STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Laguna Park

6/10
6/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Jakub, pobyt s rodinouzáří 2018

Ohledně ubytování kde od prvního dne nikdo neuklidil na podlaze písek, ručníky ani jednou bez výměny.Na balkoně chlazení klimatizace zabírá tolik místa a topí o další 20 stupňů a v tu chvilku se stává balkon nepoužitelný.A nejhorší poznatek máme z lůžka pro další dvě osoby - rozložené kanape na kterém je tenká madrace a vše se naklani na jednu stranu a člověk ve spánku padá / nepoužitelné a děsně nepohodlné. Tak tenká madrace skončila na podlaze a spime jako cikani v hotelu za 50.000 Kč na týden / směšné. Po první noci kde hotel.hosti Holandského původu dělají bordel do 01:00h nikdo je neupozornil / ochranka / recepční nikdo nikde.Od te doby tedy klid. (Náhoda) O co větší nepříjemnost opět skupinka zřejmě Holandské pocetne skupinky, kteří urazeji, otravuji, nadávají, řvou, strkají do nás a provokují každý den na kazí poslední dojem z dovolené opět bez reakce plavciku a jiného personálu.Oni asi mohou všechno jsou nadlide.Apeluji na Vás formou sms poté to budu řešit přímo centrálně.Vše mám důkladně zdokumentováně foto.Jsme slušní hosté co chtějí za svoje utracene peníze řádnou službu.Nic víc nic min.

5,8/10

O hotelu

Laguna Park

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Novější rodinný hotelový resort v blízkosti rušného centra Slunečného pobřeží. Pláž je 300m od hotelu. Transfer z letiště v Burgasu trvá cca 35 min.
Vybavení
Rodinný hotelový resort s celkem 357 pokoji ve dvou budovách. Okolo hotelu příjemné přírodní prostředí pro relaxaci. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárnou, trezory (za poplatek) a lobby barem, 2 hlavní restaurace, internetový koutek (za poplatek), WiFi připojení (za poplatek), obchodní arkáda, 2 velké venkovní bazény, dětský bazén s vířivkou, snack bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, mini klub, sportoviště a parkoviště.

Za poplatek: fitness centrum, lékařské centrum, kadeřnictví, SPA centrum, turecké lázně, společenská místnost se satelitní TV, herna, prádelna, úschovna zavazadel, půjčovna automobilů.

Pro děti je krásný AQUAPARK - pirátská loď, vodní chobotnice, menší skluzavky. Dětské hřiště. Pro starší děti jsou zde dva větší tobogány.
Ubytovaní
Hotel nabízí velké množství dostupných pokojů:

Standardní pokoj (všechny pokoje mají: klimatizace zdarma, koupelna se sprchou nebo vanou, WC, vysoušeč vlasů , telefon, SAT-TV, minibar za poplatek , trezor za poplatek cca 8 BGN/den, dětská postýlka na vyžádání zdarma (nutná rezervace předem), balkon nebo terasa)

Studio (navíc ložnice a obývací pokoj s pohovkou a rozkládacím křeslem, místnosti nejsou oddělené dveřmi)

Apartmán Standard (oddělená ložnice a obývací pokoj s rozkládací pohovkou v obývacím pokoji)

Apartmán Superior (oddělená ložnice a obývací pokoj + dvě oddělené postele a pohovka v obývacím pokoji)

Mezonet (dvě oddělené ložnice, je prostornější)
Stravování
All inclusive formou bufetu zahrnuje:

- snídaně (7:00-10:00), oběd (12:00-14:00), snack (9:00-17:00), večeře (18:00-21:00)

- tématická italská restaurace (18:00 - 21:00)

- káva a teplé nápoje (10:00 - 18:00), sušenky, sladkosti (14:00 - 18:00)

- alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10:00-23:00), jsou podávány v lobby baru. Všechny extra nápoje jsou za poplatek.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.