STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

El Mouradi Djerba Menzel

8/10
8/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba, Midoun

Recenze

Alexandra, pobyt s partnerem/koučerven 2022

6,9/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2021

Dovolená byla super, hotel výborný, klidně bych tam mohla být měsíc, pořád bylo co dělat. Jídlo nám chutnalo, personál přívětivý a animační tým neměl chybu.

8,5/10
Hana, pobyt s rodinouříjen 2020

Byli jsme v tomto hotelu již počtvrté a opět nás nezklamal. Velice se snaží po všech stránkách vyjít klientům vstříc.

9,7/10
Elena, pobyt s přáteliříjen 2020

7/10
Marcela, pobyt s partnerem/kouříjen 2020

6,3/10
Veronika, pobyt s partnerem/kouříjen 2019

Pokud by hotel zapracoval na personálu, alespoň odstranil odér plísně v pokojích, potažmo v hotelu, a cena nebyla natolik přemrštěná, mohlo by se jednat o levný hotel s ucházejícími službami. V současné chvíli však hotel spíše potřebuje rekonstrukci a proškolení personálu.

4,8/10
Monika, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

celkově doporučuji

5,8/10
Martin, pobyt s partnerem/koučerven 2019

dololenou jsem si užil, až na ubytování, které mě zklamalo, nejsem náročný, ale i můj druhý pokoj neodpovídá ani jedné *

5,9/10
Anežka, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

6,4/10
Ondřej, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

8,8/10
Leník, pobyt s přátelisrpen 2018

Nikdy se nevracim na stejnou dovolenou, ale tady asi udelam vyjimku.. velmi pekna dovča

10/10
Pavelčervenec 2018

7,5/10
Filip, pobyt s partnerem/kousrpen 2017

6,6/10
Petr, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

Počasí,strava,bazény a bary super..Klientela,čistota,úroven,chování--strašné...Jedna dovolená zde bohatě stačí-přístě už do civilizace..

6,9/10
Mája, pobyt s přáteličervenec 2015

9,8/10
Aleš, pobyt s přáteliříjen 2015

Celkový dojem z dovolené výrazně zkazila delegátka CK, která podávala zcela mylné a zmatené informace. Na plánované schůzky chodila opožděně, pokud vůbec, bez nejmenšího slova omluvy.

5,9/10
David, pobyt s partnerem/kouříjen 2015

6,9/10
Josef, pobyt s partnerem/kouříjen 2015

Velmi pěkný hotel bohužel se špatnou pláží. Komu vystačí bazény bude spokojen.

7,6/10
Terča, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

Určitě bych hotel všem doporučila, je hned u pláže, je rozlehlý, takže i při plné obsazenosti hotelu tu není hlava na hlavě. Výhodou jsou tři bazény - z toho dva slané. Strava taktéž výborná. Je možné si zdarma zahrát minigolf,tenis, stolní tenis a další sporty. Pro děti je tu miniklub a dětské bazény.

9,3/10
jirka, pobyt s rodinoučervenec 2015

7,3/10
Monika, sám/aleden 2015

8,3/10
Radka, pobyt s rodinouduben 2013

8,1/10
Hana, sám/aleden 2013

Oceňuji přátelské a vstřícné jednání a chování všech pracovníků hotelu, se kterými jsem denně přicházela do styku. Zvláště oceňuji to, že mi vyšli vstříci a vyměnili mi pokoj, který mi nevyhovoval. Ráda se do tohoto hotelu vrátím. Děkuji za skvělou dovolenou, která trvala celé tři týdny!!!

8,3/10
Lenka, sám/aleden 2012

Tento hotel patří mezi mé nejoblíbenější na ostrově Djerba. Oslovil mě i více než pětihvězdičkový hotel. A to molo na pláži přímo u hotelu no to nemá chybu :)

8,3/10

O hotelu

El Mouradi Djerba Menzel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Komplex bungalovů je z roku 1971. Komplex má 636 pokojů. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna, bar a plážový bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa (zdarma). Komplex nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Je možné si půjčit kolo v půjčovně a projet se po okolí.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů je hezký výhled na moře. Pokoje mají manželskou postel typu king size a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout, vana a bidet. Také je tu vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V komplexu bungalovů je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. V nabídce je i mnoho vodních sportů a aktivit, například vodní lyžování, kitesurfing, jet ski, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, jízda na katamaránu, potápění a aqua fitness. Za poplatek je pak windsurfing. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník a aerobik. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy, například spa, sauna, hammam, kosmetický salon, masáže, thalasso procedury, omlazující procedury a ájurvéda. Za příplatek si mohou hosté objednat i parní lázeň. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V komplexu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Komplex bungalovů nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.