STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Omar Khayam Club

8/10
8/10

Tunisko, Pevnina, Hammamet

Recenze

Tomáš, pobyt s přátelizáří 2018

5,3/10
Milančerven 2017

7,5/10
Eva, pobyt s partnerem/koučerven 2015

6,6/10
Michaela, pobyt s přátelizáří 2014

Spokojenost veliká, jídlo ok, pití ok, pláž a moře super,

9,1/10
Milan, pobyt s rodinousrpen 2014

Skvělých 12 dní za rozumnou cenu. Teplo, mělké a čisté moře, zábava. Jediný problém byl se stravou, kdy jsme já i dcera prodělali tu místní zvracečku. Místní lék Ercefuryl mají v lékárně bez předpisu za 5 TDN. Lék zabírá prakticky ihned, jen žaludek se den dva ještě trochu houpe.

7,3/10
Zdeněk Foukal, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Byli jsme v Tunisku již po šesté, tento hotel byl kvalitou služeb nejlepší.

6,9/10
Lucie, pobyt s rodinoučervenec 2014

Dovolená byla super - kdykoliv bychom se sem vrátili. Moře nádherné, pláž čistá, dostatek slunečníků a lehátek v jakoukoliv hodinu, bazén s tobogány paráda. Výběr jídel a pití veliký a vše nám chutnalo. Nejlepší byl dětský klub Firáček, kde se Domča s Ondrou o naše děti suprově starali. Na tuto dovolenou nedáme dopustit. Všem můžeme jen a jen doporučit.

8,8/10
Monika, pobyt s rodinoučervenec 2014

Byli jsme absolutně spokojeni. Dětský klub si zaslouží 1 s hvězdičkou. Děkujeme Ondrovi i Dominice. Animátoři hotelu připravují skvělé denní programy i večerní programy. Blízkost moře, bazénů, barů, jídelny, nákupních možností. Byla to jedna z nejhezčích dovolených, kterou jsme zažili a doufáme, že se právě sem, znovu vrátíme!!!

9,5/10
Lucie, pobyt s rodinoučervenec 2014

8,7/10
Jana, pobyt s rodinoučervenec 2013

7,1/10
Lenka, pobyt s přáteličerven 2014

Uz jsme nyly po druhe v tomto hotelu a jinam uz nepojedu. :-)

9,4/10
Ája, pobyt s přátelizáří 2013

8,9/10
Naděžda, pobyt s rodinoučervenec 2013

7,8/10
Jana, pobyt s rodinousrpen 2013

8,6/10
Jitka, pobyt s rodinoučervenec 2013

Skvělá dovolená od Firo-tour, za super cenu, všem doporučuji. Perfektní výlety, hlídání a zábava pro děti s českými,výbornými animátory. Hotel i okolí čisté, personál příjemný, nenašli jsme chybu:-) Jitka

8/10
Natálie, pobyt s rodinoučerven 2013

10/10
wendy, pobyt s přáteliříjen 2012

Dopporučuji - je fakt bezvadný, lepší než jsme zažili v Egytě při svých třech návštěvách. Jeďte tam !!!!

7,6/10

O hotelu

Omar Khayam Club

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V resortu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, transfer-servis, prádelnu a kadeřnictví. V konferenčním sálu lze pořádat konference, přednášky a jednání.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů je hezký výhled na moře. Pokoje mají manželskou postel typu queen size a rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Prázdninový areál má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V komplexu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, golf, lukostřelba, rybaření a jízda na koni. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na kánoi, jízda na katamaránu, jízda na kajaku, šnorchlování, potápění, aqua aerobik a aqua fitness. Za poplatek je vodní lyžování, jet ski a jízda na banánovém člunu. Resort nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, badminton, šipky, bowling, jógu a aerobik, za poplatek je kulečník. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a solárium, za příplatek pak saunu a masáže. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Je možné připravit dětská menu. Prázdninový areál nabízí také drobné občerstvení. Během cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty nejrůznější speciality. Komplex nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.