STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Kathrin Beach

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Adelianos Campos

Recenze

Filip, pobyt s partnerem/kouzáří 2022

8/10
Michaelasrpen 2022

6,9/10
ALEX, pobyt s rodinousrpen 2022

7,8/10
Jan Zdeněk, sám/aříjen 2017

6,5/10
V+J, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

6,5/10
Soňa, pobyt s rodinousrpen 2017

Tento hotel mohu doporučit. Vhodný pro páry, rodiny i seniory- každý si najde to "své". Za 10ti denní pobyt 7 dní červená vlajka, takže nemožné plavat v moři, ale my si půjčili auto - naproti hotelu - moc milý pán nám poradil, kde najít nádherné pláže k plavání a šnorchlování :-) )

7,5/10
Dana, pobyt s partnerem/kouzáří 2016

Hotel i celý zájezd splnil moje očekávání. Jedinou připomínku mám k připojení WiFi,ktere fungovalo jen na recepci. Jinak doporučuji, všechno klaplo.

7,8/10
Zuzana, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

6,6/10
Ivana, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

Dovolenou jsme vybírali v klidnější lokalitě, ta očekávání splnila. Čistý hotel, příjemný personál, poloprázdné pláže, strava podobná naší...vše ideální pro klidnou odpočinkovou dovolenou. Jedna velká výtka - chybějící tekutiny u večeře. Delegátčino sdělení, že si někdo dá 1 pivo a jiný 3, nás tedy neuspokojilo. Kdo chce pivo jistě si ho koupí, vždyť s tím i počítá, když nemá pobyt s alkoholem v ceně, ale voda by měla být u jídla samozřejmá. Ivana

6,8/10
Vanda, pobyt s rodinoučervenec 2013

Ještě jednou velké DĚKUJI. Bylo to fantastické:-)

9,8/10
Tereza, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

Celkově se mi na dovolené moc líbilo. Doprava proběhla bez problémů. Prostředí hotelu a jeho okolí bylo velmi příjemné. Z lákavé nabídky výletů jsme s přítelem využili výlet na Knossos a rozhodně nelitujeme. Sami jsme podnikli výlet do nedalekého Rethymna, který bych také všem doporučila.

7,1/10
Jan, pobyt s partnerem/koučerven 2011

Z důvodu plné kapacity hotelu jsme byli ubytování ve vedlejším hotelu Golden Beach a byli jsme opravdu rádi. Ač oba hotely uvádí 3 hvězdičky, je mezi nimi propastný rozdíl.

5,5/10
Jiří, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Osluha a polopenze v hotelu velmi špatné, ostatní na dobré úrovni

5,8/10
Petra, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Kdyby si to nekazili tím jídlem, byla by to příjemně strávená dovolená.

6,3/10
Iva, pobyt s přáteličervenec 2011

Hotel poskytuje málo zábavy, doporučuji pro osoby vyhledávajíci spíš klid. Vzdálenost od Retymna cca 7 km, dostupné místní dopravou - cca 1,2 eura za jízdu - nevyužili jsme. Pokud máte zájem o výlety - v okolí je několik kanceláři výlety nabízející - cena je o něco nižší, než nabízí CK v hotelu. Absolvovali jsme jeden z nich - Photosafari - výklad v AJ, NJ - služby výborné a cena proti ITS za podobný výlet o cca 15 euro nižší. V hotelu se nám povedlo si zajistit výlet v češtině na Knossos, co jsem zvlášť ocenila, protože výklad byl dost odborný. Je možné si objednat osobní auto na 3 dny a projet Krétu podle sebe. Tuto službu nabízeli asi za 170 eur.

6,9/10

O hotelu

Kathrin Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, snídaňový salónek, kavárna a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Hotel nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek). Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je tady sejf. Lednička a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. Hosté mají k dispozici žehlič kalhot. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, plážový volejbal, volejbal, minigolf a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, šnorchlování a potápění. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník a šipky. V objektu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa a masáže. O večerní zábavu hostů se postará živá hudba. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Hotel nabízí také speciální nabídky stravování.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.