STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Ivana Palace

7/10
7/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

matúš, pobyt s partnerem/koukvěten 2019

Celkovo sme boli s naším pobytom spokojní. Páčil sa mi bezproblémový priebeh zo strany cestovnej agentúry. Komunikovali ale iba v nemčine čo niekomu môže robiť problém. Hotel má výbornú polohu v centre. Personál v hoteli bol efektívny ale za celý týžden nás pozdravili hádam raz. Požiadavku na jednu posteľ vyriešili spojením dvoch oddelených postelí. Hotel by som celkovo zaradil skôr do 3* kategorie. Plastové lyžičky na ranajkách, spôsob obsluhy na večeri, neprítomnosť sejfu na izbe ma neutvrdili že toto je 4* hotel. Každopádne ked nie je človek náročný veľmi dobre si to tam užije.

6,9/10
Eva, pobyt s rodinoučerven 2018

6,3/10
Marcela, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

Líbilo se nám vše velice. Pojedeme znovu.

9/10

O hotelu

Hotel Ivana Palace

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2004. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde úschovna zavazadel, směnárna, restaurace, autopůjčovna, lékařská služba, transfer-servis a konferenční místnost. Objekt je vybaven celou řadou zařízení pro handicapované. Jsou zde i různé obchody.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Je tady pracovní stůl. Pokoje mají mini ledničku. Na pokoji je telefon, televize, budík a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hotel má venkovní bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. Kdo má rád aktivní dovolenou, může se věnovat mnoha volnočasovým aktivitám, například tenisu, šnorchlování, cvičení ve fitness studiu a gymnastice. Za poplatek potápění a sauna. Hotel také zprostředkovává potápění. Je tady také diskotéka. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v objektu použít MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.