STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Mesut

7/10
7/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya, Oba

Recenze

Jitka, pobyt s přáteliříjen 2023

Zatím naše nejhorší dovolená v Turecku...Hotel odpovídá úrovni sotva tří***. V Turecku jsem byla již potřetí a vždy v Alanyii. Tentokrát jsme ale zvolili velmi zle. Ubytování bylo s výhledem do zdi druhého domu který byl od nás cca pět metrů. Takže výhled znamenal tmu a dál už nic. Balkón byl malý že se tam mohl stěží posadit jeden. Ale co by tam hledal za krásu fakt nevím. Co se týče jídla tak bylo každý den to samé na oběd i večeři. Připadalo mi že jsem odjela na odtučňovací pobyt. Výběr téměř nula... Zklamání z hotelu bylo od začátku pobytu až do konce. Jedno vím jistě, že tento hotel který nese jméno Masut již nikdy více nenavštívíme a ani ho nebudu doporučovat.

4,9/10
Marcela, pobyt s rodinouzáří 2023

7,1/10
Věra, pobyt s rodinoučervenec 2023

Skvělý hotel v centru města, v okolí dostatek obchodů a barů, přitom kousek od pláže

8,6/10
Zuzana, pobyt s partnerem/koučerven 2021

8,4/10
Nevyplňuji, pobyt s rodinousrpen 2019

7,1/10
Marcela, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

5,3/10
Pavel, pobyt s rodinoučervenec 2019

8,9/10
Matěj, pobyt s partnerem/koučerven 2019

8/10
Tomáš Vojík, pobyt s partnerem/koučerven 2019

V informacích (v českém jazyce) byla uvedena provozní doba baru na pláži. Bar byl označen jako extra. Po vyhazovu z tohoto baru nám bylo na recepci sděleno, že pro nás žádný plážový bar nefunguje

5,3/10
Vendula, pobyt s rodinoukvěten 2019

8,4/10
Palošek, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

Doporučujeme pokud bychom příšté letéli tak klidné opét do tohoto hotelu.Cena opovídající hvézdam i kvalité,ale pouze přímý let,bez přestupu.

7,5/10
Jaroslav, sám/ačerven 2018

6,2/10
Michaela, pobyt s přátelisrpen 2017

8/10
Hana, pobyt s rodinoučerven 2017

Byla jsem na dovolene s dospelou dcerou a dovolena se nam zde libila. Kapacita cele destinace nebyla jeste zdaleka naplnena (lide se asi stale boji po medialnich zpravach), to bylo velmi prijemne. Za plneho provozu a v plne sezone bych volila spise neco mensiho a klidnejsiho. Velmi prijemne nas prekvapili Turci. Jsou mili, prijemni, pokorni, komiunikativni, slusni. V cervnu more teple akorat, osvezilo a zaroven nestudilo. Dovolena splnila nase ocekavani, umim si predstavit, ze bych sem jela znovu.

7,5/10
Jana, sám/ačerven 2015

8,1/10
Bohumil Honzík, pobyt s přáteliříjen 2015

Hotel nedpovídá uvedené lkaregorii.Kdo netrávil ještě dovolenou ol inklusive bude možná spokojen, ale pro toho kdo již poznal jiné hotely to bude zklamání.

5/10
eva, pobyt s přáteliříjen 2015

6,4/10
fun.thomas, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

8/10
jirka, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

8,8/10
Eva, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

8,4/10
Petr, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Doporučuji především bezdětným párům a lidem, kteří se chtějí bavit a užít si nějakého sluníčka. Protože animační program hotelu (pokud se to tak dá vůbec nazvat) je hodně slabý, tak nedoporučuji pro rodiny s dětmi. Na druhou stranu pro toho, kde je nerad obtěžován animátory, ideální hotel :) Strava byla dobrá, jen by to chtělo trochu více masa. Je to blízko hlavní promenády, takže večer je také o zábavu postaráno. Pláž je písčitá s drobnými kamínky při vstupu do moře. Jedinou výtku mám, že nejsou v ceně lehátka se slunečníkem na pláži, ale je možnost si koupit za 3eura na osobu na den "lepší" all inclusive a ten zahrnuje i ty lehátka a bar na pláži, kde je ale pouze nelako. Ten bar jinak není v ceně, pokud si nepřiplatíte. Pokud máte o tuto službu zájem, tak hned při příjezdu do hotelu to oznamte recepčnímu a on vám dá jiný náramek. Často to zapomínají nabízet a pak může být problém to zpětně získat. Podtrženo sečteno za tu cenu super dovolená v novém a čistém hotelu blízko pláže!!!

6,8/10
ivča, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

7,6/10
Marek, pobyt s rodinouzáří 2013

Pěkný nově zrekonstruovaný hotel u pláže.Personál milý a ochotný. Škoda je jen,že není bar na pláži All inclusive ,alespon ne od Českých CK. Nakupní možnosti, přímo u hotelu nebo busem do centra cca 4 Km.

7,6/10
Lenka, pobyt s rodinoučerven 2013

7,1/10
Jana, pobyt s partnerem/koukvěten 2012

Jsme zde se vším moc spokojeni,když nám to finanční možnosti dovolí,letíme znova.Byli jsme zde již 3x,což hovoří samo za sebe.

8,8/10
Hana, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

6,8/10
Luděk, pobyt s rodinousrpen 2012

7,5/10
Jana, pobyt s přáteličervenec 2012

Dovolená od samého začátku objednávání neměla chybu. Delegáti úžasní. Hotel čistý .Personál ochotný a příjemný.Jídlo výborné ,ovoce , zákusky - velký výběr.Moře čisté,lehátka za minimální poplatek (6L 2lehátka + slunečník na celý den).Parkování na Go parking - jako bonus - za pět minut na letišti a zpět - suprové. Můžeme doporučit.

8,9/10
Martin, pobyt s rodinoučervenec 2012

5,9/10
Pavlína a Michal, pobyt s partnerem/koučerven 2012

S dovolenou jsem velice spokojená, určitě navštívím znovu!!!!

7/10
Denisa, pobyt s přáteličerven 2012

V tomto hotelu jsem byla 3. rokem a příští rok určitě poletím znova.

7,8/10
Jana, pobyt s partnerem/koukvěten 2012

Doporučujeme všem,byli jsme zde již po třetí,je to pro nás finančně výhodné a se všemi službami jsme byli spokojeni.

8,1/10
Jan, pobyt s rodinouzáří 2010

8,1/10
Jakub, pobyt s přátelisrpen 2011

Pro me bezkonkurencne nejlepsi dovolena za poslednich 5 let co jezdim na dovolene z kamarady, pro studenty prijatelna cena, jidlo a piti v neomezenem mnozstv a kdyz uz vas to omrzi tak si date kebab ktery stoji cca 35Kc a lepsi sem fakt nemel...., na kleopatrinu plaz za 20min a 20kc a ta plaz je jedna z nejkrasnejsich ve stredozemi,velky vyber diskotek hospod a restauraci, o obchodech ani nemluvim,koupite tam vsechno nac si jen vzpomenete,Doporucuju tohleto hlavne lidem kteri si chcou uzivat...,ne jen valet sunky( kazdy den party at uz na plazi nebo nekde v baru,plno ruznych vyletu,vyborne diskoteky a plno lidi co jsou pratelsi a chcou se bavit stejne jako vy... :-D,rad ospovim na otazky na majlu JakubxTeper@seznam.cz

8,8/10
Radka, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

6,6/10
Barbora, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Hotel odpovídá 3 hvězdičkám, ruch ze silnice a diskotéky.Dobrá strava, krásná střešní restaurace. Veškerý personál milý, usměvavý. Dobré nákupní možnosti v okolí, bary, diskotéky. Bary na pláži nejsou v ceně all inclusive. Hotel a pláž odděluje rušná silnice, v místě podchod. Vstup do moře místy přes velké kluzké kameny. Místní minibus (dolmuš) staví nedaleko od hotelu. Taxi má stanoviště před hotelem.

7,6/10

O hotelu

Mesut

Neoficiální popis ubytování

Hotel MESUT

Hotel Mesut **** s tradiční tureckou pohostinností je situován pouhých 50 m od oblázkovo-písečné pláže (vstup na pláž přes kominukaci) v oblíbném letovisku Alanya, části Oba. Hotel Mesut nabízí pohodlí, zábavu, rekreaci a aktivitu pod nádherným sluncem Středozemního moře. Bohaté animačními programy zajistí, že každá hodina bude naplněna nezapomenutelnými vzpomínkami, hotelové lázně pak můžete využít kdykoli budete chtít relaxovat. Centrum Alanye s nekonečnými nákupními možnostmi je vzdáleno cca 2 km. Snadno se sem dostanete procházkou podél hlavní ulice, taxi nebo místními autobusy. Hotel Mesut doporučujeme všem věkovým kategoriím, kteří chtějí trávit dovolenou nedaleko pláže se všemi výhodami městského života.

Pokoj pro 2 osoby (P 2+1):

standardně vybaven. Skládá se z jedné místnosti, dvoulůžka nebo dvou oddělených lůžek. Součástí pokoje je TV/SAT, trezor (poplatek 2 EUR/den), wi-fi (za poplatek), telefon a minilednice (v den příjezdu láhev vody), rychlovarná konvice, fén, vlastní sociální zařízení (sprcha, WC), klimatizace, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky.

Vybavení hotelu:

recepce, lobby bar, restaurace s výhledem na moře, bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátky u bazénu zdarma, snack bar, bar na pláži (za poplatek), směnárna, úschovna zavazadel, wi-fi připojení zdarma ve veřejných prostorách, výtah. Za poplatek: kadeřnictví, lékař, tetovací salon, spa s wellness, fitness.

Stravování:

all inclusive. Snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Pozdní snídaně, lehké občerstvení během dne. Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době 10:30 - 22:00 v hotelovém baru a restauraci. AI program nezahrnuje: importované a balené nápoje, džusy z čerstvého ovoce, koktejly, tureckou kávu, zmrzlinu, cappuccino, restauraci á la carte.

Vzdálenosti:

soukromá oblákovo-písečná pláž 50 m, centrum Alanya 2 km, letiště Antalya 130 km, autobusová zastávka 30 m, nákupní možnosti, bary a restaurace 100 m.

Pláž:

oblázkovo písečná. Lehátka a slunečníky za poplatek, sprchy k dispozici.

Zábava a sport:

- zdarma: večerní programy s živou hudbou, šipky, šachy, stolní tenis, stolní hry

- placené: masáže, lázně, sauna, kulečník

Destinace
Proč Alanya?

Alanya vám nabídne čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech a plavbu člunem v krápníkových jeskyních. Hlavní poznávací znamení Alanye je seldžucká pevnost. Sem se můžete snadno dostat i lanovkou. Tyčí se nad městem a v římských dobách chránila místní obyvatele před pirátmi. Z této pevnosti je krásný výhled na celé město i Kleopatřinu pláž. Jméno má po egyptské panovnici Kleopatře, která dostala toto místo jako dar od Marcuse Antoniuse. Hrubší písek je podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu a pečuje o chodidla unavených turistů.

Vzdálenost od letiště: Antalya 125 km.

Pláž: písečná s hrubším pískem, pozvolným vstupem do moře.

Moře: průzračně modré s většími vlnami. V moří jsou místy kamenná plata. Při troše štěstí můžete u bojek potkat i vodní želvy.

Aktivity v okolí: plážové sporty, v centru Alanye naleznete mnoho úzkých křivolakých uliček plných obchůdků, kaváren, restaurací a diskoték s bohatým večerním a nočním životem. Doporučujeme některý z fakultativních výletů, který vám přiblíží dnešní život v Turecku.

Ubytování: hotely s all inclusive, které prošly rekonstrukcí.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.