STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Melissa Hotel

7/10
7/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya, Kleopatra

Recenze

FRANTIŠEK, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

6/10
Hanka , pobyt s rodinoučervenec 2019

Vše na 1*

8,4/10
Ludmila, pobyt s partnerem/koučerven 2019

Obrovská spokojenost, příští rok bych ráda opět do tohoto hotelu.

9,6/10
Katka, pobyt s přátelisrpen 2018

6,7/10
Liána, pobyt s přátelizáří 2013

7,4/10
Olha, pobyt s přátelizáří 2013

8,5/10
Vendula, pobyt s rodinousrpen 2012

hotel odpovídající ceně, strava jednotvárná, na skvělou pláž pouze 30m, pokoje velké, denně uklízené, vybavení pokojů mírně opotřebované, bazen v hotelu malý s pár lehátky

6,4/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2012

Dovolená byla příjemná, personál hotelu milý a ochotný, v moři překvapivé zážitky z koupání s volně žijícími karetami. Pláž čistá, v moři bylo ke konci pobytu při vstupu do vody větší množství nečistot. Celkově jsme byli velmi spokojeni.

6,6/10
Růžena, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

Vsechny nedostatky tohoto hotelu vyvážila nádherná Kleopatřina pláž s mořem, ve kterém jsme plavali společně s želvami. V Turecku bych doporučila hotel s vyšším počtem hvězdiček.

4,8/10
Veronika, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Velice příjemná dovolená, kterou nám spestřili volně žijící želvy asi tak 60m od břehu. Pokud Vám nevadí, že si v hotelu nepochutnáte, opravdu toho jídla máte po pár dnech dost, tak je tento hotel v poměru cena vs. výkon skvělá volba. Mimo hluk města a přesto do centra velmi blízko.

6,3/10
Adris, pobyt s přáteličervenec 2011

8,4/10

O hotelu

Melissa Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1986. Objekt hostům nabízí celkem 136 pokojů. Ty se nacházejí buď v 5patrové hlavní budově nebo v jedné z 2 vedlejších budov. Vedlejší budovy mají maximálně 5 poschodí. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde šatna, úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). Nachází se zde restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Objekt nabízí lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené dvoulůžkovou postelí. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (za poplatek). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, kulečník a šipky, za poplatek je stolní tenis. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, hammam a solárium, za příplatek pak saunu, parní lázeň a masáže. V objektu je animační program a živá hudba, kde se hosté určitě nebudou nudit. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.