STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Lavris Paradise

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Gouves

Recenze

m, pobyt s partnerem/koučerven 2019

9,2/10
František, pobyt s rodinouzáří 2017

Velice dobrý hotel, do kterého bychom neměli problém se vrátit. Personál byl velice příjemný a opravdu se snažil vše řešit. Hotel je sice dále od pláže, ale není to nic problematického a dá se dojít i s menším dítětem za cca. 20minut. Bazén i prostory byly velice dobře udržované a čisté. Pokoj je standardní - neurazí, neohromí.

8,1/10
Lada, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

7,6/10
hanka, pobyt s rodinousrpen 2009

krasny, utulny hotel s jedinym handicapem - vzdalenost od plaze

6,6/10

O hotelu

Lavris Paradise

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (za poplatek). Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, budící službu a prádelnu.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Je tady sejf. K dispozici je také lednička a mini lednička. Na pokoji je telefon, televize, rádio a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Hosté mohou ve svém volném čase využívat krytý nebo venkovní bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis, hra boccia a golf. Objekt nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky a aerobik. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy, například spa, sauna a masáže. Za příplatek si mohou hosté objednat i kosmetický salon. V nabídce je animační program, živá hudba a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Je možné připravit vegetariánská jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa, AMEXCO a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.