STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sidi Mansour Resort and SPA

7/10
7/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba, Midoun

Recenze

Vlastimil, pobyt s rodinouříjen 2019

8,9/10
Veronika, pobyt s partnerem/kousrpen 2013

Tento hotel odpovídá ceně zájezdu, určitě není pro náročné klienty. My jsme byly na 15 dní a dovolenou jsme si užili a splnila naše očekávání, určitě jsme se nenudili. Hotel má svá pro i proti, ale za dobrou cenu jsme získali moc pěknou dovolenou. Zábava je taková, jakou si ji uděláte. My si zaplatili čtyřkolky a krokodýlí farmu a jeli taxíkem na trhy a večerní programy byly od animátorů také velmi bohaté. Delegátka Blanka nám se vším poradila a pomohla, takže jí od nás patří velký dík. Jak jsme již řekli, za dobrou cenu skvělá dovolená.

6,7/10
Michal, pobyt s rodinoučervenec 2012

Dovolená jako taková, se nám líbila. Co se nám nelíbilo bylo to, že jsme museli dojet do Brna (jsme z Ostravy) a letadlo mělo mezipřistání v Ostravě, kde nabírali další lidi a i přesto že byly kapacity v letadle volné, nedostali jsme odlet ani nazpět do Ostravy i přes urgenci studentagency. Jinak hotel hezký, čistý ani ne velký ani ne malý, okolí klasika Tunisko/Afrika :-) Turisti většinou Francouzi a Češi, okolí na zábavu nic moc ale stačilo si zamluvit nějaký výlet a bylo to v pohodě, 11. dní bylo akorát.

7/10
Anna, pobyt s rodinoučerven 2012

Tento hotel urcite nedoporucuji. Za celou dovolenou nebyli schopnu uklidit plaz do pouzitelneho stavu. V pisku byly kusy skla, nasekane cihly, exkrementy od konu a velbloudu, vykaly od mistni divoke smecky psu, nanosy chaluh pres 50 cm vysoke. Jediny uklid spocival v tom, ze chaluhy shrnuli zpet do more. Celkove byl pro nas tento hotel velike zklamani. Jidlo sice dobre, ale porad to same, coz se velmi rychle preji. Ovoce uplne bez chuti a porad stejne. Nealko piti pouze voda, umele dzusy a cola, fanta, sprite ... Velmi kladne hodnotim animacni programy, ktere byly napadite a zamerene na vsechny vekove kategorie. Upozornuji, ze nepatrime k narocnym klientum, ale to, co bylo k videni na plazi zde, zmechuti ty nejotrlejsi. Pristupova cesta na plaz byla i jeden den uplne zaplavena fekaliemi z pravdepodobne praskleho potrubi. !!!NEDOPORUCUJI!!!

5,4/10
Karel, pobyt s rodinoučervenec 2011

Supr dovča jídla pití hafo ježdění na vodním skůtru,potápění poznávací výlety,výlet s pirátskou lodí,krokodýlí farma atd je toho moc.Samozřejmě že je třeba počítat že každá aktivita něco stojí :-) ale kdo nebude počítat každou kačku tak si to užije naplno jako moje rodina a já :-))

8,3/10

O hotelu

Sidi Mansour Resort and SPA

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2003. Hosté mají celkově k dispozici 269 pokojů. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít zdarma shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. K dispozici je také lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například jízdu na kole/horském kole, tenis, hru boccia, plážový volejbal, basketbal, minigolf, lukostřelbu a jízdu na koni. Za poplatek je golf. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, jet ski, jízda na banánovém člunu, šnorchlování, potápění a aqua fitness. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například fitness studio, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek stolní tenis a kulečník. Hotel nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde spa, hammam, kosmetický salon a solárium, za poplatek mohou hosté využít také saunu, parní lázeň a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.