STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Club Calimera Yati Beach

8/10
8/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba

Recenze

Gabriela, pobyt s přáteliříjen 2023

8,3/10
Ivana, pobyt s partnerem/koulistopad 2021

Přesto že už byl listopad, dovolenou jsme si užili. Teploty byly i 33 stupňů. Hotel moc pěkný, velmi málo lidí. Všude čisto. Bazén jsme měli téměř pro sebe. Moře při odlivu ráno, nádherné - bílý jemný písek. K večeru příliv , na mnoha místech moře vyplavuje řasy, co není moc příjemné. I když klientů bylo málo, hotel i personál fungoval k naší spokojenosti.

7,1/10
Ondřej, pobyt s rodinoulistopad 2020

8,8/10
Karolína, sám/azáří 2019

8,5/10
Iva, pobyt s rodinoučervenec 2019

7,9/10
Marie, pobyt s rodinousrpen 2019

6,5/10
Martinsrpen 2019

6,7/10
Jarda, pobyt s partnerem/koukvěten 2018

7/10
Andrea, pobyt s partnerem/kouříjen 2017

8/10
Anets, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

10/10
Jiří, pobyt s partnerem/kousrpen 2017

7,8/10
Miroslav Vejmelka, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Byli jsme velmi spokojeni, chtěli bychom navštívit hotel znovu.

8,9/10
Blanka, pobyt s partnerem/kousrpen 2013

Hezká dovolená jak pro rodiny s dětmi tak pro páry. Děti tu mají velké vyžití, nám postačilo moře, pláž a bazén kde jsme si odpočinuli. Nikdo nás k ničemu nenutil. V tomto hotelu mluví Německy, Italsky a Česky. Jako Češi jsme se snažili domluvit anglicky ale vyvedli nás z míry když začali mluvit česky :-) Na pláži byli trošku chaluhy ale dá se to zvládnout. Jsem na to háklivá ale i já musím říct že to bylo v pohodě a to jsem se bála že do moře kvůli tomu nevlezu. Chaluha plavala čas od času ale v pohodě se dalo v moři vegetit. Přítel se byl potápět-to tedy nedoporučujeme- tamní podmořský svět je totálně mrtví (ne jako např. Egypt). Jídlo bylo celkem dobré, vždy se dalo něco najít tak aby se člověk najedl, ryby, rýže, těstoviny, brambory, maso palačinky, zelenina. Prostě klasika. Jako normální člověk který každý rok cestuje někam k moři, mohu říct, že se mi na tomto místě líbilo a nic zásadního bych nevytkla.

6,5/10
mirka, pobyt s přáteličerven 2012

8,9/10
Marie, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Velmi pěkná dovolená od odletu až po přílet, včetně služeb parkoviště u letiště

8,5/10
Markéta, pobyt s rodinoučervenec 2012

Dovolena na Djerbe splnila nase ocekavani. Hotel Calimera Yati beach je pro vsechny vekove skupiny.Aktivnejsi muzou vyuzit aktivity v aktiv bazenu, ty starsi a s malymi detmi mohou lenosit u relax bazenu. More bylo kazdy den jine,vlny i klidna louze:-) More ma, bohuzel, travy nebo co to je a nesmi se to likvidovat,takze to stahnou bokem,ale na plavani to nema vliv. Proste to tak je a na druhou stranu je voda jak kafe a dlouho melka, coz je pro starsi a deti taky plus. Na Djerbe jsem byla uz 3x a opet spokojena.Ac to jsou Muslimove, tak jsem v pohode a neotravujou vas.A hotel Calimera je skutecne na urovni.

8,8/10
Tondačerven 2012

Kdo hledá prostor pro klidnější relaxaci, moderní a pohodlené prostředí, čistou pláž a dobré jídlo (nikoli lukulské hody) můžeme jen doporučit. Mají pěkné animační programy i pro děti, možnost aerobiku a pod. pro dospělé. Celkově je o klienty postaráno velmi dobře a hlavně nenásilně. Každý očekává od dovolené něco jiného, potkal jsem české hosty, kteří nebyli spokojeni s ničím ale pro ty asi nebylo místa na zeměkouli které by jim bylo "recht". Z naší strany maxiální spokojenost. Můžeme jen doporučit. Domlouvá se tam ale hůře v AJ. Spíše němčina, italština a samozřejmě (to patří k Tunisu) francouzština.

7,1/10
František Šulík, pobyt s partnerem/koukvěten 2012

8,4/10
Jitka, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Krásná dovolená s odpočinkem, ale i s výborným vyžitím.Doporučila bych tento hotel především rodinám s dětmi.Skvělý personál,absolutně žádný problém.

8/10

O hotelu

Club Calimera Yati Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Apartmánový hotel má pro hosty 10 jednolůžkových pokojů, 247 dvoulůžkových pokojů, 25 junior suite a 14 apartmánů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je tady sejf. Mini lednička a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V apartmánovém hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, minigolf, lukostřelba, nordic walking a jízda na koni. K vodnímu sportovnímu programu objektu patří windsurfing, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na katamaránu, šnorchlování, potápění a aqua fitness. Je možné zprostředkovat vodní lyžování a jízdu na kajaku. Hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. V apartmánovém hotelu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, kosmetický salon, masáže a solárium. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.