STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Kamari Beach

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Lardos

Recenze

L. K. , pobyt s partnerem/koulistopad 2021

9,6/10
Leos, pobyt s partnerem/kousrpen 2021

9,1/10
Prtra, pobyt s přáteličerven 2021

6,4/10
Jiří , pobyt s rodinoulistopad 2020

7,1/10
Blanka, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

S hotelem a jeho službami jsme byli velmi spokojeni. Chceme se vrátit.

10/10
Gabriela, pobyt s rodinoučervenec 2019

6,8/10
Míla, pobyt s rodinoučerven 2019

V hotelu jsme byly ještě mimo sezonu, tedy bylo zde vše klidné, bez atrakcí a přelidnění. Pro nás ideální na klid a odpočinek. Zřejmě nejsme ani jedna náročná, ale nebylo zde nic, na co bychom si stěžovaly. Kromě některých turistů, za což ale ani cestovka ani hotel nemůže. Pro nás bylo jídlo naprosto dokonalé, chutné a dostatečný výběr, zaslechliyjsme ale i nespokojenost a hodnocení, že to je jak v "závodce". Nesouhlas! Neomalenost některých převážně českých turistů byla neuvěřitelná, např opakované nedodržování času na "obsazení"lehátka u bazénu, časy jídel, ručníky nenosit z hotelu,.... Naštěstí si personál vše ohlídá! Za nás krásná dovolená, kterou jsme si opravdu užily!

8,3/10
Martin, pobyt s přáteličerven 2019

Byl jsem zklamaný

5,6/10
Anna, pobyt s rodinoučerven 2019

8,6/10
Jitka, pobyt s přátelisrpen 2018

Velmi pěkná dovolená, splnila očekávání. Vyhledáváme spíše klidné místo, blízkost moře, což se nám na 100% splnilo. Velmi pěkné pokoje, čisté, krásné a upravené prostředí, ochotný a usměvavý personál. Jídlo rovněž bez připomínek, chutné, rozmanité, dostatek všeho po celou dobu. Jen poplatky za lehátka u pláže by mohly být o něco menší nebo pro ubytované zdarma. Lehátek u bazénu je na počet hostů málo, což je samozřejmě logické.

7,6/10
Martina, pobyt s rodinoučerven 2018

klidne misto pro klidnou dovolenou..

7,5/10
Daniela, pobyt s přáteličerven 2018

S výběrem jsme byli spokojeni, od dovolené očekáváme odpočinek a to se nám povedlo. Personál hotelu byl báječný a naše delegátka uzasna. Dekuji

7,7/10
Marie, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

7,7/10
Pavel, pobyt s rodinoučervenec 2017

8,1/10
Inka, pobyt s rodinouříjen 2016

Kvalitní, klidný, rodinný hotel v zálivu, kde je o cca 5 st. více než na severu kolem hl. města, bez většího větru a vln. Večerní ruch nula. Výhodou je blízkost romantického městečka Lindos a také půjčovna aut přímo v hotelu. Ubytování v hotelu, v dependance hotelu nad supermarketem nebo v bungalovech v udržované(!!!) zahradě. Pokoje nové, luxusní. Personál fantastický. Jídlo místní, chutné, neustále doplňované, ale není to zbytečný festival jídla jako ve velkých resortech (např. mezi jídly jen sušenky na baru). Vadily nápoje z odsolené vody, ale to je maličkost. Neváhali bychom jet sem znovu.

8,7/10
Hanka, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

Hotel a služby odpovídaly ceně, nemožnost večerních procházek, ale ideální na válení u krásného moře, ideální na cestování po ostrově a nejrůznější výlety.

7,1/10
Eva, pobyt s rodinouzáří 2016

Hotel průmerný, doporučuji jen těm, co hledají absolutní klid, pijou rozpustnou kávu a nejsou nijak nároční. Jinak Rhodos i Řecko nabízí lepší možnosti za podobnou cenu. Nicméně, dovolenou jsem si užila, protože jsem ji trávila se svou rodinou a hotel i okolí nám ji nemohlo pokazit.

5/10
Marie, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

7,4/10
Alexandra, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

Celkově spokojenost, čisté teplé moře, ale špinavá pláž.

6,8/10
františek, pobyt s přáteliříjen 2015

6,8/10
Eva, pobyt s přátelizáří 2015

Moc se mi tam líbilo. Měla jsem však smůlu, že tam byla téměř výlučně kuřácká společnost.

8,1/10
Jaroslav Minář, pobyt s rodinoučervenec 2015

Celkově velká spokojenost, pochvala rovněž delegátovi za péči a podnětné tipy a rady.

8,1/10
Zdeněk, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Dovolenou celkově hodnotím jako vynikající a tento hotel doporučuji každému kdo má rád klid a odpustí si ruch velkých středisek. Pohodová atmosféra, vynikající a pestrá kuchyně, ochotný a usměvavý personál, výborné koupání. Jediné, co mi připadlo krajně nepřiměřené je 8 euro za 2 lehátka se slunečníkem. A tutéž cenu bude od Vás požadovat plážový výběrčí i pokud obsadíte lehátka např. i v 15 od.

6,8/10
Tomáš, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

Byli jsme přes počáteční obavy velmi spokojeni.

7,6/10
petr, pobyt s partnerem/koučerven 2013

zatím jsme lepší dovolenou nezažili

7,9/10
Jan Procházka, pobyt s rodinoukvěten 2013

Byla to velmi příjemná dovolená a ani jsem nečekal tak vysoké teploty v květnu( jeden den až 36°C,jinak stále kolem 30° C ) Německá CK byla perfektní vše bylo nachystáno letenky voucher,objednávka na poslední chvíli a přesto že jsme neuměli dobře německy ani anglicky odbavení a ubytování proběhlo bez problémů.

7,9/10
Radek, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Klidný, starší hotel s velice přátelskou obsluhou, v zahradě apartmány, Krásně čistá voda, možnost výletů po celém ostrově busem Lindos, Rodos atd. Zastávka bus 500m. Autopůjčovna.

6,9/10
Lenka, pobyt s partnerem/koučerven 2012

S dovolenou jsme velmi spokojeni. Pláž přímo před hotelem (lehátko a slunečník za poplatek), moře čisté a klidné. Personál ochotný a příjemný, strava dobrá. Hotel je vhodný pro klienty, kteří upřednostňují klidnou dovolenou. Na výlety je vhodné použít služby autopůjčovny přímo v hotelu. Doporučujeme přibalit repelent.

6,1/10

O hotelu

Kamari Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Komplex bungalovů pochází z roku 1991. Hosté mají celkově k dispozici 133 pokojů. Nacházejí se v 2patrové hlavní budově nebo v jedné z 9 vedlejších budov. Vedlejší budovy jsou maximálně 2patrové. Po příjezdu do komplexu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. V komplexu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. K nabídce patří i lékařská služba.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je tady pracovní stůl. Hosté mohou použít ledničku a mini ledničku. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V komplexu bungalovů jsou pokoje pro rodiny a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis, plážový volejbal a volejbal. Hosté mají na výběr z mnoha sportovních aktivit, například fitness studio. Za poplatek je kulečník. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Komplex nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.