STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Alkionis

6/10
6/10

Řecko, Ostrovy, Korfu, Moraitika

Recenze

Hostimil, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

Celkove bych hodnotil za 4.

4/10
Lucie, pobyt s partnerem/kousrpen 2017

6,7/10
Lída, pobyt s rodinoučervenec 2016

Z dovolené jsme byli všichni nadšení. Vše bylo bez problémů, jen pokoj malý a ne příliš čistý, ale tak nějak v souvislosti s řeckou povahou. Ve výsledku jsme stejně jen přespávali, takže bez problémů. V hotelu byl naprosto neuvěřitelný personál - milý, ochotný a vždy v dobré náladě. Veškerý čas jsme trávili v moři, takže nás bazén moc nezajímal, ale byl čistý a měl teplou vodu. Stejně tak animační program pro nás neměl velký význam - dítě trávilo čas s námi.

7,9/10
Viktor, pobyt s partnerem/koučervenec 2016

7,6/10
Vladimira, pobyt s rodinoučerven 2016

Zajezd ma hodnotu maximalne 6-7 tis/ osobu., tak jak jej platili na last minute ostatní ucastnici z CK. Nas pokoj byl vyrazne horsi, pripominal vybydlenou ubytovnu ze 70 let, CK nezajistila transfer z letiste, ani nebyl zabookovan pokoj. Kdyby nam nepomohla delegátka z jiné CK, tak jsme zustali na letisti. ... a to jsem na vse mela vouchery a smlouvy Delegatka pani Chaloupkova mi sdelila, ze nas nema na seznamu a nic uz neresila a to i prestoze, jsem od české CK dostala mail, ze mame služby delegáta. Uz nikdy s CK, jedna velka tragedie. Jsem zvedava, jak se vyjadri k reklamaci. Absolutni neprofesionalita. Priste jedeme zase se Student agency, tak vse vždy klaplo.

4,4/10
Markéta, pobyt s partnerem/kousrpen 2012

Korfu je krásný ostrov, který se vyplatí si projet. Tento hotel bych doporučila všem, kterým vyhovuje být v centru dění. Vzhledem k hloubce bazénu a vzdálenosti moře, nejspíš ne pro malé děti. Pláž vzdálená asi 300 metrů. Moc pěkná. Velmi pozvolný vstup do moře. Moře čisté, průzračné. Pohodová, odpočinková dovolená.

7,6/10
Jan, pobyt s přátelisrpen 2011

6,4/10
Klára Křížová, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

6,9/10

O hotelu

Alkionis

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 1987. Klimatizovaný objekt má 62 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. V hotelu je hotelový sejf, směnárna a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hosté mohou využívat úschovnu kol. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje jsou vybavené dvoulůžkovou postelí. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je tady sejf. K dispozici je také lednička a mini lednička. Na pokoji je telefon, televize a rádio. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v bazénu a venkovním bazénu. Hosté mohou využít slunnou terasu, lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Kdo chce i na dovolené sportovat, ten se může věnovat hře boccia a volejbalu. Jízda na kole/horském kole je za poplatek. V nabídce je i mnoho vodních sportů a aktivit, například vodní lyžování, windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu a potápění. Za poplatek je pak jízda na kánoi. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například stolní tenis a šipky. Je tady také miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.