STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Tassos

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Korfu, Acharavi

Recenze

Jarda, pobyt s rodinoučervenec 2017

Skvělý resort, pokud se podaří zrekonstruovat i další apartmany, bude to tam jedinečné. Utopené ve svěží zeleni, je to jako oáza, silně to kontrastuje s vyprahlým okolím. Milý personál, ochotný a vstřícný. Rozhodně bych doporučil i pro rodiny s dětmi.

7,9/10
Vít Ochozka, pobyt s rodinoučerven 2015

Mohu jen doporučit.

7,6/10

O hotelu

Tassos

Neoficiální popis ubytování

Extra sdělení 1
FIRST MINUTE LÉTO 2022

Rozhodněte se včas a získejte:

  • Až 2 děti zdarma + Slevy na dospělé od 10%
    (1. dítě do 12 let; 2. dítě do 12 let)
  • nebo Slevy na dospělé od 21%
  • Tyto nabídky se nevztahují na LAST MINUTE prodej

Informace o uvedených nabídkách naleznete ZDE

Poloha
- Nákupní možnosti cca 200 m - Autobusová zastávka je vzdálena cca 200 m - Letiště Korfu cca 36 km

Pláž
- Oblázková pláž cca 100 m - Je oddělena místní nefrekventovanou komunikací - Pozvolný vstup do moře (doporučujeme vhodnou obuv do vody)

Popis
- Bar u bazénu - Bazén pro dospělé s oddělenou částí pro děti - Lehátka a slunečníky zdarma

Internet
- Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma, na pokojích za poplatek

Ubytování
- Studio - Velikost studia cca 25 m² - Individuální klimatizace za poplatek - Koupelna se sprchou či vanou, WC - SAT-TV - Minilednička zdarma - Bezpečnostní schránka za poplatek cca 10 EUR/týden - Kuchyňský koutek se základním vybavením (el. vařič, trouba, varná konvice) - Set pro přípravu kávy a čaje - Dětská postýlka na vyžádání zdarma - Balkon nebo terasa - Mezonet - Velikost mezonetu cca 30-35 m² - Je stejně vybaven jako studio - Je prostornější - Apartmán - Velikost apartmánu cca 45 m² - Je stejně vybaven jako studio - Je ještě prostornější - Má 2 ložnice

Sport a zábava
- Zdarma: příležitostné večerní programy, šipky - Za poplatek: kulečník, vodní sporty, potápění, možnost zapůjčit si jízdní kolo nebo automobil a poznat ostrov po vlastní ose

Stravování
- Bez stravování

WWW stránky hotelu
www.tassosapts.gr

Proč právě sem
- Zábava na dosah - Skvělá lokalita - Přátelská atmosféra

Poznámky
- UPOZORNĚNÍ: V Řecku je zavedena povinná pobytová taxa, která platí pro všechny přílety od 1. 1. 2018. Pobytová taxa je splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie daného ubytovacího zařízení. Přibližná výše této pobytové taxy je v 5* hotelu cca 4 EUR/pokoj/noc, ve 4* hotelu cca 3 EUR/pokoj/noc, ve 3* hotelu a méně cca 1,5 EUR/pokoj/noc. Upozorňujeme, že výše pobytové taxy může být během sezóny změněna. Případné změny naleznete na www.mzv.cz.

Poznámky
  • UPOZORNĚNÍ: V Řecku je zavedena povinná pobytová taxa, která platí pro všechny přílety od 1. 1. 2018. Pobytová taxa je splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie daného ubytovacího zařízení. Přibližná výše této pobytové taxy je v 5* hotelu cca 4 EUR/pokoj/noc, ve 4* hotelu cca 3 EUR/pokoj/noc, ve 3* hotelu a méně cca 1,5 EUR/pokoj/noc. Upozorňujeme, že výše pobytové taxy může být během sezóny změněna. Případné změny naleznete na www.mzv.cz.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.