STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sol Y Mar Reef Marsa

7/10
7/10

Egypt, Marsa Alam

Recenze

Monika, pobyt s partnerem/koulistopad 2017

8,3/10
Marie, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

Dovolená byla super! :-) Hotel bych spíše doporučila pro mladé lidi nebo seniory, kteří si jedou odpočinout. Je zde výborné šnorchlování! Naopak nedoporučuji rodinám s dětmi, vstup do moře je přes korálové podloží a korály jsou všude okolo a děti (samozřejmě ne jen děti, ale ony především) je jen ničí, není tu pro ně v moři žádné vyžití.

8,8/10
Jarda, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

6,8/10
Jiří, pobyt s partnerem/kousrpen 2017

Vydařená dovolená....

6,5/10
Lina, pobyt s rodinouduben 2017

6,9/10
Lukas, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

Tento hotel odpovídá spíš 3 hvězdičkám, jeho sesterský hotel Resta Grand je modernější a vybavenější. Co se týče vstupu do vody, na konci mola se lámou vlny, takže molo bylo velmi často zavřené a dalo se koupat jen v mělkých lagunkách u břehu.

4,8/10
Petra, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

8/10
Zdena, sám/asrpen 2016

Opravdu příjemná dovolená, pokoje prostorné, všude čisto, do hotelu jezdí hlavně Češi, Italové, Němci a egyptské páry.. obsazenost hotelu cca 50%, přesně akorát, všude dost místa a přitom ne prázdno... obchůdky i vedle v sesterském hotelu... ten je krásnější, luxusnější, ale atmosféra je rozhodně lepší v Resta Reef... pláž písčitá, moře sice jedině v botách, jsou tam kameny a korály až ke břehu, ale jako když plavete v akváriu... spousty nádherných barevných rybek všude okolo, voda teplá a průzračná, ráj pro šnorchlaře... ráda doporučuju...

8/10
Eva, pobyt s rodinousrpen 2016

7,1/10
Pavlínačervenec 2016

moc krásná dovolená, cítili jsme se jako doma, podmořský svět splnil naše očekávání

8,6/10
Jirka, pobyt s přátelizáří 2015

9/10
Jirka, pobyt s partnerem/koukvěten 2015

6,1/10
Magda, pobyt s rodinoubřezen 2015

Pěkný hotel pro klidnou dovolenou. Krásné koupání v lagunách plných ryb, ale jinak i trochu nebezpečné molo. Standardní ubytování, ale skvělé jídlo a milý personál. Určitě bych dala 8* z 10.

7,7/10
Iveta, pobyt s rodinouříjen 2014

Hotel Resta Reef bych doporučila pro: dostupnost korálů a ryb blízko od břehu, dále nad očekávání dobrou kuchyni (výtečné kuře, ohavné ryby - to mi bylo líto, protože ryby jím ráda), výborné croissanty, dobré polívky, velký výběr ovoce, na místní poměry opravdu čisto. Negativa: naprosto zbytečný a přitom bezdůvodně drzý delegát (jeho 1.otázka v autobuse: já umím arabsky, anglicky a česky, proč vy neumíte arabsky? Jeho čeština ale byla nedešifrovatelná), na schůzky nechodil, telefon nezvedal. Vodu si můžete natočit jen do kelímků 0,5-1 deci, ale do 0,5 lahve vůbec ani v případě, že jste hůře pohyblivý a beach bar je od pláže relativně daleko a do kopce. Pokud to vám nevadí (myslím časté běhání pro pití), mohu hotel jen doporučit. Pláž je písečná, vstup do mělkých lagun po velkých kamenech, vstup do moře k pěkným korálům přes molo.

5,9/10
katkazáří 2014

doporucila bych hotel, pro nenarocne dovolenkare, ale hotel by zaslouzit zasadni rekonstrukci pokoju a zapracovat na zvyseni na standad 4*

6/10
Jana, pobyt s rodinouzáří 2014

Nádherná relaxační dovolená. Přátelský personál, téměř rodinná atmosféra. Krásná čistá pláž, v laguně tolik ryb, že měl člověk pocit, že šnorchluje v akváriu. Na mole bohužel kvůli větru většinou černá vlajka. Pokud zmizí, neváhejte a do vody. Neskutečný zážitek Bazény čisté, udržované. Za zaplacené peníze fakt hodně muziky.

8,8/10
Jiří, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Celkově jsem v Egyptě po osmé a tento hotel na 4* není nic moc. Jídlo chuné, ale malý výběr. Pláž dobrá, ale neustále černá vlajka. Toalety na pláži nejsou a v plážovém baru Vám dalí jen jeden kelímek nápoje na osobu. Pokoj průměrný dosti poptřebovaný s několika nefunkčnostmi a hmyzem. Měli jsme ALL - inclusiv, ale když dostanete pouze petku 0,5l. vody na osobu a den a na pláži pouze jeden nápoj na osobu, tak to není ALL. Asi bych se sem už nevracel.

5,5/10
honzik, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

7,3/10
Lenka, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Byla jsem v Egyptě poprvé a snad ne naposled! Pokud Vám nevadí starší, ale hezký, čistý hotel, s dobrým jídlem, pěknou pláží a nádherným mořem na šnorchlování, skvělá volba! Pokud hledáte luxus a gastronomický zážitek, nevolila bych Egypt ale Evropu.

7,3/10
Vojta, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

5,1/10
Táňa, pobyt s rodinousrpen 2014

7,8/10
Kamil, pobyt s rodinoučerven 2014

Hotel spíše nedoporučuji a příště pojedeme raději do jiného.

4,6/10
Miro, pobyt s partnerem/koukvěten 2014

7,6/10
Iva, pobyt s partnerem/koubřezen 2013

Zájezd byl pořízený jako last minute a za dané peníze jsme dostali velmi slušné služby. Není to hotel pro lidi, kteří vyžadují luxus, byl zařízený jednoduše a účelně. V blízkosti nebylo kromě několika hotelů žádné kulturní vyžití, ale není problém si zvolit výlet např. za nákupy, za památkami. S hygienou jsme neměli žádný problém a ani nás nepotkal žádný zdravotní problém. Vzhledem k službě All inclusive, nebyl problém jíst nebo pít v libovolném čase. K dispozici je hlavní restaurace - snídaně, obědy večeře, bar na pláži - poskytuje občerstvení dopoledne a odpoledne, pití od rána do večera, italská restaurace - nabízí snack před večeří a po večeři, během večeře funguje a la carte. Nejdůležitější bylo krásné čisté moře plné barevných rybiček a dalších živočichů. Vstup do vody pouze v obuvi - do laguny se vstupuje po korálovém podloží, z mola při odlivu také šlápnete na korálový útes. Velké množství ježovek.

7,5/10
Karel, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

6,4/10
Dana, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Byl jsem již v tomto hotelu a dále se hodláme do hotelu vracet

7,1/10
Michal, pobyt s partnerem/kouduben 2012

Pohodový pobyt,delfíni,chobotnice,rejnoci,perutýní.

7,1/10
Šárka, pobyt s partnerem/koubřezen 2012

V Egyptě jsme již byli několikrát, takže můžu srovnávat. Moc se nám líbilo, i když jsme se v moři nekoupali. Mi to vynahradil vyhřívaný bazén a dostatek sluníčka. Pokud jsme si ráno přivstali, tak jsme uchytli i místo za košem u moře . Protože to byla neplánovaná dovolená na poslední chvíli z odletem z Ostravy, tak za cenu kterou jsme zaplatili jsme si to opravdu užívali. Určitě si to ještě zopakujem.

8/10
Petra, pobyt s partnerem/kouduben 2011

6,3/10
Michal, pobyt s partnerem/kouprosinec 2011

7,6/10
Helena, pobyt s rodinoučerven 2010

Klidný hotel, mohu doporučit

6,4/10

O hotelu

Sol Y Mar Reef Marsa

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort nabízí hostům celkem 218 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. V komplexu je úschovna zavazadel a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, hospoda a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde knihovna. Prázdninový areál nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu a kadeřnictví. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, kuchyň a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené rozkládací pohovkou. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Na přání je možné nechat přistavit dětskou postýlku. Je zde sejf a za poplatek minibar. Hosté mají k dispozici žehlič kalhot. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, televize a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je vana. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Resort má venkovní bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Kdo se nechce na dovolené vzdát sportu, ten si může vybrat z nabídky např. hru boccia. Hosté se mohou věnovat různým sportovním aktivitám, například šnorchlování a aqua fitness. Potápění je za poplatek. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, šipky, gymnastiku a aerobik. V objektu je wellness zóna s různými relaxačními programy. Je zde kosmetický salon a za příplatek sauna, hammam a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V prázdninovém areálu jsou na výběr tyto typy stravování - plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.