STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Side Sunberk Hotel

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Side

Recenze

Alena, pobyt s partnerem/kouříjen 2018

8,4/10
AliBaba, pobyt s partnerem/kouříjen 2018

Maximálně spokojeni. Příště pojedeme zase

9,5/10
Zlata, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

8,2/10
Petr, pobyt s rodinoučerven 2015

8,5/10
Eva, pobyt s partnerem/koučerven 2015

Dostupnost pláže pouze ráno a večer s dopravou-jinak pěšky velká vzdálenost. Nová pláž až poslední den pobytu, kapacita nebude v sezoně dostačující.

5,1/10
Barbora, pobyt s přátelikvěten 2014

Spokojenost, určitě doporučuji!! :-)

8,1/10
Hana, pobyt s přátelisrpen 2014

Teploučké moře, písčitá pláž, krásné historické Side.... Příště ale rozhodně jiný hotel. 3

6,1/10
Jitka, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

Spokojenost se zemí, personálem, obyvatelstvem, mořem , klimatem, ubytováním, stravou, čistotou, nespokojenost s péčí delegátky Marine tour na místě, její obvyklá odpověď při problémech : kuřácká zóna, domluva s personálem ohledně stravy a další : a co s tím mám dělat - dost nevhodná osoba pro účel degáta zvl. v zemi se špatnou jazykovou vybaveností

7,5/10
MMMM, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

9/10
Vojtěch, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

7,1/10
Eva, pobyt s partnerem/koukvěten 2013

6/10
Nikol, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

8,9/10
Libor, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Koupeno jako lastminute za 8tis. 14.tis bych za to určitě nedal. Takže hodnocení odpovídá mé ceně. Průměrný nenáročný hotel. Snaživý personál. Pláž dále, než je uvedeno. Moře čisté.

6/10
Martina, pobyt s rodinoučerven 2012

Určitě se tam ráda vrátím ,už ted je mi po Turecku smutno,opravdu krásná země a užasní lidé

8,1/10
Zlatka, pobyt s rodinouzáří 2011

Side je nádherné historické městečko, doporučuji. S hotelem a personálem jsme byli moc spokojení. Číšníci byli milí a opravdu se hodně snažili. U každého jídla byl šéfkuchař, který dohlížel na kvalitu a dostatek jídla. Nedoporučovala bych rodinám s dětmi, pro děti tu není dostatek vyžití. Celkově jsme byli moc spokojeni a určitě doporučujeme.

8/10
Jiří, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Velmi pěkná dovolená. Turci-přátelští lidé a nevtíraví obchodníci (nejčastější věta: "Achoj, jak se maš"). Side - město antických památek, večer působivě osvětlených. Počasí v září: vzduch 37°C, voda 29°C. Doporučuji výběr hotelu s vlastní pláží.

7,6/10

O hotelu

Side Sunberk Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2004. Objekt hostům nabízí celkem 48 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Kuchyňský kout je vybaven ledničkou. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (za poplatek). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Také je tu vysoušeč vlasů. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole, plážový volejbal a jízda na koni. K vodnímu sportovnímu programu hotelu patří vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na katamaránu a potápění. Objekt nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník a šipky. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.