejblíže (lesíkem kolem kurtů). Na hlavní městské oblázkovo-písečné pláži Dražice (rozkládá se mezi hotelem Adriatic a kempem Soline) je vybudován bazén s mořskou vodou, vstup zdarma. Necelé 3 km ve vnitrozemí se nachází velký tematický zábavní Fun Park Biograd vhodný nejen pro děti, ale celou rodinu (vodní atrakce, Vesmír, Pirátské město, Divoký západ atd.).

Hostům je k dispozici hotelová restaurace s kapacitou 250 míst, je klimatizovaná a spolu s otevřenou terasou s kapacitou 120 míst, all-inclusive bar, aperitiv bar.

Pokud jste si zarezervovali službu all inclusive, začínáte první den obědem.

ALL INCLUSIVE zahrnuje: snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou bufetu s nápoji k jídlu v restauraci (sycené a nesycené nealkoholické nápoje a džusy, voda, minerálka, pivo, stolní černé a bílé víno, ); odpolední svačina 16:00-17:00 (káva, čaj, sušenky, tyčinky, zmrzlina pro děti dle týdenního rozvrhu); nápoje v all-inclusive baru, u venkovního bazénu, každý den 10:00-23:00 (pivo, víno, sycené a nesycené nealkoholické nápoje a džusy, tuzemské alkoholické nápoje čtyř druhů, filtrovaná káva - podávané v plastových kelímcích).

Vybavení hotelu v ceně:

  • Venkovní bazény
  • Krytý bazén (uzavřený)
  • Animace 6 dní v týdnu

Typy pokojů:

Classic 2+1:

dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky a přistýlkou ​​(rozkládací dvoulůžko).

Classic 3+1:

třílůžkový pokoj s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, lůžkem ​​pro jednu osobu a přistýlkou ​​(rozkládací dvoulůžko).

Comfort 2+1:

dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky a přistýlkou ​​(rozkládací dvoulůžko).

Standard 2+1:

dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky a přistýlkou ​​(rozkládací dvoulůžko).

Family pokoj Comfort 2+2:

dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky a přistýlkou ​​(rozkládací dvoulůžko).

Family pokoj Standard 2+2:

dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky a přistýlkou ​​(2 rozkládací lůžka).

Všechny pokoje mají balkón, klimatizace, koupelna, fén, SAT/TV, Telefonní linkU, WI-FI

Za poplatky hotelové služby Wellness Adria:

Solné místnosti (haloterapie v solné místnosti, která se používá ke zmírnění řady dýchacích potíží a chronických zánětů, alergických onemocnění, odstraňují stres a vyčerpání), parní lázeň, sauna, masáže.

Další využití: kongresová dvorana, která má 170 míst na sezení ve dvou sálech.

Sportovní activity v hotelu: víceúčelové hřiště (fotbal, házená, basketbal...) , volejbalové hřiště, fitness hala , hřiště na bocciu , stolní tenis , animační sál.

Hotel je ideální pro rodiny s dětmi, zejména v sezóně je brán jako rodinný hotel s nabídkou all inclusive, ale i možností polopenze. Před a po sezóně je ideálním místem pro skupiny, které si vyberou Biograd jako místo odkud cestují po výletech nebo mají v místě sportovní či kongresové activity.

V blízkosti města se nachází veliký zábavní park Dalmaland Fun & Water Park s nespočetným množstvím atrakcí vodních i "suchých", ideální zpestření pobytu v Biogradu nejen pro rodiny s dětmi.

Destinace

Leží na pobřeží 28 km jihovýchodně od Zadaru. První zmínka o Biogradu jako chorvatském městě je z půlky desátého století. V jedenáctém století bylo sídlem chorvatských králů. V muzeu je malá sbírka předhistorických, antických a staro chorvatských památek. Známé jako turistický cíl s hezkými plážemi a velkými borovicovými háji. Biograd na Moru je moderní město s hotely, vilami, auto kempy, apartmány, restauracemi, obchody. Bohaté na ryby je jezero Vrana vzdálené 7 km. Kanál Pašman je ideální pro vodní sporty a potápění. Spojení: letiště je vzdáleno jenom 20 km, železniční nádraží v Zadaru a Benkovaci (19 km), autobusové nádraží je ve městě.

V blízkosti města se nachází veliký zábavní park Dalmaland Fun & Water Park s nespočetným množstvím atrakcí vodních i "suchých", ideální zpestření pobytu v Biogradu nejen pro rodiny s dětmi.

V případě zájmu o ubytování v apartmánech/vilách v soukromí v Biogradu na Moru s dopravou vlastním autem Vám rádi učiníme individuální nabídku zohledňující Vaše požadavky a přání, děkujeme.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.