STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Creta Verano Hotel

Řecko, Ostrovy, Kréta, Malia

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Creta Verano Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel nabízí hostům celkem 45 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 3 vedlejších budovách. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mají k dispozici kryté garážové stání. Objekt nabízí službu hlídání dětí, autopůjčovnu a lékařskou službu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace (za poplatek), ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón nebo terasu. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Za příplatek je zde navíc sejf a minibar. Kuchyňský kout je vybaven ledničkou. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je vana. K dispozici je také vysoušeč vlasů a župan. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Hotel nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Objekt má v nabídce mnoho zábavních a sportovních aktivit, například spa, za poplatek pak kulečník. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.