STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

El Ksar Resort and Thalasso

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Sousse

Recenze

Eliška, pobyt s partnerem/kouříjen 2023

I přes drobná negativa můžeme tento hotel vřele doporučit.

7,9/10
Veronika, pobyt s přátelizáří 2017

Hotel má pár nedostatků, vezmeme-li však v potaz cenu zájezdu, myslím si, že nelze nic moc vytknout. Přístup uklízeček mne zklamal z celého pobytu nejvíc. Hotel bych i přesto doporučila, z okolních hotelů si troufám tvrdit, že byl jeden z nejlepších. Nejste-li puntičkář, co lpí na každé prkotině, budete spokojeni a drobnosti přejdete, stejně jako my.

7,9/10
Nabil, pobyt s rodinoučervenec 2017

Obsluha byla vynikající , snažili maximum . The service was excellent, they tried the maximum.

9,8/10
roman, pobyt s přátelizáří 2015

2,9/10
Miluše, pobyt s přátelizáří 2016

Doporučila bych Marabout ,pro děti super a služby super

5,5/10
Denča, pobyt s přáteličervenec 2016

Tento hotel rozhodně neodpovídá kategorii 4*, spíše horší 3*. Po příjezdu jsme chtěly pouze vyměnit pokoj, ale následující den po snídani jsme se rozhodly pro změnu hotelu, jelikož byl v restauraci nepořádek a velmi malý výběr jídla. Díky úžasné delegátce Kateřině jsme se třetí den přestěhovaly do hotelu Riadh Palms a byly jsme velice spokojeny po všech stránkách. Široký výběr jídla, nápojů, čistota a vybavenost pokojů, skvělý personál a úžasní animátoři :) Takže jedním slovem do hotelu LTI El Ksar - už NIKDY!

6,4/10

O hotelu

El Ksar Resort and Thalasso

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do horních poschodí lze pohodlně vyjet výtahem. V resortu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Komplex má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (zdarma). Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů mají hosté částečný výhled na moře. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V prázdninovém areálu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. V nabídce je i mnoho vodních sportů a aktivit, například vodní lyžování, windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na kánoi a aqua fitness. Za poplatek je pak potápění. Je možné zprostředkovat jet ski a jízdu na banánovém člunu. Hosté mohou sportovat i uvnitř resortu, je tady fitness studio, stolní tenis, badminton, kulečník, šipky, squash, jóga, gymnastika a aerobik. V komplexu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže, thalasso procedury, ájurvéda a solárium. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Je možné připravit vegetariánská jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Během cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty nejrůznější speciality. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.