STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Royal Garden

6/10
6/10

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry, Balčik

Recenze

Adriana, pobyt s rodinousrpen 2020

6,3/10

O hotelu

Royal Garden

Neoficiální popis ubytování

Středisko
Balčik
Poloha
Uzavřený komplex 2 hotelů (Royal Bay 4* a Royal Garden 3*+) se nachází přímo na břehu moře, v klidné oblasti mimo velká letoviska, cca 10 km od Balčiku, 12 km od Kavarny a cca 60 km od letiště Varna; nejbližší obchody cca 500 m od hotelu.
Pláž
Písčitá pláž, přístupná klientům obou hotelů, s pozvolným vstupem do moře se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu Royal Bay, ze strany hotelu Royal Garden přístup do moře po schodech, lehátka a slunečníky zdarma.
Vybavení
Vstupní hala, recepce, bankomat, restaurace, plážový bar, WiFi ve společných prostorách hotelu zdarma; trezor na recepci (cca 40 BGN/týden), půjčovna aut. Bazén s oddělenou částí pro děti u hotelu Royal Bay; u bazénu terasa se slunečníky, stolky a židle. Nízká třipatrová budova Royal Garden je bez výtahu. Nedoporučujeme osobám se sníženou pohyblivostí.
Ubytování
Dvoulůžkové superior pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti (rozkládací křesla) mají vlastní příslušenství (koupelna/sprcha, vysoušeč vlasů, WC), klimatizace, SAT/TV, chladnička, balkon s výhledem na moře nebo do okolí.
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně (8:00-10:00), obědy (12:00-14:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu, odpolední snack, zmrzlinu, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-21:00) v časech a místech určených hotelem.
Sport a zábava
Plážový volejbal, basketbal, stolní tenis, šipky, aqua aerobic, amfiteátr, dětské hřiště; za poplatek 3 golfová hřiště v blízkosti resortu.
Cena zahrnuje
LETECKY:
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v destinaci * 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

VLASTNÍ DOPRAVA:
7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.