STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Meninx Djerba

8/10
8/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba, Midoun

Recenze

Jana, pobyt s rodinouříjen 2018

8,3/10
Alena, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

8,5/10
Simona, pobyt s rodinouzáří 2018

Poměr ceny a kvality naprosto bezkonkurenční! Ty šílené recenze na internetu píší jen blázni, kdo tam vyrazí s tím, že si to chce užít, tak si to rozhodně užije! Kdo chce jen kritizovat a pomlouvat, tak se stejně nezmění. Doporučuji všem kdo váhají, příští rok jedeme zase!

9,9/10
Zdenek, pobyt s rodinoučervenec 2017

Celkově jsme byli s dovolenou spokojeni, pokud hledáte vhodný hotel pro děti, tak Meninx myslím splňuje vše.

7,9/10
Zdena, sám/aduben 2017

Naprostá spokojenost

9,1/10
Jiří, pobyt s rodinouříjen 2016

7,9/10
Eva, pobyt s rodinouříjen 2016

7/10
Zuzana, pobyt s rodinousrpen 2016

8/10
Rudi, pobyt s rodinousrpen 2016

Hotel doporučuji, cena odpovídala službám, dovolená proběhla v klidu a pohodě.

7,7/10
Jitka, pobyt s rodinoučerven 2016

Dovolená byla nakonec v pořádku, líbil si mi český animátor, i český "hlídací" klub. HOtel je starší, ale čistý. Jen s tím jídlem byl trochu problém, ne že bychm trpěli hlady, ale ve snacku u bazénu byli do kola bagety, těstoviny a odpoledne palačinky a to pořád dokola. V restauraci a na barech (hlavně večer) fronty. 90 % ruského obyvatelstva, zbytek Francie, Německo, Itálie a Češi.

6,3/10
Ruda, pobyt s rodinoukvěten 2016

5,5/10
Tomáš, pobyt s rodinouříjen 2015

7,5/10
Jan Lukeš, pobyt s rodinouříjen 2015

Hotel průměr, pláž vhodná pro děti, tenisové kurty neudržované, velmi špatný povrch. Jinak spokojenost.

6,5/10
Nikola, pobyt s rodinoučerven 2015

Báječná dovolená za relativně málo peněz. Hotel byl skvělý, všechno úžasné, pláž čistá, personál milý, jídlo výborné a prostě nemám co vytknout. I tříhvězdičkový hotel může nabízet skvělé služby a hotel Meninx toho je skvělým příkladem. Občas se nějaký ten nedostatek sice našel, ale člověk jede do Afriky, tak s tím musí počítat.

8,1/10
Lenka, pobyt s rodinouříjen 2015

7,1/10
Míša, pobyt s rodinousrpen 2015

7,6/10
Alice, pobyt s rodinoučervenec 2015

8,5/10
Míša, pobyt s partnerem/kouříjen 2014

Nejlepší dovolená kterou jsem zažila, brzy naviděnou !!! :))

8,3/10
Iveta, pobyt s partnerem/kouříjen 2014

8,4/10
michaela, pobyt s rodinouzáří 2014

Zájezd pro mě a vnuka byl velmi příjemný se zážitky a též cena byla velmi přijatelná.

7,3/10
tamara, pobyt s přátelisrpen 2014

7,8/10
Petra, pobyt s přátelisrpen 2014

7/10
Hana, pobyt s rodinousrpen 2014

6,9/10
Markéta Strnadová, pobyt s rodinoučerven 2014

Se zájezdem jsme byli velice spokojeni. Velice kladně hodnotíme možnost parkování zdarma u letiště, letecká společnost rovněž poskytovala cestou tam i zpět kvalitní služby a transfer letiště/hotel a zpět byl také bez komplikací. Ačkoli je hotel Meninx hodnocen pouze třemi hvězdičkami, jeho úroveň je velmi dobrá. Zvláště nabídka jídel v restauraci byla skvělá. Protože jsme cestovali s malými dětmi, tak nám velice ocenili dostupnost pláže. Tři hotelové bazény nabízeli široké vodní vyžití pro celou naši rodinu, včetně nejmladšího člena, kterému je pouze 1,5 roku. Vzhledem k tomu, že jsme po příjezdu neměli štěstí na počasí, bylo na místní poměry velmi chladno a větrno, hojně jsme využívali krytý vnitřní bazén. Jediná věc, se kterou jsme nebyli příliš spokojeni byl návrat zpět do České republiky, kdy jsme kvůli letu vstávali v 1:30 ráno. Nejen že je takový čas na cestování velmi náročný pro malé děti, ale i jsme přišli o celý placený den, včetně stravování.

7,8/10
Eva, pobyt s partnerem/koukvěten 2014

7,5/10
Eva, pobyt s rodinoukvěten 2014

7,6/10
Stanislav, pobyt s přátelilistopad 2013

Djerba je vhodná destinace vzhledem k blízkosti od Evropy, lidé jsou vesměs přátelští a příjemní, nabízí se možnost volného pohybu po ostrově. Moře a pláže jsou příjemné. Pokud nevyžadujete (zbytečný) luxus, pak je Djerba vzhledem k ceně velice příjemná dovolená a relaxace.

6,3/10
Jitka, pobyt s přátelizáří 2013

7,1/10
Karel Zálešák, pobyt s partnerem/koučerven 2013

Osobně jsme zde byli spokojeni a s námi všichni se kterými jsme se zde potkali, většina z nich sem jezdí každoročně. Co bych ale dopručil je nedaleký areál Parc Djerba Explore. Jeďte sami, za celé taxi dáte 3 TND i s bakšišem a za vstupné pro dva dáte méně, než kolik výlet stojí jednoho u CK. Jeďte ráno v 9 než se zahrady a areál změní na Saharu. Uvidíte zahrady, arboretum, muzeum lidové kultury, skanzen s budovama a ukázkami lidových řemesel včetně studny ze které tahá velbloud vodu, s ním se tu všichni fotí - pokládá hlavu na vaše rameno. A Croco farmu, kde uvidíte stovky ""ještěrek"" od vajec až po mnohametrové kusy. A hlavně se nebojte žádných ""zlých""domorodců, kterými vás straší cestovky, aby se vyhnuly případným nepříjemnostem. Těch pár stovek lidí bydlících v okolí živí tisíce turistů v místních hotelech, takže ti ""zlí domorodci"", které potkáte ve vesnicích jsou ti stejní, které potkáváte v kuchyních, barech, s uklízecími vozíky nebo na recepci.

7,7/10
Věra, pobyt s rodinousrpen 2013

6,9/10
Monika, pobyt s rodinousrpen 2013

Skvělá dovolená i pro náročnější, krásná udržovaná pláž (sousední hotely na to byly hůře), ideální pro rodiny s dětmi, hotelový komplex milý, čistý, personál usměvavý.

8,3/10
Michal, pobyt s rodinouříjen 2012

Dobrý hotel pro rodiny s dětmi za solidní cenu. Letos chystáme další dovču v tomto hotelu :-)

6,8/10
Stanislav, pobyt s přátelibřezen 2009

Příjemný hotel na pláži s jednou vadou, není-li plná sezóna, o pláž se nikdo nestará, tak se vám může stát, že abyste se dostali do moře, je třeba přeskákat někdy i metrové nánosy tlejících stélek řas :) :) - místní do nich skáčou salta, tak nápad pro jejich využití :)

6,4/10

O hotelu

Hotel Meninx Djerba

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. V hotelu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (za poplatek). Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Ke všem pokojům patří sejf a minibar. Lednička a mikrovlnná trouba patří také k základnímu vybavení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na šlapadlech, potápění a aqua fitness. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, bowling, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, hammam, kosmetický salon a omlazující procedury, za příplatek pak saunu, parní lázeň a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.