STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Astoria

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Michal, pobyt s partnerem/kousrpen 2015

Z mého pohledu slušný poměr cena / výkon. Oceňuji hlavně: - výbornou polohu - všude blízko - all inclusive program, skoro pořád bylo co jíst:) Vylepšil bych: - jazykovou vybavenost personálu - odhlučnění pokojů

8,3/10
Jiří, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

dovolená nad očekávání,delegát super,hodně nás cestou z letiště informovl

8,8/10
katka, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

6,3/10
Michal, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

Hotel je kousek od moře. Hotelových lehátek a slunečníků bylo na pláži překvapivě dostatek. Pokud nebylo nic volné (dvakrát za pobyt), v okolí byla dostatečná písečná plocha na přečkání, do dvaceti minut se něco uvolnilo. Na druhou stanu lehátek u bazénů je pár a volná nebyla téměř nikdy. Velká výhoda byla přítomnost plážového baru. Pokud nejste příznivci diskoték, zvážil bych vhodnost ubytování na straně bazénů (tedy směrem k moři), jelikož bar mezi bazény Astorie je zdaleka nejhlučnější místo v okolí. Nicméně končí o půlnoci. My jsme bydleli z boku a neměli jsme s hlukem problém. Ani na straně bazénů bych si nebyl úplně jistý výhledem na moře, jelikož přímo na pláži před Astorií je hotel Duha. Z vyšších pater je moře asi vidět. Na propagačních fotkách je to celkem dobře vidět. Jídlo bylo super. Výhodou je dostupnost celé řady alko i nealko nápojů v rámci all inclusive.

8,6/10
Lenka, pobyt s partnerem/koučerven 2014

S dovolené jsme přijely s partnerem znechuceni a hlavně se střevními potížemi, které už nastaly poslední dny tam, nevyspalí každou noc hrála hudba z baru atd. Bydlely jsme v 7 pat. takže na chození těch schodů bylo opravdu mnoho, všude samí rusáci a jejich hrozné chování a nepříjemný personál, který domu dodával poslední kapku. Do Bulharska už dlouho ne , nebo si opravdu pořádně zjistit recenze na hotel a hlavně kolik % tvoří hosti z Ruska.

3,3/10

O hotelu

Hotel Astoria

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel hostům nabízí celkem 185 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a kavárna. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Je tady také hezká zahrada. Je zde TV místnost. Hosté mohou za poplatek zaparkovat na parkovišti objektu (záleží na aktuální obsazenosti parkoviště). Hotel nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Business centrum nabízí podporu v obchodních záležitostech - je k dispozici fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené dvoulůžkovou postelí. Je možné požádat o přistýlku. Za příplatek je zde sejf. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má venkovní bazén. Hosté mohou využít terasu, lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Svůj volný čas mohou hosté trávit různě, na výběr mají mnoho aktivit, například stolní tenis, šipky a aerobik. Zprostředkovaně hotel nabízí plážový volejbal. Hotel nabízí mnoho dalších zábavních aktivit, například diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - plná penze a all inclusive speciál. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.