STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Eldorador Seabel Aladin Djerba

8/10
8/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba

Recenze

Jan, pobyt s rodinousrpen 2019

Super dovolená až na některé turisty z Ruska, kteří se chovali, jak kdyby jim to tam patřilo.

8,8/10
Pavla, pobyt s rodinouduben 2019

8,5/10
Miroslav, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

6,6/10
Iva, pobyt s přáteličervenec 2018

Byli jsme se vším velice spokojení! :-)

8,6/10
Petr, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

6,1/10
Šárka, pobyt s přátelizáří 2017

7,6/10
Dana, pobyt s přáteličerven 2017

6,7/10
Hana, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

Krásná dovolená. Většina klientely byli Rusové. Jelikož je známe z jiných destinací, nevšímame si jich, abychom si nepokazili dovolenou. Dále Francouzi, ti jsou velice příjemní. Čechů bylo cca 10%. Dovolená v hotelu Aladin byla jedna z nejhezčích. Hana, Bruno.

8,8/10
Vlaďka, pobyt s rodinouříjen 2016

Moc příjemné, starali se o pláž, v pokoji jsme nechávali jeden dinár pro uklízeče, skládal nám ručníky atd. do labutí a všeho možného, malá dcerka byla nadšená. Hodně lastur na pláži, dcera sbírala. Jídlo v hotelu moc dobré, alko i nealko i v baru na pláži. Mnoho možností sportů, včetně lukostřelby :). Animátoři se pěkně starali, byli milí. Všechno bylo v pořádku, skvěle jsme si odpočinuli.

8,3/10
Emil, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

6,9/10
Pavel, pobyt s rodinouzáří 2016

Celkově jsme byli s dovolenou spokojeni, i když jsme se shodli, že další týden s rusy bychom už nedali. Oni neumí ani zavírat dveře (to byly vždycky rány). Celkový dojem hodně kazí svým chováním rusové. Když jsme se bavili s místními, jsou z nich stejně nešťastní, ale nemohou nic moc dělat. Zájem turistů z Evropy hodně opadl a aby se uživili, nabídly ubytování ruské klientele. Takže všichni honem na Djerbu, ať ty rusy vytlačíme zpátky domů!! :-)

7,3/10
Veronika, pobyt s rodinousrpen 2016

7,9/10
Andrea, pobyt s rodinousrpen 2016

9/10
Ivana, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

6,1/10
Adriana, pobyt s rodinoučervenec 2016

Vše bylo v pořádku. V letadle už na tuto trasu, neb trvá let 2,4 hod. nedávají občerstevní, vše si musí člověk koupit. Let měl zpozdění. Delegátka suprová. Personál má rád čechy, klidně mluvte česky. Vše kazí neurvalí, arogantní, nevychovaní rusáci.

6,8/10
Míša, pobyt s přáteliříjen 2014

8,4/10
Míša, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Starší hotel, krásný areál, kterým procházkou dojdete až k pláži. Personál milý, vstřícný, skvěle rozumí česky, což vyhovovalo hlavně starším čechům, kteří sem cestovali :) Za hotelem jsou tři obchody, kde pěkně pokoupíte :) Pláž je moc hezká oproti okolním hotelům, dva dny jsme měli chaluhy, ale vždycky se dalo vlézt do vody. Služby super, všichni vstřícní a ochotní. Užili jsme si nádherných 12 dní, ostatním velice doporučuji....Samozřejmě člověk, který si chce najít nějaké chyby, tak určitě najde...my jedeme na dovolenou hlavně k moři a to si náležitě užíváme :)

8,9/10
Mirek, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

Komu vadí nepořádek v okolí,tak ať raději nejezdí. Možná škoda, že není moc možností procházek po okolí-nic tam není. Dá se zajet taxikem za pár korun do nejbližšího města Midoun, kde se dá i dobře nakoupit. Něco málo tam k vidění je. Celkově bychom hotel doporučili na klidně strávenou dovolenou.

7/10
Lukáš, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

9,4/10
Zdenek, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

Tahle dovolena se bohuzel nepovedla, pomer cena/vykon byl velmi spatny. Spinave more v kombinaci se sprchou asi 100m. V jidelne krome snidani jsem opravdu trpel, tolik testovin a pizzy nesnim za cely rok :-( Vyber jidla pomerne velky, ale kvalitativne na spatne urovni, problemy s hygienou, nektera jidla doslova smrdela, typicky ryby z grilu, nepozivatelne. Co se dalo ve finale pozrit byla kombinace pizza, spagety, obcas krevety(2x), grilovana jatra(2x), tunak steak grill(2x). Na grilu dokazali pokazit jakekoliv maso(vysusene, guma apod.) Bordel, ktery zustaval po franzoucich na stolech v kombinaci s arabskym casem na vsechno, zpusoboval situace, kdy si nebylo mozne sednout k pripravenemu stolu(voda, sklenicky, pribory) a hoste si museli uklizet sami nebo cekat na uklizeni. 24h bar je docela vysmech: 1. hlavni bar funguje od 08-24:00 s tim, ze na nem pracuji maximalne 2-3 cisnici, takze kdyz se nahrne vice lidi, cekame. 2. diskotekovy bar byl otevreny od 23:00 do cca 03:00m casto zavirali drive, pac tam nikdo nechodil, ale slibovane obcerstveni v prubehu noci bylo k dispozici tak 10 minut po otevreni v podobe oblozenych 1/2 baget(platek syra, rajce)

4,9/10
jaroslava, pobyt s rodinoučervenec 2014

vynikajici pro rodiny s detmi

8,8/10
Barbora, pobyt s rodinoučervenec 2014

7/10
Markéta K., pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Jedna z nejlepších dovolených! Pobyt v tomto hotelu můžeme vřele doporučit a rádi se sem budeme vracet! V pokojích čisto, uklizeno každý den. Strava byla pestrá, neuvěřitelné all inclusive - bar otevřen opravdu celých 24h denně, občas jsme dostávali ovoce nebo grilované rybičky přímo na pláži nebo u hotelového bazénu i mimo čas oběda/večeře... O zábavu se starali animátoři - mezi nima i jedna Češka, tak nebyl problém s dorozuměním (do čj byly překládány často i večerní programy) ačkoliv se na hotelu stejně jako v celém Tunisu nejvíce používá francouzština. Ocenili jsme také pláže bez dotěrných prodavačů - ne jako v Egyptě.

8,1/10
D, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Dovolenou bych hodnotila jako průměrnou. Pozitivum byla hezká pláž a moře. Hotel byl průměrný, jídlo také, ubytování podprůměrné. Služby CK Blue-style již znovu vyhledávat nebudu. Pracovníci jsou sice milý, ale výlety mají naprosto předražené, pořádně vás ani neinformují o tom, co skutečně od výletu čekat. Dále pak spolupracují s leteckou společností Nouvelair, která pokaždé měla zpoždění letadla (jednou přes 2h), na kamarádku zase nevyšlo v letadle jídlo apod. Dále bych také zmínila, že CK uvede zájezd na dobu 8 dní, ale celkově se jedná o 6 dnů. První den jsme dorazili v sedm hodin večer a poslední den jsme opouštěli hotel v 5 ráno, takže jsme byli zase ochuzeni o celý jeden den. Hotel bych doporučila rodinám s dětmi nebo starším lidem. Pro mladé lidi nebo páry absolutně ne.

6,3/10
Anna, pobyt s přáteličervenec 2014

Záleží na každém, co očekává, jak má reálné/nereálné představy o dovolené v Tunisku a na Djerbě, jak moc si chce dovolenou užít, popřípadě jak moc si chce stěžovat. Nám se tam líbilo - hotel OK, pláž pěkná, v moři občas řasy, ale jen na kraji moře, personál fajn, jídlo prima, pokoje funkční, čisté a vždy uklizené. Prostě fajn dovolená se skleničkou vína v ruce;-)..

8/10
Josef, pobyt s partnerem/koučerven 2014

Ubytování neodpovídalo čtyřhvězdičkovému, jídlo bylo průměrné, vstup do moře s velkými kameny, obrovské vlny po celou dobu, takže se nedalo plavat a bylo nebezpečí úrazu díky velkým vlnám, což je údajně charakteristické pro tento resort. Je smutné, že CK, která tento zájezd do této oblasti pořádá, klienty na tento problém neupozorní. Velké pozitivum byly animační programy po celý den a přijjemný a milý personál hotelu. Rovněž pobyt v bazénu byl velmi příjemný.

7/10
Michaela, pobyt s partnerem/koučerven 2014

7,3/10
Tomáš, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

6,9/10
Helena Málková, pobyt s rodinoukvěten 2011

Fakt dobrá dovolená, v hotelu jsem již byla třikrát (s manželem, pak i se 74 letou matkou) a doufám, že ne naposled - nejedná se o žádný přehnaný luxus, ale pro prožití klidné a pohodové dovolené to postačuje - kladem je výborná kuchyně, nádherně upravená a udržovaná zahrada, upravovaná pláž, příjemný personál, záporně bývá českými turisty hodnoceno ubytování v bungalovech a méně čisté moře, které se nedá srovnávat např. s Egyptem (chaluhy, zvířený písek - to je ale věc přírody, s tím se nedá nic dělat - chaluhy jsou každé ráno odstraňovány hotelovým personálem, takže po celý den v pohodě) a převahaFrancouzů( mě to ale nevadí, naopak je dobré poznat lidi z jiné země a sledovat, že se dokáží lépe a srdečně bavit bez zábran a předsudků ve stylu "co by řekli lidi" - všichni spontánně tančí, zúčastňují se programů, soutěží, dávají si k jídlu na co mají právě chuť, neřeší nějaký ten špek navíc, prostě si užívají krásného počasí a pohody - do Eldoradoru tedy klidně, přeji všem krásnou dovču

8,8/10
Šárka, pobyt s rodinoučervenec 2012

Všechno perfektní,až na jídelnu.

7,8/10
Jan, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

6,9/10

O hotelu

Eldorador Seabel Aladin Djerba

Neoficiální popis ubytování

Extra sdělení 1
FIRST MINUTE LÉTO 2022

Rozhodněte se včas a získejte:

  • Dítě do 12 let zdarma + Slevy na dospělé od 10%
  • nebo Slevy na dospělé od 21%
  • Tyto nabídky se nevztahují na LAST MINUTE prodej

Informace o uvedených nabídkách naleznete ZDE

Poloha
- Klidné místo v letovisku Aghir - Městečko Midoun cca 6 km - Autobusová zastávka v blízkosti - Nejbližší nákupní možnosti a restaurace cca 4 km - Letiště Djerba cca 35 km

Pláž
- Pláž s jemným pískem přímo u hotelu - Pozvolný, místy kamenitý vstup do moře - Bar, sprchy a WC - Lehátka a slunečníky zdarma, plážové osušky na vratnou zálohu cca 10 TND, za další výměnu poplatek cca 1 TND

Popis
- Hlavní budova a několik bungalovů v zahradě - Recepce, směnárna - 2 restaurace, 4 bary - Maurská kavárna - Nákupní galerie, minimarket - Diskotéka - Wellness, kadeřnictví - Vnitřní bazén zdarma - Bazén pro dospělé, dětský bazén - Lehátka a slunečníky zdarma - Oficiální kategorie hotelu je 3*

Internet
- Wi-Fi ve všech veřejných prostorách hotelu zdarma

Ubytování
- Standardní pokoj - Může být v hlavní budově nebo v bungalovu - Klimatizace zdarma (15. 6.-15. 9.) - Koupelna se sprchou či vanou, WC - Telefon, SAT-TV - Bezpečnostní schránka za poplatek cca 3 TND/den - Minilednička za poplatek cca 5 TND/den - Balkon nebo terasa - Dětská postýlka na vyžádání zdarma

Sport a zábava
- Zdarma: animační programy, miniklub, dětský koutek, volejbal, šipky, fotbal, stolní tenis, tenis během dne, windsurfing - Za poplatek: tenis s osvětlením, kulečník, masáže, wellness centrum, jízda na koni

Stravování
- All Inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu, teplé a studené občerstvení a snacky v průběhu celého dne, káva a čaj v maurské kavárně, 1x za pobyt možnost povečeřet v à la carte restauraci (nutná rezervace), neomezené množství vybraných místních alko a nealko nápojů (9.00-24.00)

WWW stránky hotelu
www.seabelhotels.com

Proč právě sem
- Živá atmosféra - Oblíbený hotel - Krásná pláž

Poznámky
- DOČASNÁ OPATŘENÍ HOTELU (PREVENCE COVID-19): Animační programy - omezení některých aktivit, při kterých je vyžadován tělesný kontakt, animační programy a aktivity probíhají ve venkovních prostorách; zvýšená bezpečnostní a hygienická opatření - měření tělesné teploty při vstupu do hotelu (tolerance 38°C); dezinfekce zavazadel po příletu; výtahy - max 2 osoby, popř. 1 rodina; restaurace a bary - kapacita u 1 stolu je maximálně 4 osoby; stravování - omezení samoobslužných zařízení pro výdej nápojů, výběr jídla z à la carte menu nebo z bufetu, který je vydáván hotelovým personálem, upřednostnění jednorázového nádobí; bazény - regulovaný počet osob, povinná sprcha před vstupem do bazénu; více informací ZDE. - UPOZORNĚNÍ: V Tunisku je zavedena povinná pobytová taxa, splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie ubytovacího zařízení. V 5* a 4* hotelu činí cca 3 TND/osoba/noc, ve 3* hotelu cca 2 TND/osoba/noc a ve 2* hotelu cca 1 TND/osoba/noc. U pobytů do 7 nocí je účtován skutečný počet nocí, u pobytů 7 nocí a více je účtováno 7 nocí. Taxa se platí pouze za osoby starší 12 let včetně. Upozorňujeme, že výše taxy může být během sezóny změněna. Případné změny naleznete na www.mzv.cz.

Poznámky
  • DOČASNÁ OPATŘENÍ HOTELU (PREVENCE COVID-19): Animační programy - omezení některých aktivit, při kterých je vyžadován tělesný kontakt, animační programy a aktivity probíhají ve venkovních prostorách; zvýšená bezpečnostní a hygienická opatření - měření tělesné teploty při vstupu do hotelu (tolerance 38°C); dezinfekce zavazadel po příletu; výtahy - max 2 osoby, popř. 1 rodina; restaurace a bary - kapacita u 1 stolu je maximálně 4 osoby; stravování - omezení samoobslužných zařízení pro výdej nápojů, výběr jídla z à la carte menu nebo z bufetu, který je vydáván hotelovým personálem, upřednostnění jednorázového nádobí; bazény - regulovaný počet osob, povinná sprcha před vstupem do bazénu; více informací ZDE.
  • UPOZORNĚNÍ: V Tunisku je zavedena povinná pobytová taxa, splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie ubytovacího zařízení. V 5* a 4* hotelu činí cca 3 TND/osoba/noc, ve 3* hotelu cca 2 TND/osoba/noc a ve 2* hotelu cca 1 TND/osoba/noc. U pobytů do 7 nocí je účtován skutečný počet nocí, u pobytů 7 nocí a více je účtováno 7 nocí. Taxa se platí pouze za osoby starší 12 let včetně. Upozorňujeme, že výše taxy může být během sezóny změněna. Případné změny naleznete na www.mzv.cz.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.