STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Fereniki Resort

6/10
6/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Georgioupolis

Recenze

Anton, pobyt s rodinousrpen 2023

Areál hotelu je zcela neobydlený. Fotografie vůbec neodpovídají skutečnosti. Klamání a podvod za peníze. Zkažený první dojem z dovolené a stránek dovolena.cz na prvním místě, protože takové nabídky umisťuje a prezentuje takovým způsobem. Po příjezdu do hotelu ve 2 hodiny ráno jsme dostali tak neobyvatelný pokoj, že jsme museli spát na recepci až do rána. Personál hotelu se tváří, jako by to bylo poprvé, co slyší stížnosti, přestože po celou dobu "dovolené" jsme si chodili stěžovat na různé nedostatky a museli jsme čekat ve frontě, zatímco si ostatní obyvatelé stěžovali. K nedostatkům - jemně řečeno: pokoj není vhodný k bydlení. Úklid se neprovádí vůbec, ledaže jim přinesete špinavé prádlo na recepci. Samotný pokoj vypadá jako lavor pro koně. Všechno je plesnivé, rezavé a ošuntělé. Když na stránkách píší, že výhled z okna na moře, neupřesňují, že před mořem hned za oknem je starý dvůr s vypálenou trávou, odpadkovými koši a neuvěřitelným smradem, který vedro ještě umocňuje. Jídlo je jednotvárné a někdy bez chuti. K moři je to kousek, ale tento hotel se nedá nazvat Beach Hotel, protože k moři dobrých 500 metrů. Pokud máte touhu přeměnit peníze na negativní emoce, pak tento hotel rozhodně doporučuji. Je škoda, že nemůžete připojit fotografie, protože máme celou galerii skutečných fotografií z hotelu (různé pokoje). A na web dovolena.cz si budeme stěžovat samostatně na různých úřadech kvůli uvádění nepravdivých informací.

2,5/10
Jiřina, pobyt s partnerem/koukvěten 2022

8,1/10
Lucie, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

Naprosto nedoporucuji hotel a ani spolupráci s panem delegátem z pořadatelské ck. Dovolenou zachránila krásná příroda a krásné moře. S touto společností nechci mít nic společného. Naopak budu psát reklamaci. Chování delegáta bylo mimo všechny normy.

3,8/10
Lucie , pobyt s rodinousrpen 2018

Velké zklamání, výborné bylo pouze jídlo, pláž a řecký vítač u jídelny.

6/10
Katka, pobyt s rodinousrpen 2018

Cena za zájezd neodpovídá kvalitě hotelu a služeb. Žádný večerní program hotel nenabízel. Děti jsou všude pouze do 12 let, pak se berou a platí jako dospělí ! Desky informační nejhorší ze všech CK českých. Nafocení při otevření, palmy u bazénu jsou poražené, budovy Poláků zrekonstruované polskými CK a moc pěkné, okolí lepší, blíže k restauraci, bar, bazén ve středu budov.

6/10
D, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

4,5/10
Jarda, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

6,8/10
Dana, pobyt s rodinoučervenec 2018

V den příjezdu jsme byli ubytováni až v 15,30 tj. za 6,5 hodiny . V den odjezdu ráno nebyla zajištěna snídaně. Byli jsme nuceni stravovat se na letišti.

6,6/10
Milča, pobyt s rodinoučervenec 2018

8,4/10
veronika, pobyt s přáteličervenec 2018

8,8/10
Klára, pobyt s rodinoučervenec 2018

Kdo Krétu zná, hotel bude v pohodě. Kdo čeká luxus, musí vybrat ideálně více hvězdičkový hotel a připlatit si. Ale okolí a pláže nádhera, bazény taky dobry. All inclusive menší než Turecko apod, proste Kréta:) ale my ji zboznujeme, protože je nádherná a hotel byl v pohodě:)

7/10
Jiřina, pobyt s přáteličerven 2017

Hotel v pěkném prostředí, ale nedostatečně udržovaný. Příjemný personál a neuvěřitelně špatné vedení.

4,9/10
Marcela, pobyt s přáteličerven 2017

Hotel nedoporučuji. Ještě nikdy se nám nestalo, aby hotel a jeho služby byly tak katastrofální.Byla jsem velice zklamaná. Areál hotelu má různé druhy ubytování. Klienti CK jsou ubytováváni v suterénních pokojích pod úrovní moře, v zápachu od záchodů a kanalizace. Postel vlhká s pískem, který byl v matraci, takže ani po vyklepání prostěradla se ho nedalo zbavit. Pokud uklízečka vytřela, bylo v pokoji mokro 2 dny. V koupelně stále 2 cm vody, ve sprše nejsou závěsy. Hotel nemá v recepci toalety, v jídelně má 2 dámské a 1 pánskou. Koše se zapáchajícími papíry nevynášejí, na podlaze je moč a všude zápach. Na velké množství lidí v hotelu je to absolutně nedostačující a personál je neudržuje. V hotelu je mnoho ruských hostů nižší společenské vrstvy s chováním tomu odpovídajícímu. Jídelna je značně předimenzovaná, velké fronty na jídlo, na pití, nepříjemný personál. Talíře mokré, pokud tedy byli, protože věčně chyběli. Pokud byli talíře, nebyly příbory, které byly umístěny ve sklenicích částí, kterou se jí navrch,aby je pěkně personál a hosté ošahali, než s mini budete jíst. Jídlo příšerné, málokdy maso, pouze mleté čevapčiči a hamburgry. K pití pivo, víno, cola, voda ( podle chuti z vodovodu) a naředěné ouzo nalévané ze džbánku. Sklenice mokré, personál je osahává na vrchní části a velice často sklo chybí, takže jsme si koupili na pláži pití v kelímku a nosili si do jídelny svoje kelímky. Něco tak hrozného jsme ještě nikdy nezažili. Vedle jídelny je obchod, kde jsme si kupovali pití, raki a i nějaké jídlo, takže all inclusive...

4,5/10
Marian, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

6,5/10
prokop, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

6,4/10
Honza, pobyt s rodinoučervenec 2016

Velká spokojenost ,dobrá volba za rozumnou cenu.

6,7/10
Linda, pobyt s partnerem/koučervenec 2016

7,3/10
Jan, pobyt s přáteličerven 2016

4,1/10
pavel, pobyt s přátelizáří 2014

Velke zklamani

5/10
pavel, pobyt s přátelizáří 2014

Velke zklamani

5/10
Monika, pobyt s rodinousrpen 2013

Hotel jsme navštívili před 4 lety, jídelna byla umístěna v blízkosti pláže a ubytování bylo přímo v hotelu, ne v komplexu "přes ulici", byli jsme spokojení a tudíž se vrátili. Veškeré stížnosti ohledně ubytování apod. jsme řešili sami, bez delegátky, která neměla zájem vše vyřešit. Kvalita jídla a prostor jídelny byl katastrofální, nejsme jediní, kteří nebyli spokojeni. Tento jsme řešili stravováním v nedaleké taverně, kterou navštěvujeme pravidelně po dobu 6 let. Stížnost budeme řešit telefonicky s VTT.

4,5/10
Markéta, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Celkový dojem z dovolené - dalo se. Ale jen díky tomu, že Kréta sama o sobě je velmi krásný ostrov, rozmanitý. Co se týče ubytování, volte jiný hotel, dá se zde přespat, ale ne trávit zde dovolenou. Pláže byly zklamáním - před hotelem byla pláž s odpadními vývody ze všech stran, tudíž na hezkou pláž cca 2 km podél moře (když budete tolerovat naháče), nebo popojet dopr.prostředkem. Strava - v restauracích přepychová, v hotelu hrozná. Pokud mohu doporučit, jeďte bez stravy (což byl i náš úmysl) a řešte dle chuti. Výlety si kupte přímo od zdejších zprostředkovatelů, ne přes CK - Naše CK (WorldTravel) měla ceny v Euro velmi přemrštěné za stejné výlety oproti domorodcům - velmi vstřícní skvělí lidé. Srnutí - Kréta je překrásný ostrov, stojí za to jej navštívit, ale hodně si rozmyslete, jak chcete na tomto místě dovolenou trávit. Jeli bychom zas, ale do jiného hotelu bez stravy a spíše na jih, kde je opravdový klid a kam jsme měli namířeno původně. Všem proto krásnou dovolenou zde!

5,3/10
xxx, pobyt s partnerem/koučerven 2011

5,9/10
Lukáš, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

Kréta krásná, ale tento hotel už nikdy více.

4,3/10
Jirka, pobyt s rodinousrpen 2011

6/10
Tomáš, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Příšerná úroveň hotelu, dovolena se stala noční můrou, špína v pokoji, plíseň, neuklizeno. Měnili jsme pokoj čtyřikrát a pokaždé to bylo to stejné - špína, špíná. Neochotný personál Pláž špinavá Jídlo nic moc, velké fronty, špinavé nádobí...

3,5/10

O hotelu

Fereniki Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Komplex nabízí hostům celkem 180 pokojů. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. V komplexu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Objekt nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí a pokojovou službu.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené dvoulůžkovou postelí. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je tady sejf. V kuchyňském koutě je lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například spa, sauna a masáže. Komplex nabízí svým hostům také diskotéku a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V komplexu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.