STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Fantasy

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Rhodos, Kolymbia

Recenze

Iva, sám/ačervenec 2021

8,6/10
Přemysl Roháč , pobyt s partnerem/koučervenec 2020

Letošní dovolená byla o mnoho lepší než před dveřmi lety s CK Čedok a to nebyl covid 19

9,6/10
Petra, pobyt s rodinoučervenec 2018

9/10
Milos, pobyt s partnerem/koučervenec 2016

7,1/10
Roman , pobyt s partnerem/koučerven 2016

8,2/10
Milena, pobyt s přátelisrpen 2015

7,1/10
Lenka, pobyt s rodinouzáří 2013

Hotel je vhodný především pro méně náročné cestovatele, kteří tráví dovolenou hlavně na pláži nebo cestováním, jelikož v hotelu nejsou animační programy ani jiné možnosti zábavy.

6,6/10
Zuzana, pobyt s partnerem/koučerven 2011

S pobytem na Rhodosu, jsem byla spokojena. Oblas Kolymbia je klidnější než třeba oblast Faliraki, ale i zde se dá jít za zábavou a podniknout zajímavé věci. Pláž je nádherná a jsou zde příjemní lidé. Velice se nám zde líbilo.

7/10

O hotelu

Fantasy

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel hostům nabízí celkem 120 pokojů. Nacházejí se v 2patrové hlavní budově nebo v jedné ze 4 vedlejších budov. Vedlejší budovy jsou maximálně 2patrové. Je zde hotelový sejf. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít autopůjčovnu, lékařskou službu a transfer-servis. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace (zdarma), ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje jsou vybavené dvoulůžkovou postelí. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je tady sejf. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například jízda na kole/horském kole, kulečník a spa. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - plná penze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Nápoje jsou pro hosty v ceně. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

K placení lze v objektu použít MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.