STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Dexon Roma Hotel & Aqua Park

6/10
6/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

Vlastimil, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Chovani personalu udesne,tento hotel nikomu nedoporucuji.A to jsme s pritelkyni tolerantni mladi lide,ktere jen tak neco nerozhazi.

5,9/10

O hotelu

Dexon Roma Hotel & Aqua Park

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 1999. Objekt hostům nabízí celkem 147 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. Hosté, kteří přijeli svým autem, mohou (zdarma) využít parkoviště (záleží na aktuální obsazenosti parkoviště). Objekt nabízí lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít zdarma shuttleservis.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je tady minibar. Hosté mohou použít ledničku a mini ledničku. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Kdo se nechce na dovolené vzdát sportu, ten si může vybrat z nabídky např. plážový volejbal. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - šnorchlování, potápění a aqua aerobik. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je fitness studio a aerobik, stejně tak jako za příplatek kulečník. V hotelu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň a masáže. Objekt nabízí mnoho zábavních aktivit, například diskotéku, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v objektu použít Visa.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.