STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Festa Panorama

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Nessebar

Recenze

Jana, pobyt s rodinoučervenec 2018

8,4/10
Luboš, pobyt s rodinousrpen 2017

7/10
Irena, pobyt s rodinoučervenec 2017

vše podle očekávání

6,9/10
Iva, pobyt s partnerem/koučerven 2017

V červnu málo lidí, personál ještě neunavený, cením si SMS zprávy od CA ohledně odjezdu z hotelu, spokojenost.

6,8/10
Zdenek, sám/azáří 2016

6,9/10
Monika, pobyt s rodinouzáří 2016

Krásný hotel a lokalita, nádherné historické město starý Nesebar. Bulhaři si kazí jméno nepořádkem na pláži, což částečně zkazilo dojem i nám. Cestovali jsme s 3 a půl letou vnučkou.

7,1/10
Marie, pobyt s přáteličerven 2016

Hodnotím kladně omluvu za změnu odletu, místo odpoledne v pozdní noční hodinu. Taktéž čerpání stravy za 11denní pobyt včetně all incl. do odjezdu z hotelu. Naopak nás nepříjemně zaskočila pozdní informace o odjezdu z hotelu. Delegátka toto sdělení zapíše do knihy, která obsahuje veškeré informace k pobytu v hotelu i popis okolí, vhodného k výletům. Tato kniha nebyla k dispozici ještě den před naším odjezdem. Info z recepce: prý si ji někteří klienti půjčují na pokoj.Vzhledem k tomu, že ten den jsme odjížděly 2 osoby, bylo by možná vhodnější tuto zprávu poslat smskou.

7,7/10
Jitka, pobyt s partnerem/koučerven 2016

Příjemný hotel s čistým bazénem, pestrost a kvalita jídla nad očekávání, jen neustále se nedostávalo čisté nádobí. Personál nestíhal doplňovat lžičky, hrnky a podobně. V hlavní sezoně musí být problém v jídelně. Uklízečka nám pokoj za celá týden ani jednou nevyluxovala a pokud jsme jí neřekli, nevyměnila by ani ručníky. Ale jinak spokojenost.

6,3/10
Honza, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

Spokojenost. Mohu doporučit.

8,4/10
Radek, pobyt s rodinousrpen 2014

7,8/10
Antonin, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

8,9/10
Lucie, pobyt s partnerem/koučerven 2014

8,6/10
Pavel H., pobyt s rodinoučerven 2014

7,4/10
Zuzana, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

7,9/10
Lucie, pobyt s partnerem/koučerven 2014

V červnu do Bulharska už ne. Moc koupání jsme si neužili, protože každý den alespoň chvíli pršelo. Jsme ale i tak rádi za odpočinek. Nejsilnější stránky: úroveň vybavení hotelu, možnost pít koktejly v rámci all inclusive, zmrzliny kolik snesete, zastoupení i jiných turistů než Rusů (např. z Anglie, Holandska apod). Slabé stránky: all inclusive končí v 22.00, člověk si nemůže sám nic načepovat k pití mimo čas jídel (snídaně-oběd- večeře), málo zábavy v rámci hotelu, hlučná hudba u bazénu, stále stejné jídlo dokola (byť mnohé z toho chutné).

7,4/10
Ladislav Malý, pobyt s rodinoučerven 2013

Hotel nejde nedoporučit. Všechno skvělý, neměli jsme žádné problémy. Snad jen, že delegát z CK si na letiště nevzal žádný nápis a všichni ho tam hledali a většina ani nenašla. Naštěstí si ho někdo všiml, jak tam chodí v triku s maličkým nápisem CK... Kdyby měl transparent, tak se odjezd z letiště urychlil minimálně o půl hodiny.

9/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2012

Vše ok až na velký noční hluk z diskoték,který trval každou noc až do 6 hod.ranní.Jestli se chcete vyspat,tak nedoporučuji tento hotel v červenci a srpnu!A hlavně stranu směřující do ulice a na pláž.Nejlepší strana je na bazén!Tak si naši známí nestěžovali.Ale na naší straně opravdu každou noc TUC TUC!!Ale mladým lidem to jistě vadit nebude a my si příště vybereme klidnější destinaci.Jinak si ale stěžovat nemůžeme.Jídlo bylo skvělé .Doporučuji i k bazénu nosit svoje osušky,protože osušky k bazénu se pujčují za poplatek za kus 30lv.A je to zbytečné handrkování.Poplatek vám vrátí na konci pobytu při vrácení osušek.A co se týče lehátek u bazénu,tak se musí ráno přivstat cca 7 hod a donést si osušku na lehátko,jinak jste bez šance.

6,4/10
Tereza , pobyt s přátelisrpen 2011

s hotelem jsem byla velmi spokojena. ale jediný problém co byl, že hotel nemá vlastní pláž a veřejná pláž je přeplněná. Jinak hotel vřele doporučuji.. Tereza

9,5/10

O hotelu

Hotel Festa Panorama

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2003. V komplexu jsou tyto pokoje: 235 dvoulůžkových pokojů a 15 suite. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V prázdninovém areálu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů V objektu se nachází restaurace a bar. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa (za poplatek). Resort nabízí vícejazyčný personál, lékařskou službu, transfer-servis a prádelnu. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 2 konferenčních sálů.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, obývací část a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Na přání je možné nechat přistavit dětskou postýlku. Je tady pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je vana. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Kdo se nechce na dovolené vzdát sportu, ten si může vybrat z nabídky např. volejbal. Je možné zprostředkovat jet ski. Hosté mohou sportovat i uvnitř komplexu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky a aerobik. V prázdninovém areálu je wellness zóna s různými relaxačními programy. Je zde omlazující procedury a za příplatek sauna, parní lázeň, hammam a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Během cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty nejrůznější speciality. Resort nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.