STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Imperial Shams Abu Soma

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí, Soma Bay

Recenze

Lidka, pobyt s rodinoubřezen 2023

Menší hotel rodinného typu, úžasný personál, výborné jídlo, jediná chybička, která pro nás Evropany samozřejmostí a nutností je internet - často vypadával- to je jediná výtka. Do hotelu bychom se vrátili kdykoli znovu:)

8,5/10
Ladislava , pobyt s partnerem/kouříjen 2022

Do tohoto hotelu se vrátíme, byli jsme velice spokojeni .

8,8/10
Šárka , pobyt s rodinouříjen 2022

8,6/10
Linda, sám/aříjen 2022

Rozhodně tento hotel nezopakuji. Check in na hotelu ve 14 hodin, ale přijela jsem již v půl osmé ráno. Snídani jsem si musela zaplatit (7 eur) a čekat na pokoj. Jako první jsem dostala pokoj bez balkonu či terasy a výhledu na moře (oboje jsem měla v objednávce). Takže výměna za jiný a pak už to šlo. Ale to proč jsem tam jela, tam bylo. Teplo, sluníčko, pohoda. Moře mělké a nedošla jsem nikdy tam, kde už by se dalo plavat. Velká dálka.

5,8/10
Pavla, pobyt s rodinoulistopad 2021

5,4/10
ALENA Vojkovičová, sám/ačerven 2021

Dovolená byla jako vždy v Egyptě velmi příjemná. Byla jsem po třetí, po prvé s českou cestovkou a nechápu negativní komentáře. personál velmi příjemný a skutečně ochotní a úslužní. Hotel udržovaný a pokoje velmi hezky zařízené, čisté. Možná se vrátím i když mne lákají nové zážitky s poznáváním i jiných míst a jiných hotelů. Doporučuji.

9,6/10
Adriana, pobyt s rodinouzáří 2019

7,7/10
Tereza, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

8,9/10
Štěpán, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

9,2/10
Jaroslav, sám/aprosinec 2018

8/10
Lukáš, pobyt s rodinouprosinec 2018

6,4/10
Helena, pobyt s rodinouzáří 2018

8,2/10
Míša, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

7,3/10
Libor, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

Doporučuji, kdy to nebylo OK nevracel bych se i s 2- letým vnukem

6,9/10
Petr, pobyt s partnerem/koučerven 2018

4,8/10
Emilioleden 2016

8,1/10
Lenka, pobyt s přátelikvěten 2013

Tohle prostředí má velké + pro surfaře a ty, co mají rádi vodní sporty - stále fouká a je tam super půjčovna. Jinak bych určitě volila jiný hotel.

4,3/10
Marie, pobyt s partnerem/kouduben 2014

Tento hotel určitě navštívíme znova

7,1/10
Rasto, pobyt s přáteličerven 2014

8/10
Pavla, pobyt s partnerem/koukvěten 2014

Spokojenost

7,7/10
lenka, pobyt s přáteliříjen 2011

Dovolená byla skvělá - relax, zabava.....do Egyptu jezdím často a líbí se mi tam...

7,3/10
Miroslav, pobyt s partnerem/koučerven 2013

Vcelku odpovídající na Egypt. Velmi mě zklamalo moře. Brouzdali jsme 150m po kotníky ve vodě než jsme si mohli zaplavat,ale to už bylo za bojkama.Do popisu hotelu bych toto zveřejnila,protože to je hotel pro rodiny s dětmi.

7,1/10
Abrill, pobyt s partnerem/koučerven 2010

v hotelu jsme byli 5x a jela bych tam zase moc veliká spokojenost...

8,3/10
čagi, pobyt s rodinoučervenec 2012

8,5/10
Tomáš Vaníček ing., pobyt s přáteliduben 2013

Dle delegátů CK Blue-style, animátorů i hotelového personálu, požaduje naprostá většina Čechů, kteří byli v tomto hotelu ubytováni, jeho výměnu-přestěhování do jiného smluvního hotelu. To, že má Blue style tento hotel stále v nabídce, svědčí o neschopnosti managementu, resp. o ignorování připomínek klientů. (Podotýkám, že tato moje návštěva Egypta, vč. dlouhodobých, měla pořadové číslo 36, takže za prvé mám srovnání a za druhé skutečně nejsem náročný - vím kam jedu a co mohu očekávat).

6,3/10
Martin, pobyt s rodinousrpen 2010

9,6/10
Tereza, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

9/10
Katka, pobyt s partnerem/kouprosinec 2012

Hotel v klidné částí Hurghady - Safaga. S pozvomným přístupem do teplé, čisté vody. Několik metrů od pláže je možné šnorchlovat a pozorovat korálové útesy. Na pláži možnost vypůjčit vybavení na Kiting, Windsurfing.

7,8/10
Veselin, sám/aprosinec 2012

Nemohu srovnávat, neboť to byla moje první návštěva. Hotel je příjemný, tichý,strava velmi dobrá a pestrá. Zmrzlina a alkohol kvalitní. Personál až na výjimky přátelský (dle výše bakšiše). Šéfkuchař na "place" s přehledem řešil problémy. Vytknout bych mohl jen komáry na pokoji. Ač jsem okno neotvíral, vyskytovali se velmi hojně. Po několika urgencích byl pokoj čímsi vystříkán. Bez úspěchu. Vozit si své insekticidy je nutnost. Dále pak nesmyslné ceny připojení k internetu. V nabídce hotelu by měl být místní poskytovatel mobilního připojení. Nejbližší prodejna je v Hurgadě. USB modul + kredit je asi za 25 dolarů. Pokud nestahujete filmy, vystačí na celý pobyt.(14 dnů) Ještě bych vyzvedl práci místních delegátů a průvodců. Znalost češtiny je samozřejmost. Tady měla CK opravdu šťastnou ruku.

6,8/10
Romario, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

Parada doporucuji.klidne znovu tento hotel

9,4/10
Kateřina, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

6,5/10
Michaela, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

Byla to má první návštěva Egypta a byla jsem obrovsky zklamaná. Nikomu bych tento hotel nedoporučila!!! Minimum jídel, špatně zpracovaná jídla, zápach, nedopečenost..Ve 40ti stupňových vedrech pít teplé nápoje z kelímku bez ledu mi připadá jako vtip...Neklimatizovaná jídelna, to podle mě nemají soudnost k hostům, kteří celí zpocení raději odcházeli a nejedli. Snad nejhorší byla obsluha, která byla absolutně neochotná, dokázali něco udělat jen za peníze a to maximálně přinést pití. Velmi málo personálu na tolik hostů, absolutně nezvládnutá organizace hotelu...Již jsem různé země procestovala, ale s takto neochotným personálem jsem se ještě nesetkala...Horší dovolenou jsem ještě nezažila a budu požadovat od cestovní kanceláře nějaké odškodnění, jelikož tento hotel splňoval maximálně dvě hvězdy a kdo chce zažít hezkou dovolenou, sem nejezděte!!! Znechucených klientů bylo více a nejeden odjel dříve domů.

5,3/10
Zdeňka, pobyt s rodinoučervenec 2012

Prožili jsme velmi krásnou dovolenou. V Egyptě jsme byli již po páté, ale tentokrát velmi spokojeni.

8,3/10
Hana, pobyt s rodinousrpen 2011

8,1/10
Helena, pobyt s přáteliduben 2012

Hotel odpovídal našim očekáváním, jako vélké mínus vidím kvalitu a pestrost stravy v tomto hotelu - naopak přístup personálu a ochota i bez "všimného" byly nadstandardní Zajímavostí tohoto hotelu je množství Čechů - pokud tedy toužíte strávit dovolenou obklopeni svými krajany, doporučuji tento hotel, pokud ne - tak se Imperial Shams zcela jistě vyhněte

7,1/10
MARTIN MÍT, pobyt s rodinouduben 2012

Moře a slunce zde je nádherné ale to ostatní už mě tak nenadchlo. Z hotelu který se někde označuje i 5 * jsem trochu zklamán. Přesto však bych tuto dovolenou svým známým doporučil a za nějaký čas i sobě.

7,1/10
Lucie , pobyt s přátelizáří 2011

Celkově spokojenost. Jen ten boj o lehátka na plážitrochu kazil dojem. Dělají to ale jen Češi, Poláci a Rusové. Bohužel tyto národnosti tvoří větší část turistů. Příjemně nás překvapilo chová personálu, jejich ochota avstřícnost řešit problémy.

7,6/10

O hotelu

Imperial Shams Abu Soma

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort pochází z roku 2007. Prázdninový areál hostům nabízí celkem 320 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. V komplexu je úschovna zavazadel, směnárna a bankomat. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, bar a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, lékařskou službu, transfer-servis, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí projektor.

Vybavení pokoje

V pokojích je koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Je zde sejf a za poplatek minibar. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize a WiFi (za poplatek). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Resort má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V prázdninovém areálu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například tenis, hru boccia a plážový volejbal, za poplatek je pak rybaření a jízda na koni. Příznivci vodních sportů si ze zdejší nabídky jistě vyberou. Je zde aqua aerobik a za poplatek windsurfing, kitesurfing a potápění. Hosté mohou sportovat i uvnitř komplexu, je tady kulečník, šipky, squash, gymnastika a aerobik. Za příplatek jsou různé wellness programy, například spa, sauna, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt nabízí svým hostům také diskotéku a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla a vegetariánská jídla Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v resortu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.