STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Detelina

7/10
7/10

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry

Recenze

A, pobyt s přáteličervenec 2023

Cesta tam byla luxusním autobusem. Zpět jsme se vraceli autobusem menším a bez vybavení zásuvkou k případnému nabíjení mobilních zařízení. Zde vyvstaly spory mezi cestujícími. Chyběly informace k průběhu cesty a ke zdržením. Pláž a destinace byla krásná. Příště letadlem.

6,9/10
Ladislav , sám/ačerven 2023

Naprostá spokojenost, Možná by ch uvítal více fakultativních zájezdů , marně jsem hledal v jakém městě hotel Detelina/čtyřlístek se vlastně nachází

9,4/10
Igor, pobyt s rodinousrpen 2022

Dovolenou jsme si užili,ale tento hotel bych dále nedoporučoval.Váznou úklidy pokojů a po 22:00 se už neuklízí vůbec.Nepořádek u bazénu i na zahradě a přilehlých altáncích.Někteří hosté si sebou vzali psí mazlíčky, které věnci v areálu hotelu a neuklízí po nich. Delegátka ,to je kapitola sama o sobě.Příjemná jen když prodává zájezdy.Problém s odjezdem domů.Delegátka poslala jen jednu smsku.Pak až při příjezdu autobusu k hotelu.Spoždění autobusu na příjezdu 6 hodin.Všichni jsme pochopili problém,čekací doba na hranicích s Rumunskem.Je smutné,že jsme se tyto informace dozvěděli až od řidičů autobusů.Až po hádce a arogantním chováním delegátky cca po 1 hodině SMS s prodloužením Last-minute.Ani se za zpoždění neomluvila,to za ní udělali řjdiči autobusu.Spousta znáš si musela změnit nebo zrušit směny v práci,z důvodu pozdního příjezdu autobusu do ČR. Touto cestou bych chtěl poděkovat Všem řidičům autobusu.Obě cesty super a vždy nám pomohli nebo odpovídali na všechny naše otázky.

5,6/10
Martin, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

6,8/10
Vlastimi, pobyt s rodinoučervenec 2019

7,3/10
Magda, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

7,5/10
Dagmar, pobyt s rodinousrpen 2018

Spokojenost

6,6/10
Bob, pobyt s rodinoučervenec 2018

5,8/10
Jitka, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

dovolená nad očekávání prostě skvělá včetně počasí i moře

8,9/10
Iveta, pobyt s rodinoukvěten 2017

doporučuji

8,8/10
Procházka, pobyt s rodinouzáří 2016

Co se týče pobytu byli jsme velmi spokojeni. Služby delegáta vynikající. Řidiči autobusu ochotní a slušní. "Avšak", očekávali jsme při jízdě na tak dlouhou cestu odpovídající autobus, tedy co se týče pohodlí při sezení. Osobně jsme středního růstu, ale již při mírném sklonění sedadla spolucestujícího přede mnou, jsem již musel nohy natáhnout do uličky. Tohle sezení při jízdě dlouhé cca 20 hodin je zcela nevyhovující. To bylo jediné negativum na uvedené dovolené.

7,1/10
Lucie, pobyt s rodinoučerven 2016

6,8/10
Lenk, pobyt s rodinoučerven 2016

Na to si musí každý udělat obrázek sám, každému se líbí něco jiného. Já osobně jsem byla spokojená a klidně bych jela znovu.

7/10
Michal Chocholouš, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

Hotel i okolí na mě udělal velký dojem. Za rok plánujeme vyrazit znovu

8,4/10

O hotelu

Detelina

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Klimatizovaný hotel má 126 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je šatna, úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Hotel má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Je tady minibar. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. V objektu jsou pokoje pro rodiny, nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je bar s drobným občerstvením. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, volejbal, golf a jízda na koni. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - šnorchlování a potápění. Na sjezdovky se lze dopravit vlekem. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, badminton, kulečník, šipky a aerobik. V hotelu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa a masáže. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.