STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

El Mouradi Mahdia

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Mahdia

Recenze

Michaela, pobyt s partnerem/kouzáří 2023

5,6/10
Petra, pobyt s partnerem/koukvěten 2022

Hotel je vhodný pro nenáročnou klientelu, my jsme byli spokojený. Delegáti byli velice příjemný a ochotný.

7,1/10
Mirek, pobyt s partnerem/kouzáří 2020

Nespokojenost s cestovní kanceláří Blue Style, zatajování informací před odletem, nedodržení nařízení ohledně covid 19

7/10
Šárka, pobyt s přáteliříjen 2018

6,9/10
Marek, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

Užili jsme si velmi pěknou dovolenou. Nehezčí byla místní nekonečná písečná pláž plná mušliček s pozvolným vstupem do příjemně vyhřátého moře. Na boty do vody zapomeňte. Bazén byl také ok. Ubytování na hotelu jsem se po přečtení mnoha negativních recenzí obával, ale obavy se naštěstí nenaplnily. Dostali jsme pokoj ihned po příjezdu ve čtvrtém patře s krásným výhledem na moře. Na vybavení pokoje a koupelny je sice vidět již nějaké opotřebení, ale vše bylo čisté a úklid s výměnou ručníků probíhal každý den. Stejně tak úklid před hotelem a v okolí bazénu. Jídla bylo dostatek, každý si určitě vybere. Převažovaly tuniské speciality. Na snídani vždy kuchař před Vámi dělal čerstvé palačinky nebo omelety, na oběd a večeři pak nějakou čerstvou rybu nebo maso. Nejvíce šly ale na odbyt kuřecí řízky a hranolky. Frontu na jídlo nebo stůl jsem v jídelně nezaznamenal, pobíhalo tam pořád dost číšníků, kteří stoly uklízely a chystali pro nové strávníky a je pravdou, že někde měli co sklízet. Jedinou frontu jsem zaznamenal při odpoledním snacku kde se podávaly hamburgery. Kdo pak nebaví obědvat v centrální jídelně má možnost každý den využít oběd s obsluhou a grilováním, které probíhá venku pod pergolou u bazénu. Na večeři je pak možnost využít nabídky restaurace À la carte, které probíhají ale jen v pondělí, středu a pátek. Co se týká zábavy tak animátorský tým byl v pořádku, snaží se dělat zábavu, ale nikoho do ní nenutí. Jako třešničkou na dortu byla rychlá obsluha u baru a funkční WIFI. Na výběr byly místní alkoholické nápoje, pivo, víno , nealko a základní míchané drinky. Doporučuji také využít nákupů v okolních "sámoškách", stačí jen vyjít pár kroků před hotel. Nebo se zajet podívat taxíkem za 5 TD do Mediny. Můžete také od místního hotelového "Alibaby" využít nabídku výletů na čtyřkolky nebo velblouby, je s ním sranda a my jsme si to užili. Ve sport centrech na pláži je pak nabídka mnoha adrenalinových vodních sportů ale je třeba si projít pláž a smlouvat, všude mají rozdílné ceny.

8,6/10
Ondřej , pobyt s partnerem/kouzáří 2018

6,8/10
Lucie, pobyt s přátelisrpen 2018

Hotel je sice staršího data, avšak ochota personálu tento handicap vyrovnává. Byly jsme parta čtyř mladých dívek a bohužel nás velice zklamala hlučnost animačních programů. Při pobytu u bazénu někdy neslyšíte vlastního slova, jak zde animátoři pouštějí hlasitě hudbu. Až na tento fakt jsme si dovolenou užili.

8,6/10
Mili, pobyt s rodinoučervenec 2018

Hotel je pěkný, ale služby neodpovídají 5*. V sezóně je všude málo místa, v jídelně, u bazénu a na pláži nedostatek lehátek. Hotel na víkend navíc navštěvují místní, kteří si tam mohou zakoupit celodenní stravu i bazén a pláž, takže je to s místy všude ještě horší.

6,4/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2014

Hotel určitě neodpovídá 5-ti hvězdičkám. Byl hodnocen na 5 hvězdiček v roce 2005 příslušným tuniským úřadem. Zdá se, že od té doby se tam mnoho neinvestovalo. Čtyřhvězdičkové hotely v Turecku jsou na mnohem vyšší úrovni. Co lze hodnotit velmi kladně, jsou pláže, moře a přístup do moře u hotelu. Pokud chcete mít lehátko u bazénu, musíte si ho obsadit nejdéle v 7 hodin.

5,5/10
pavel, pobyt s partnerem/koučerven 2013

Výborná odpočinková dovolená, služby perfektní, personál milý, nepožadující bakšiš, pláž pozvolná, moře s vlnami. Strava na jedničku-z masa kuře na mnoho způsobů, kachna, králík, jehněčí, hovězí...,obrovský výběr pro vegetariány, ryby, místní speciality, prostě bylo co ochutnávat. Jediným negativem byli arogantní rusové, kterých zde bylo 3/4 kapacity hotelu. Přesto hotel určitě doporučuji.

8,5/10
Veronika, pobyt s rodinoučerven 2013

7/10
Pavel, pobyt s rodinouzáří 2012

Tento hotel mohu vřele doporučit pro odpočinkovou dovolenou.. Osazení hotelu středně starší generece, opravdu klidná dovolená.

8,3/10
Kačka, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

8/10
Tomáš, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Velká spokojenost, dovolenou jsme si užili.

7,9/10

O hotelu

El Mouradi Mahdia

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel nabízí hostům celkem 364 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna, bar a plážový bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Hosté mohou využít turn-down service (službu večerní rozestýlky). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout, vana a bidet. Také je tu vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například jet ski, jízda na banánovém člunu, jízda na katamaránu, potápění a aqua fitness a za poplatek windsurfing, jízda na šlapadlech a jízda na kánoi. Objekt nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, bowling, gymnastiku a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.