STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Ipsos Beach

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Korfu, Dassia

Recenze

Martina, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

7,2/10
Pavla, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

Celková spokojenost, myslím, že hotel odpovídá 3*, žádný velký luxus, ale pro nás naprosto dostačující, každodenní úklid pokojů - hotel čistý, nejbližší pláž trochu špinavá, ale vzdálenější už velmi dobrá. Můžeme doporučit.

7,4/10
Martina, pobyt s partnerem/koučerven 2012

6,5/10

O hotelu

Ipsos Beach

Neoficiální popis ubytování

Popis
Příjemný dobře vybavený hotel umístěný v okolní zeleni s polohou téměř u pláže. Je vhodný pro páry i pro rodiny s dětmi.
Rychlý přehled
velice oblíbený hotel posazen v přírodní zeleni stravování přímo v hotelu snadná dostupnost centra
Stručná poloha
populární pláž 100 m zastávka MHD 200 m centrum letoviska 400 m mezinárodní letiště 15 km
Poloha
Oblíbený menší plážový hotel vyznačující se rodinným charakterem najdete v klidné části na okraji letoviska Ipsos a to přímo u nádherné oblázkově-písečné pláže (přístup přes pobřežní místní komunikaci). Samotné centrum letoviska je vzdáleno 400 m a nabídne Vám veškerý turistický servis. Na jeho promenádě bude moci posedět v kavárnách a tradičních tavernách, nechybí nákupní možnosti, půjčovny vozidel aj. Z centra letoviska se lze snadno dopravovat do dalších zajímavých míst ostrova a to díky místní, vcelku dobře frekventované, autobusové dopravě. Mezinárodní letiště je vzdáleno 15 km (doba transferu cca 25 min).
Pojmenování upoutávky 1
Pláž
Popis upoutávky 1
Pohled na přilehlou pláž.
Vybavení hotelu
Areál hotelu je vsazen do bujné zeleně, která jej opticky odděluje od okolí a skýtá příjemný stín. Tvoří jej hlavní 4podlažní budova a areál s bazénem, který jsou také osázen zelení a květy. Hotel procházel postupnými rekonstrukcemi a jeho celková kapacita je 63 ubytovacích jednotek. K dispozici Vám bude vstupní hala s recepcí a lobby, společenská místnost, WiFi připojení ve společných prostorách zdarma, dále restaurace podávající speciality tradiční řecké, ale i mezinárodní kuchyně. Venkovní část nabízí velký sladkovodní bazén s oddělenou dětskou částí, který je obklopen prostornou sluneční tersou s lehátky a slunečníky (zdarma, na pláži za poplatek) a s snack/pool barem s příjemnou terasou k posezení. Na pláži lze využít nabídku střediska vodních sportů a řadu dalších služeb. Prostřednictvím recepce lze sjednat pronájem vozidel, jízdních kol a dalších aktivit tzv.na míru.
Vybavení pokoje
Hotel nabízí ubytování ve vkusně a účelně zařízených pokojích s možností přistýlky. Mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (poplatek), SAT/TV, telefon, minilednici, trezor (poplatek), balkón nebo terasu s posezením (výhled do okolí nebo na moře-nutno sjednat předem).
Pojmenování zařízení 1
Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky
Popis zařízení 1
Pokoje mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizaci (poplatek), SAT/TV, telefon, minilednici, trezor (poplatek), balkón nebo terasu s posezením.
Stravování
Snídaně formou kvalitního bufetu.
Náš názor
Hezké ubytování vsazeno do nádherné zelené přírody s dobrou vybaveností a rozsahem stravovacích služeb. Jeho velkým plusem je poloha u nádherné pláže s pozvolným vstupem do moře, což ocení zejména rodiny s dětmi nebo slabší plavci. Dalším plusem je blízkost rušnějšího centra letoviska a také snadná dostupnost zajímavých míst ostrova.
Odkaz na WWW
https://www.corfuholiday.gr/hotel-ipsos-beach
www odkaz popis 1
www.corfuholiday.gr/hotel-ipsos-beach
Cena letecky/osoba zahrnuje
ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.
Povinné příplatké letecké dopravy
pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.