STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Bella Vista Studios

Řecko, Ostrovy, Korfu, Benitses

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Bella Vista Studios

Neoficiální popis ubytování

Popis
Příjemný hotel Bella Vista 2*+ je situován v centru přístavního městečka Benitses (Řecko, Korfu). Hotel nabízí služby recepce, Wi‑Fi, restauraci, bar a možnost využívání bazénu v blízkosti hotelu. Oblázková pláž se nachází ve vzdálenosti cca 150 m od hotelu a je oddělena pobřežní komunikací (lehátka a slunečníky za poplatek). Centrum letoviska Benitses s množstvím restaurací, taveren, kaváren, barů a obchůdků se suvenýry je od hotelu vzdáleno jen pár kroků. Jelikož se jedná o původní rybářskou vesničku, v místních tavernách a restauracích si na své přijdou zejména milovníci rybích specialit. Noční život a krásné památky si můžete užít také v nedalekém hlavním městě Kerkyra, které je vzdáleno pouhých 13 km a pohodlně se do něj dopravíte linkovým autobusem. Hotel doporučujeme všem klientům, kteří ocení příjemné ubytování v blízkosti pláže a rádi se vydají za dalšími krásami ostrova.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, koupelna a balkon nebo terasa. Třílůžkové pokoje (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, koupelna a balkon nebo terasa. Rodinné pokoje s možností až 2 přistýlek (2 místnosti, max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, koupelna a balkon nebo terasa.
Stravování
Bez stravy: Vlastní strava nebo v místních tavernách. Snídaně: Za příplatek možnost dokoupení výborných domácích snídaní formou bufetu.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.