STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Erato

7/10
7/10

Recenze

Vojtěch, sám/asrpen 2019

Ostrov Samos je spíše vhodný pro lidi,kteří nevyhledávají známé turistické destinace a chtějí si dopřát klidnou dovolenou. Obzvláště cíp ostrova, ve kterém se hotel Erato nachází, je spíše venkovskou částí ostrova, není zde ovšem problém si nakoupit v běžném supermarketu, popřípadě v malém obchodě se suvenýry. Celkově jsem si dovolenou zde velmi užil a nejspíš se na toto místo ještě vrátím.

8,3/10
Ellen, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

8/10
Zorka, pobyt s rodinoučervenec 2019

Samos je pěkný ostrov, ale do oblasti Karlovasi už nikdy více a ani bych ji nikomu nedoporučila. Viděli jsme spoustu lepších oblastí. Jednání CK nebylo seriózní - neinformovala klienty o konání akce (drift show) a znemožnila klientům pobyt jak na pláži, tak ve městě (víceméně nám o dva dny zkrátila pobyt a vystavila nás zdraví nevhodnému ovzduší).

5,3/10
Jana, pobyt s rodinoučerven 2019

6,7/10
Petr, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

Primární je nádherný ostrov poskytující solidní pláže, azurové moře, svěží lesy, vysoké hory, mnoho památek, prostě všechno. Pro nenáročné je ideální i z hlediska ceny hotel Erato, náročnější by nejspíše upřednostnili vedlejší hotel Samian Mare. Půjčte si auto, stojí to za to.

8,4/10

O hotelu

Erato

Neoficiální popis ubytování

Extra sdělení 1
FIRST MINUTE LÉTO 2021

Rozhodněte se včas a získejte:

  • Dítě do 6 let zdarma + Slevy na dospělé od 10%
  • nebo Slevy na dospělé od 21%
  • Tyto nabídky se nevztahují na LAST MINUTE prodej

Informace o uvedených nabídkách naleznete ZDE

Poloha
- Centrum Karlovasi cca 2 km - Autobusová zastávka cca 20 m - Nákupní možnosti cca 50 m - Restaurace a bary cca 100 m - Letiště Samos cca 45 km

Pláž
- Písčito-oblázková pláž je cca 50 m od hotelu - Pozvolný vstup do moře - Oddělena místní komunikací - Dlouhá oblázková pláž Potami je vzdálená cca 3 km, obklopená úžasnou krajinou a jeskyněmi, je zde také bar s občerstvením

Popis
- Nově zrekonstruovaný - Recepce, restaurace a bar - Bezpečnostní schránka na recepci zdarma - Možnost využívat bazén v hotelu Samian Mare Suites & Spa 4* zdarma (platí pouze pro klienty se stravováním typu All Inclusive)

Internet
- Wi-Fi ve všech veřejných prostorách hotelu i na pokojích zdarma

Ubytování
- Standardní pokoj - Individuální klimatizace za poplatek - Koupelna se sprchou, WC, vysoušeč vlasů - Telefon, SAT-TV - Minilednička zdarma - Balkon nebo terasa - Dětská postýlka na vyžádání zdarma

Sport a zábava
- Zdarma: veřejný a venkovní zábavní park, hřiště a fitness (cca 10 m) - Za poplatek: možnost zapůjčit si jízdní kolo nebo automobil a poznat ostrov po vlastní ose (půjčovny v blízkosti hotelu)

Stravování
- Snídaně nebo All Inclusive - All Inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu, místní vybrané alko (pivo, víno) a nealko nápoje v baru a restauraci dle jejich otevírací doby - Stravování probíhá v hotelu Samian Mare Suites & Spa 4*, cca 100 m

WWW stránky hotelu
www.eratohotel.gr

Proč právě sem
- Přátelská atmosféra - Oblíbená poloha - Klidné místo

Poznámky
- UPOZORNĚNÍ: V Řecku je zavedena povinná pobytová taxa, která platí pro všechny přílety od 1. 1. 2018. Pobytová taxa je splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie daného ubytovacího zařízení. Přibližná výše této pobytové taxy je v 5* hotelu cca 4 EUR/pokoj/noc, ve 4* hotelu cca 3 EUR/pokoj/noc, ve 3* hotelu a méně cca 1,5 EUR/pokoj/noc. Upozorňujeme, že výše pobytové taxy může být během sezóny změněna. Případné změny naleznete na www.mzv.cz.

Poznámky
  • UPOZORNĚNÍ: V Řecku je zavedena povinná pobytová taxa, která platí pro všechny přílety od 1. 1. 2018. Pobytová taxa je splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie daného ubytovacího zařízení. Přibližná výše této pobytové taxy je v 5* hotelu cca 4 EUR/pokoj/noc, ve 4* hotelu cca 3 EUR/pokoj/noc, ve 3* hotelu a méně cca 1,5 EUR/pokoj/noc. Upozorňujeme, že výše pobytové taxy může být během sezóny změněna. Případné změny naleznete na www.mzv.cz.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.