STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Baikal

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Petr, pobyt s rodinousrpen 2019

Velmi pěkná dovolená a dobře zvolený hotel pro 12tidenní pobyt.

9/10
Jan, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

Přijemná dovolená v příjemném hotelu.

8/10
Zsoltika Szajko, pobyt s rodinoučerven 2019

8,4/10
Dana, pobyt s přáteličervenec 2017

7,8/10
Radomír Voznica, sám/azáří 2015

Služby německé CK katastrofa. Vyloženě jsem je obtěžoval. Na letišti v krizové chvíli mi vůbec nepomohli, vyhodili mne. V Bulharsku absolutní nezájem. Slíbili schůzku na recepci hotelu. Nepřišli. Potřeboval jsem asistenci na policii. Odmítli. Hrůza všech hrůz !!! Oproti českým CK, kde se delegátka denně věnovala hostům 1 hodinu. Asi jsem byl jen Čech, tak se na mně jednoduše vykvajzli. Budu reklamovat několik věcí. Poskytli mi neúplné informace o odbavení na letišti.

8,3/10
Hana, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

S vybranou dovolenou jsem byla maximálně spokojena,jen bych vyřešila ukládání ručníků na lehátka u bazénu,to bych prostě nedovolila,v některých hotelech už to praktikují,sama jsem se o tom přesvědčila,aby celý pobyt byli na lehátkách stejní lidé a navíc si tam nechávali ručníky přes noc,tak to teda ne.a pak bych nedovolila nosit jídlo ven z jídelny,zde byli velice benevolentní a nechali lidi vynášet z jídelny všechno, ovoce,pizzy,dorty,všechno.přitom tam všeho byl dostatek po celý den.ale jinak se mi v Bulharsku moc líbilo,byla jsem tam po 30 letech a určitě bych jela klidně zas.

7,1/10
Věra, pobyt s partnerem/koučerven 2015

8/10
Hanka, pobyt s rodinoučerven 2015

9,6/10
Markéta, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

7,9/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2014

Za nás nespokojenost hlavně s pokojem a jídlem. Momentálně jsme posílali reklamaci a čekáme na vyjádření CK. Osobně, hotel Baikal nedoporučuji a už se tam rozhodně nikdy nepodívám.

5,9/10
Iva, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

6,5/10
Věra, pobyt s přátelisrpen 2014

DOPORUČUJI !

9,3/10
Gabriela, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

7,9/10
P & K, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

6,9/10
Petra, pobyt s rodinoučervenec 2014

8,3/10
Martin, pobyt s rodinoučervenec 2014

7/10
Hana, pobyt s rodinoučervenec 2012

7,8/10
Vlasta, pobyt s rodinoučerven 2014

7,8/10
Katarína, pobyt s partnerem/koučerven 2014

5,9/10
Katka, pobyt s přátelizáří 2013

8,3/10
Dana, pobyt s partnerem/kousrpen 2013

dovolená celkově ok,jediné mínus strava..Po chvíli nevíte,co si dát..Pořád stejný výběr, zelenina a ovoce každý den to samé a i když jsou na výběr různé druhy masa, tak chutnají stejne,jelikož vše je okořeněno tím stejným kořením,které cpali vážně všude. Strava celkově chudší

7,4/10
Lumír, pobyt s rodinoučervenec 2013

Cestovali jsme na základě momentálního impulsu a využili Last minute nabídky, takže tak jsme k pobytu i přistupovali. Poměr zaplacená cena/získaná hodnota byl v pořádku. Organizačně vše klapalo bez problémů a to jak během cesty, tak na hotelu.

6/10
Jarda, pobyt s rodinouzáří 2012

Velmi pěkná dovolená, příjemné prostředí, hotel nad očekávání . Pláž písečná kousek od hotelu, cca do 150m, moře mělké a čisté. Strava pestrá, dostatečná, každý si vybere.

8,4/10
Pavla, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

celkově se mi hotel, strava a služby s tímto spojené moc líbily. Jsem nad míru spokojená, za malou cenu, hodně muziky. Personál byl ochotný, uvítala jsem i směnárnu přímo v hotelu, kde měli i dobrý kurz na Eura a byla to jistota. Pláže byli vcelku uklizené, moře příjemně teplé, Bulhaři jen trošku vlezlí, nic se nám tam neztratilo, celkově se mi zdálo, že pobyt byl opravdu povedený. Co se týče jídla měli jsme All inclusive, ráno snídaně hodně bohatá, spousta slaného i sladkého ovoce, zelenina, kafe, čaje, pití, poté od 10-18 zmrzlina a zákusky alko i nealko pořád, oběd od 12-14 bohatý na výběr, večero to samé a plus grilování na venkovním grilu, bazén byl vhodný i pro děti, lehátka s slunečníky u bazénu zdarma, lobby bar byl otevřenej od 11-23 hod, obsluha všeho v hotelu byla příjemná, je tam doktor, kadeřnictví a masáže přímo v hotelu, pokoje velmi čisté, a bylo tam vcelku levno (díky pozdějšímu příjezdu). Celkově všechno hodnotím hodně moc kladně a byli jsme opravdu moc spokojeni :-)

9,4/10
Jaromír ANDERS, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Dobrá delegátka

6,9/10
Martina, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

7,6/10
Kamil, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

7,7/10
Ladislav, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

5,4/10
Darina, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

7,1/10
Markéta, pobyt s přátelisrpen 2012

na Sl. pobřeží jsme byli už podruhé, pokaždé v jiném hotelu. a toto letovisko se pro nás s partnerem stalo letoviskem číslo jedna! je tu všechno, co máme rádi. perfektní ubytování, služby, jídlo, pití, blízko moře, přímo v centru dění. od rána do večera se něco děje, je kam jít, kde se posadit v hospůdce, kde zapařit, kde se zabavit. prostě užít si léto. moře teplé, poměrně mělké, ale pokaždé běhěm týdne jsme měli štěstí i na větší vlny, které milujeme. úroveň služeb a chování je zde podle mě mnohem lepší než např. v Turecku, kde jsme také měli all inclusive. zde ale počítali kelímky a nalili vždy jen jedno pití. tady v BG si člověk od baru odnesl i 10 pohárků, takže nemusel chodit pořád dokola. uklízečky chodily každý den hned mezi 9.-10. hod. ručníky měnily automaticky, aniž bychom je třeba hodili na zem,jak je jinde zvykem. personál milý, ochotný. jídlo doplňovali celý čas,i když bylo třeba 10 min před koncem stravování. no prostě byli jsme nadšeni a doporučujeme,kudy chodíme :)

8,5/10
Jan, pobyt s rodinoučerven 2012

7,5/10
Anna, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

Dobrý hotel pro odpočinek i zábavu. Zvolili jsme si ho opakovaně (poprvé již v roce 2009) a to zejména pro blízkou dostupnost jak na pláž, tak do řady restaurací i za nákupy. Bez výhrad doporučuji komukoliv.

6,4/10
Karel, pobyt s přátelisrpen 2011

S pobytem v tomto hotelu jsem byl spokojený. Velmi pestrá a zajímavá strava, všude čisto. Nijak ale navybočuje ze standardu. Karel

5,9/10

O hotelu

Baikal

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). V hotelu se nachází restaurace a bar. Je tady supermarket a další obchody. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Nachází se zde také novinový stánek a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, obývací část, kuchyň a koupelna. K základnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří lednička. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Objekt nabízí hostům mnoho indoorových sportovních aktivit. Je tu fitness studio, stolní tenis a šipky a za poplatek kulečník. Hosté si mohou užívat wellness programy v relaxační zóně. V nabídce je kosmetický salon a omlazující procedury. Za poplatek také masáže. V nabídce je animační program, miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.