STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sol Nessebar Palace

9/10
9/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Nessebar

Recenze

Petr, pobyt s rodinouzáří 2023

9,4/10
Petra, pobyt s rodinousrpen 2023

9,3/10
Jarmila, pobyt s partnerem/koučerven 2022

6,6/10
Markéta, pobyt s rodinousrpen 2021

Vynikající hotelový komplex s nabídkou několik bazénů a rozmanitých tobogánů. Pokoj velký, čistý. Strava úplně nezklamala, ale ani nepřekvapila. Standard all inclusive. Pláž u hotelu trochu kazí dojem. Ale o pár metrů dál se to spraví. Spousta možností vyžití a doprovodných programů. Výlety je možno podnikat po okolí. Ve všech ohledech splněno očekávání a spokojenost.

7,9/10
Petar, pobyt s rodinoučerven 2021

9,3/10
Pavel, pobyt s rodinoučervenec 2019

S tímto hotelem určitě neuděláte chybu, pokud chcete strávit příjemnou dovolenou se službami ALL inclusiv.

9,8/10
Jarka, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

7,6/10
Věra, pobyt s rodinoučerven 2018

My jsme byli s dovolenou naprosto spokojení, v rámci možností jsme si odpočinuli a to bylo to hlavní. Hotel doporučujeme na 100%.

9,3/10
Naďa, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

6,6/10
Petr, pobyt s rodinousrpen 2017

9,5/10
Michaela, pobyt s rodinoučerven 2017

9,7/10

O hotelu

Sol Nessebar Palace

Neoficiální popis ubytování

Popis

Luxusní komplex tří hotelů se nachází v klidné části nového Nesebaru. Centrum s obchody, restauracemi a bary dostupné místní dopravou ze zastávky přímo u hotelu.

Poloha

Hotel se rozprostírá v mírném svahu nad mořem a písčitou pláží vzdálené cca 50 m, centrum Nesebaru s obchody, restauracemi, kavárnami je cca 1,5 km, Letiště v Burgasu je cca 25 km.

Vybavení a služby

Hotel se vstupní halou, s recepcí, výtahy, bankomat, lobby bar, restaurace, bar, vnitřní bazén, venkovní bazény s terasou na slunění s lehátky a slunečníky zdarma, bar u bazénu, dětský bazén s brouzdalištěm, dětské hřiště, dětský vodní hrad, hřiště, miniklub, animační programy pro děti a dospělé, večerní show, noční klub, aquapark se skluzavkami pro děti a dospělé, luxusní Rose Spa, za poplatek: sauna, turecké lázně, vířivka, solárium, řada relaxačních a léčebných procedur, masáže, kadeřnictví, čistírna aj., Wi-Fi zdarma, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Ubytovaní

Pokoje s klimatizací, TV/SAT, chladnička, trezor za poplatek, dětská postýlka na vyžádání zdarma, koupelna, toaleta, fén, balkon.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snack během dne ve vybraných barech podle časů určených hotelem, místní alkoholické a nealkoholické nápoje v barech a restauracích dle jejich otevírací doby (10:00-23:00).

Sport

Sportovní vyžití ZDARMA: stolní tenis, volejbal, fotbal, šipky, animační programy. ZA POPLATEK: kulečník, stolní fotbal, minigolf, tenis, wellness, půjčovna kol, vodní sporty na pláži.

Děti

Dětský bazén s brouzdalištěm, dětské hřiště, dětský vodní hrad, miniklub, animační programy pro děti, aquapark se skluzavkami.

Luxusní hotelový komplex je navržen tak, aby se děti bavily, zatímco rodiče ralaxují.

Doprava

Letecky.

Cena zahrnuje

Doprava, ubytování, stravování, služby delegáta.

Cena nezahrnuje

Cestovní pojištění, lze sjednat v CK.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.