STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Parrotel Beach Resort

8/10
8/10

Egypt, Sharm El Sheikh a Dahab, Nabq

Recenze

Miroslav, pobyt s rodinousrpen 2018

Dobrá volba

8,4/10

O hotelu

Parrotel Beach Resort

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Výhodný hotelový komplex obklopený krásnými zahradami se nachází v zátoce Nabq s výhledem na ostrov Tiran. Je vzdálen přibližně 25 km od zátoky Naama Bay plné atrakcí a přibližně 8 km od mezinárodního letiště Sharm El Sheikh.

Pláž

Objekt se nachází přímo na vlastní písečno-kamenité pláži a v blízkosti korálového útesu. Lehátka, slunečníky a osušky na soukromé pláži - zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel navržený v typicky arabském stylu.

Recepce 24 hodin denně, hlavní restaurace Olives, další placené a'la carte: italská, francouzská a arabská, několik barů (mj. lobby bar Tucan, na pláži a 2 u bazénu), obchody, prádelna, směnárna, hotelový shuttle bus do centra (za poplatek), 2 venkovní bazény (z toho 1 v zimě vyhřívaný a vířivka) a brouzdaliště pro děti (všechny bazény se sladkou vodou). Lehátka, slunečníky a osušky u bazénů - zdarma.

Internet

V hotelu je k dispozici internetový koutek - zpoplatněné a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu - ve vstupní hale.

Catering

All Inclusive zahrnuje: snídaně (6:30-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) podávané formou bufetu v hlavní restauraci Olives. Dále občerstvení v baru u bazénu a v restauraci "Trade Winds" (11:00-16:00) a kávu a zákusek (16:00-18:00). V určených barech se podávají místní nealkoholické a místní alkoholické nápoje (10:00-24:00). Za příplatek: restaurace a'la carte, všechny dovážené nápoje a lihoviny, čerstvé ovocné šťávy, espresso, cappuccino, zmrzlina.

Sportovní a animační program

Přes den a večer se konají animační programy (hry, aktivity, představení) pro děti i dospělé. Dále basketbalové hřiště, hřiště na plážový volejbal, stolní tenis (hrací zařízení se platí zvlášť), běžecké stezky, místnost pro aerobik a zvlášť placené: tenisové kurty, kulečník, sauna, masáže, posilovna a salon krásy. Potápěčské centrum a centrum vodních sportů u pláže (za poplatek). Pro nejmenší: dětské hřiště a miniklub.

Webové stránky

www.radissonblu.com/resort-sharmelsheikh

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Komfortní hotel s ideální polohou přímo na pláži, známý svou vynikající kuchyní a skvělými službami. Vřele doporučujeme párům, milovníkům potápění a aktivního odpočinku!"

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.