STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Burgas Beach

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Monika, pobyt s přátelizáří 2022

5,6/10
Martin, pobyt s přáteličervenec 2018

9,3/10
Karel, pobyt s rodinouzáří 2018

8,4/10
Kateřina, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

7,3/10
Tomáš, pobyt s rodinousrpen 2018

5,2/10
Libor, pobyt s přátelisrpen 2018

8,5/10
Gabriela, pobyt s rodinousrpen 2018

Dovolenou v tomto hotelu vřele doporučuji.

8,5/10
Tomáš, pobyt s rodinoučervenec 2018

Pokud chcete kvalitní dovolenou za solidní peníze, tak neváhejte.

7,7/10
Luděk, pobyt s rodinousrpen 2017

8,3/10
Martin, pobyt s přátelisrpen 2017

8,5/10
Věra, pobyt s přáteličervenec 2014

Skvělá dovolená.

8,5/10
Veronika, pobyt s rodinoučerven 2014

Hotel 30 min od letiste, plaz pisecna hned pred hotelem. V hotelu detske zidlicky postylka vsak za priplatek. Placena zona na plazi s lehatkama a slunecnikama ( 2 lehatka + slunecnik 24 leva za den) Bohuzel jsme meli 5 dni velke vlny,nevhodne pro mensi deti, 4 leta dcera si je vsak uz uzivala. Jidlo kvalitni velky vyber spise smerovane k zapadnimu stylu. V hotelu zejmena nemecka a ruska klientela. Celkove hodnotime kladne.

8,6/10
Blanka, pobyt s partnerem/kouzáří 2013

Naprostá spokojenost s přístupem CK Student Agency/Krasim Tour, strava naprosto vyhovující i mému diabetickému manželovi, čistota vyhovující, ručníky denně čisté, milý personál, pláž denně uklízená. Mezi zápory patří ledová voda v bazénu, předražené slunečníky a lehátka na pláži, v pokojích s výhledem na moře celodenní hlasitý křik racků a dorůstajících ptáčat, očekávajících přísun potravy od hostů, kteří jim z balkonů házejí zbytky na plochou střechu restaurace v přízemí. Celkové hodnocení kladné.

6,6/10
Zdeněk, pobyt s partnerem/koučerven 2013

S pobytem jsme byli spokojeni, i když byl krátký.Trošku nás zklamalo, že ani přes intervenci delegáta jsme nedostali objednaný pokoj s přímým výhledem na moře, ale pouze s bočním výhledem. Údajně pokoje s přímým výhledem na moře jsou exclusive s dalším příplatkem. Pláž je vynikající a hned vedle hotelu, takže se dá koupat v moři a využít zároveň bezplatná lehátka, slunečníky a služby u bazénu. Hotel má úroveň spíše 3 *, dost velký problém byl s výtahy. Občas jsme museli jezdit nahoru a dolů, než jsme dosáhli požadované patro. Ochota a vstřícnost personálu byla průměrná, někdy dobrá , někdy nic moc. Zájezd organizovala CK Neckermann, ale kupovali jsme ho přes Student Agency.

6,4/10
Eva, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

7,6/10
Oldřich, pobyt s rodinoučervenec 2012

nedoporučuji, vůbec není vhodný pro čistotné lidi, již špinavá recepce byla pro nás ránou pod pás po příletu, celkově bych dal hotelu 2 a půl hvězdy

4,8/10
Radek, pobyt s rodinoučervenec 2012

Jen pro nenáročné klienty, kteří vůbec nekladou důraz na hygienu a pěkné prostředí

5/10
Bohuslav, pobyt s partnerem/koučerven 2012

7,5/10
Eva, pobyt s přátelisrpen 2011

Dobrá dovolená, moře určitě vhodné pro malé děti, jídla bylo až nadbytek a dobré. Celkové jsme byli spokojeni, až na ten hluk z výletní lodi do pozdních nočních hodin. Hotel můžu ale doporučit k pohodové rekreaci. :-)

6,9/10
Bláňa, pobyt s rodinoučerven 2011

Mimosezonní pobyt v Bulharsku byl super. Takto jsem si vždycky představovala dovolenou - nemuset se opravdu o NIC starat. Hotel obklopují dva bazény - u každého je bar s obsluhou po celý den. Děti už jsou velké, tak využívaly ten bez skluzavek s větší hloubkou. Jídlo výborné, počasí nám přálo.Opravdu nádherná dovolená...

8,1/10

O hotelu

Burgas Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat za poplatek na parkovišti. Objekt nabízí vícejazyčný personál a službu hlídání dětí. Zasedací místnost poskytuje prostor pro konference, přednášky a jednání.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Většina pokojů má výhled na moře. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Kdo se nechce na dovolené vzdát sportu, ten si může vybrat z nabídky např. lukostřelbu. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, jógu a aerobik, za poplatek je kulečník. V objektu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa, saunu a masáže. Objekt dále nabízí animační program, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.