STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

TUI MAGIC LIFE Penelope Beach

8/10
8/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba

Recenze

Matej, pobyt s rodinouzáří 2019

8,6/10
Hanka, pobyt s přáteliříjen 2018

Je to rozhlehlý hotelový areál, kde je spousta zeleně. Z animačních a volnočasových aktivit si skutečně musí vybrat každý (lukostřelba, volejbal, tenis - včetně půjčení raket, salsa, joga, step aerobic ap.). Hotel je čistý, za zdmi hotelu už je to horší, ale toto je v arabských zemích normální. Na pláži velbloudi a koně, takže tam byl i jejich trus :-(. Jídlo dobré, velký výběr. Celkově bych hotel rozhodně doporučila.

8/10
Jitka, pobyt s rodinouzáří 2018

Do ceny je započítán první den, který v hotelu vůbec nestrávíte - příjezd na hotel je po půlnoci. Let s tuniskou leteckou společností nejhorší co jsme kdy zažili. Tak málo místa na nohy, že nebylo možné se rovně posadit ( sedadla v 5.řadě). Občerstvení - plesnivá strouhaná mrkev a suchá bulka. Pokoj od Blue Style v zadní části komplexu s balkonem naproti diskotéce - hluk do raanních hodin.

6,8/10
Simona, pobyt s rodinousrpen 2018

Velké zklamání z hotelu, z pořadatelské cestovní kanceláře. V náhradním hotelu se nedalo koupat u moře, neboť se nacházelo na kamenitém povrchu, na skále. Kamarádka si tam dokonce rozsekla stehno. Služby, které poskytoval tento náhradní hotel neodpovídal službám , které byli v námi objednaném hotelu / Penelope/ , např. WI-FI, ručníky zdarma, pozvolný vstup do moře s pískem, neodpovídala kvalita kuchyně, nebyl Croco club...

6,3/10
Hanka, pobyt s přáteliříjen 2017

Hotel můžu rozhodně doporučit, velmi dobré jídlo, velký výběr pokrmů. Velký výběr volnočasových aktivit. Hotel je čistý, rozlehlý v příjemném prostředí.

7,5/10
Jaroslav, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

9,7/10
Lacza, pobyt s rodinoučerven 2017

Z prožitou dovolenou jsem maximálně spokojený. Letos byl s námi 7 letý vnuk a díky opravdu úžasným animátorům prožil vnuk nádhernou dovolenou plnou zážitků a tak i my jsme měli možnost si pobyt užít. proto že příští rok s námi pojede i mladší vnuk tak opět pojedeme do Magic Penelope beach. A také bych rád poděkoval vám ze Student Agency. Již několikrát jsme využily vaše služby a vždy jsme byli velmi spokojeni. Váš klient.

7,8/10
Václav, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

Celkově se jedná o příjemný resort na strávení poklidné dovolené (teda pokud zde není mnoho rusů), který nabídne dost možností k odpočinku i k zábavě. Zeména, kdy se srovná kvalita/cena.

8,7/10
Katka, pobyt s rodinouzáří 2016

Pěkný a velký hotelový komplex, čistota, jídla i pití dostatek, milý personál, lehátka a osušky zdarma. Na pláži velbloudi a koně -trus v písku. V moři a na pláži řasy - ale to se nedá ovlivnit. v okolí hotelu nečistota a bordel - ale to je po celé Djerbě mimo hotelové komplexy.

7,5/10
Dita, pobyt s rodinousrpen 2016

6,4/10
Franta, pobyt s rodinousrpen 2016

Příjemná dovolená, mohu doporučit. Jen pozor na děti 14-15 let, platí plnou taxu, ale hodně animací má omezení.

8,6/10
Irena, pobyt s rodinousrpen 2016

Nejlepší hotel za osm let na Djerbě

10/10
Marcel, pobyt s rodinoučervenec 2016

7,9/10
Roman, pobyt s rodinoučervenec 2016

7,6/10
Andrea, pobyt s rodinoučervenec 2016

Jedna z nejlepších dovolených v této destinaci. I když bylo moře v našem termínu dovolené špinavé od mořských řas, takže se v něm nedalo dobře koupat, hotelový komplex a bazény včetně animačních programů nabízely perfektní zázemí pro relaxaci a strávení příjemné dovolené. Rozmanitost a kvality jídla na vysoké úrovni.

8,6/10
Dana, pobyt s rodinoučervenec 2015

9,1/10
Ivo Očenášek, pobyt s partnerem/koučerven 2015

VYNIKAJÍCÍ DOVOLENÁ SE VŠÍM VŠUDY (až na to moře)

8,6/10
Irena, pobyt s rodinoučervenec 2015

Krásná dovolená, vyníkající služby hotelu a celého personálů včetně rychlého odstraňování případných problémů na pokoji (kapající klimatizace, odstraněno do 3hod.po nahlášení, což v jiných hotelech arabských zemí nebývá). hotel drží úroveň 4* ale v evropskén standardu, patří do řetězce Magic Life (hotely Kos, Rhodos, Fuenteventura, Turecko, Egypt.) takže některé tuniské pětihvězdy ani takových služeb nedosahují. Smutná byla pouze situace pro tunisany s odlivem hostů po tragedii na pevnině.Stále však další hosté přiletají Djerba se nám jeví jako vysoce bezpečnostnostně zajištěna (na křižovatkách, kruh.objezdech hlídky policie a vojáků, kteří kontrolují auta, na plážích několikrát za den projíždí a prochází policie Vjezd do hotel je nepřetržitě pečlivě hlídán, ve dne i v noci je hlídán i přístup od moře do hotelu. Co se týká stravování, ta je vynikající evropská i arabská kuchyně (vynikající skopové, ryby, ale i hranolky, řízečky, hamburgery), skvělé zákusky, zmrzlina každý den u oběda, večeře a u baru v aquaparku. Co se týká pláže - písečná, moře čisté, pozvolný vstup. Prodejci nesmí vstoupit mezi hotelová lehátka, stojí na veřejné části, kde jsou ovšem i koně a velbloudi, kteří po sobě zanechávají nepořádek a ten se neuklízí hned - to se asi nikomu nelíbilo, ale vzhledem k tomu, že jsou dost chudí, vyhláška o úklidu a pokutách hned tak nebude, a turisti to berou jak to je. Na Djerbě jsme byli před 13 lety, nepořádek mimo turistické oblasti je pořád stejný. Lidé jsou přátelští. Celkově dovolená předčila očekávání a byli jsme spokojení se službami i s CK, kde patří velké poděkování animátorkám z CrocoClubu Adě a Páje a také hotelové animátorce Jance, které se skvěle straraly o děti. Pokaždé s rodinou jezdíme do jiné destinace a jiného hotelu, abychom poznali různá místa, do hotelu Magic Life bychom se ale rádi ještě někdy vrátili.

8,8/10
Marie, pobyt s partnerem/koučerven 2015

9,5/10
Petra, pobyt s rodinoučerven 2015

8,9/10
Jarmila, pobyt s rodinoukvěten 2015

7,4/10
STUDENT AGENCY, pobyt s rodinoučerven 2012

Společnost STUDENT AGENCY doporučuje tento hotel. Věříme, že na základě našeho hodnocení splníme veškerá Vaše očekávání. Přejeme Vám příjemný výběr dovolené.

7,6/10

O hotelu

TUI MAGIC LIFE Penelope Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde restaurace, kavárna, bar a plážový bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Hotel nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, obývací část a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, basketbal, golf a lukostřelba. K vodnímu sportovnímu programu hotelu patří vodní lyžování, windsurfing, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na katamaránu, aqua aerobik a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, šipky, jóga a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí živou hudbu, diskotéku, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.