STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Dar Jerba Narjess

7/10
7/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba

Recenze

Lucie, pobyt s rodinousrpen 2023

Pro nenáročné lidi.

4,9/10
Monika, pobyt s partnerem/koukvěten 2023

4,5/10
Petr, sám/aříjen 2020

Byla to moc hezká dovolena, super relax, moře čisté 25-26 st., chaluh minimum i po silné větrné bouři, pláž hezký udržovaná, snídaně už byla možná od 6 hod. Hosté...Francouzi a Češi a Poláci. Restaurace, bar perfektní, personál velmi ochotný.

8,3/10
Aleš, pobyt s přáteliříjen 2020

Už bych se do tohoto hotelu nevrátil

5,1/10
Milena, pobyt s partnerem/kouříjen 2020

Hotel, umístění hotelu, stravování.... nic nemělo chybu! Přesto bych hotel nedoporučila kvůli špatnému úklidu našeho pokoje(každý den jsme nechávali ,,všimné" v dolarech)

7,7/10
Iveta, sám/azáří 2019

6,6/10
Luci, pobyt s rodinousrpen 2019

9,4/10
Jitka, pobyt s přáteličerven 2019

4,9/10
Olga, pobyt s partnerem/kouduben 2019

7,6/10

O hotelu

Dar Jerba Narjess

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Je zde hotelový sejf, bar a služba hlídání dětí. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení, kuchyň a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů je hezký výhled na moře. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Za příplatek je zde sejf. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V komplexu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, basketbal a minigolf. Pro fanoušky vodních sportů je zde aqua fitness. Hosté mají na výběr z mnoha sportovních aktivit, například fitness studio. Za poplatek je stolní tenis. Hosté komplexu se mohou uvolnit při wellness procedurách. Vybrat si mohou spa a za poplatek hammam. Objekt nabízí svým hostům také miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Podávají se snídaně a večeře.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.