STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Palmera Beach Hotel & Spa

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Hersonissos

Recenze

Dáša, pobyt s přátelizáří 2018

7,1/10
Jan Ko, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

7,2/10
Ondra, pobyt s partnerem/koučervenec 2017

6,5/10
Hana, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Až na úvodní nepříjemnosti s nevyhovujcím pokojem bylo vše OK.

8,1/10
Lukas Hrano, pobyt s rodinoučerven 2011

6,6/10

O hotelu

Palmera Beach Hotel & Spa

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Komplex hostům nabízí celkem 136 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do jednotivých poschodí je možné pohodlně vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna a bar. Je tady také hezká zahrada. Je zde knihovna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (zdarma). Hotel nabízí vícejazyčný personál, pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené rozkládací pohovkou. Také je zde sejf a pracovní stůl. K dispozici je také lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V komplexu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Ve volném čase mohou hosté využívat venkovní bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Kdo chce i na dovolené sportovat, ten se může věnovat jízdě na kole/horském kole a jízdě na koni. Golf je za poplatek. Je možné zprostředkovat vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízdu na šlapadlech, jízdu na banánovém člunu, jízdu na kánoi, plachtění, jízdu na katamaránu a potápění. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, jógu a gymnastiku. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Komplex nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.