STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Palmeras Beach Hotel

7/10
7/10

Turecko, Turecká riviéra, Konakli

Recenze

petr, pobyt s přátelizáří 2019

9,1/10
Julia, pobyt s rodinouzáří 2015

3,4/10
Michaela, pobyt s rodinoučervenec 2015

Zkuste to, nebudete litovat, opravdu!!! PS: Moře nemělo absolutně žádnou chybu!!!

8,8/10
zdenek, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

7,6/10
Jarmila, pobyt s partnerem/koukvěten 2014

V Turecku jsme již byli, ale toto nebylo Turecko, všude ruské nápisy. Zaplatili jsme si výlet na Side a nikdo nás neinformoval o změně odjezdu. Kdybychom nepotkali přátele, tak jsme vyhodili 70 eur. Dostali jsme učtenku od zaplacení výletu a tu jsme měli pak odevzdat, měli přeci kopii??Pokoj který jsme měli páchl.Měli jsme mít výhled na moře a také nebyl. Za tyto peníze?? Odjezd a snídaně to byl vrchol, pár rozdrobených buchet, nejsem náročná, ale to nebylo dobré!! Určitě nebudu doporučovat.

5,2/10
Zdenek, pobyt s přáteliříjen 2011

Skvěle služby za přiznivou cenu. Jednoznačně doporučuji.

8,9/10
Nikola, pobyt s rodinouzáří 2011

Jednoduše příjemná a hezká dovolená. Hotel nás nadchnul, služby v pořádku, jídlo ok a ochotný personál. Hned na pláži a kousek do centra obchodů.

7,3/10
Pat, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Prıjemne prostredı, mıla obsluha - jen mnoho ruskych hostu, kterı se bohuzel neumejı chovat

7,8/10

O hotelu

Palmeras Beach Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2004. Objekt hostům nabízí celkem 312 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například hru boccia, plážový volejbal a basketbal. Za poplatek je tenis. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například windsurfing, jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na kánoi, potápění, aqua aerobik a aqua fitness. Za poplatek je vodní lyžování a jízda na banánovém člunu. Hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a solárium a za příplatek také masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.