STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Matala Bay

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Matala

Recenze

Josef Smitka, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

Opakovaně navštívená lokalita pro svojí přírodní krásu a atmosféru večerního městečka s maximální spokojeností Hotel, kuchyně, nebezpečný stav pokoje, personál bez zájmu - naprosté zklamání, výjimku tvořil rockový koncert přímo v prostorách hotelu Po obdobné zkušenosti jsme přestali využívat CK pro lyžařské dovolené.

6/10
Monika, pobyt s partnerem/kouříjen 2017

Mne se to moc líbilo a jela bych zase.

6,6/10
Martina, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

Krásná spolupráce s panem,překrásné městečko Matala s originální atmosférou,úchvatné pláže a skály,pěkné ubytování s příjemným personálem,velmi chutné a pestré jídlo....není co vytknout :)

8,4/10
Ollof, pobyt s rodinousrpen 2016

7,5/10
Alžběta, pobyt s rodinousrpen 2015

6,5/10
KateřinaV., pobyt s partnerem/koučervenec 2015

S dovolenou jsme byli velmi spokojeni. Pláž od hotelu asi 200 m. písčitá, občas kamínky. Moře průzračné. Všude kolem restaurace a kavárničky s krásným výhledem na moře a skály. Též hotel Hotel Matala Bay *** nás mile překvapil. Všude čisto, velice příjemný personál. V hotelu velmi dobře vařili - měli jsme polopenzi - snídaně a večeře formou švédských stolů se slušným výběrem i z místní kuchyně. Užili jsme si též i hotelového bazénu. Tento hotel i oblast vřele doporučuji.

7,9/10
Lucie, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

6,1/10
Teri, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

5,7/10
Michaela, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

7/10
Mirek, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Spokojenost, rád bych se ještě vrátil...

7,4/10
Jiří, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

V září velmi dobré místo na odpočinek, v blízké okolí jsou památky/vykopávky, pláž je velmi dobrá, velký výběr taveren...byli jsme ve stejném hotelu po třetí, celkem na jižním pobřeží po čtvrté - jednou přes záliv v Agia Galini...celkově velká spokojenost.

7,3/10
Stanislav, pobyt s partnerem/kouduben 2013

6,8/10
Hana, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

7,5/10
zdeněk, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

7,4/10
Veronika, pobyt s rodinoučervenec 2012

6/10

O hotelu

Matala Bay

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Nachází se zde restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Komplex nabízí službu hlídání dětí a prádelnu.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a ústřední topení. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají manželskou postel typu queen size a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a pracovní stůl. K dispozici je také lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Z velké nabídky různých aktivit si zde hosté mohou vybrat například jízdu na koni, potápění, stolní tenis, šipky a masáže a za poplatek šnorchlování. Je tady také diskotéka. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Komplex nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.