STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Kormoranos

6/10
6/10

Řecko, Ostrovy, Korfu, Acharavi

Recenze

Josef červen 2019

6/10

O hotelu

Kormoranos

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde hotelový sejf, restaurace, bar a TV místnost. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů mají hosté částečný výhled na moře. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je tady sejf. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Díky bohatému sportovnímu a zábavnímu programu se zde hosté nebudou nudit. Hotel má bazén a venkovní bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. Ve volném čase se se mohou hosté věnovat aktivitám jako je vodní lyžování. Zprostředkovaně hotel nabízí surfování. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Podávají se snídaně a večeře.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.