STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Flagman

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Sozopol

Recenze

Pavel, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

8,1/10

O hotelu

Flagman

Neoficiální popis ubytování

Hotel FLAGMAN

Hotel Flagman *** připomínající kotvící loď se nachází v nové části Sozopolu, pouhých 50 metrů od pláže Harmanite. Pláž s jemným pískem získala ocenění Evropské unie Modrá vlajka. Kolem pláže je mnoho restaurací, obchodů a uliček pro příjemné procházky. Pro fotbalové fanoušky se v blízkosti hotelu nachází stadion Arena Sozopol /20 m/. Díky venkovnímu bazénu s oddělenou dětskou sekcí a dětskému hřišti v blízkosti bazénu je hotel ideální pro rodiny s dětmi.

Dvoulůžkové pokoj P2

pokoje mají manželskou postel nebo dvě oddělené postele s nočními stolky a nočními lampičkami, TV, klimatizaci, toaletní stolek se zrcadlem, vestavěný minibar, telefon. Sociální zařízení mají sprchové kouty, velká zrcadla a vysoušeče vlasů. Pokoje jsou s terasou a plastovým nábytkem.

Dvoulůžkové pokoj P2+1

prostornější pokoje, ve které je manželská postel nebo dvě oddělené postele s nočními stolky a lampičkami, toaletní stolek s velkým zrcadlem, telefon, vestavěný minibar. V pokoji se nachází rozkládací pohovka s konferenčním stolkem, kabelová TV, klimatizace.
Koupelny jsou se sprchou a vysoušečem vlasů. Pokoje jsou s terasou a plastovým nábytkem.

Apartmán AP4

jsou zde dvě samostatné ložnice se standardním vybavením a obývací pokoj. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka, minibar, TV s kabelovou TV, klimatizace, telefon. Dvě samostatné koupelny s WC, sprchové kouty.
Terasy s plastovým nábytkem.

Vybavení hotelu

restaurace s prostornou venkovní terasou přímo u bazénu, lobby bar, konferenční místnost, dětské hřiště, recepce (24 hodin), Wi-Fi připojení ve vstupní hale a kolem bazénu zdarma, trezor na recepci za poplatek, směnárna, parkoviště. Venkovní bazén s odděleným dětským bazénem, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Stravování

Polopenze formou bufetu nebo All inclusive.

ALL INCLUSIVE program: snídaně 8:00-10:00, obědy 12:00-14:00 a večeře 18:00-20:00 formou bufetu. Svačina (pizza, sendviče) 16:00-17:00. Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby. Dovážené nápoje se platí.

Lobby bar 10:00-22:00.

Pláž

krásná dlouhá (5km) a široká písečná pláž 50m od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Destinace
Proč právě Sozopol?

Sozopol je malebné starobylé městečko, rozděleno na dvě části. Staré město je odděleno od nové části pěkným zalesněným parkem. Najdete tu pro Bulharsko typické památky a tradiční, dřevem obložené domy. Ve starém centrum města s dlážděnými uličkami, které leží na skalnatém výběžku, můžete obdivovat fíkovníky v zahradách za kamennými zdmi i domácí vinice, které poskytují příjemný a chladivý stín za poledního žáru. Naopak v nové části města jsou desítky barů, restaurací, butiků a i živá promenáda. Prostě vše co potřebujete ke strávení dokonalé dovolené. Dvě velké pláže získaly Modrou vlajku za vzorné životní prostředí.

Vzdálenost od letiště: Burgas 44 km.

Pláž: dělí se na severní a jižní, obě jsou písečné s jemným zlatavým pískem a pozvolným vstupem do vody.

Moře: tyrkysové, navečer šedo bílé.

Aktivity v okolí: muzea, galerie, probřežní promenáda, tradiční restaurace, bary, diskotéky, sportovní vyžití na plážích, vodní sporty, parky s dětským hřištěm, mini fitnes a fakultativní výlety.

Ubytování: ubytování v soukromí s možností vlastního stravování v restauracích nebo si můžete dokoupit polopenzi už v ČR.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.