STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Maravel Land Hotel Resort

9/10
9/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Adelianos Campos

Recenze

Eva, sám/akvěten 2022

8,8/10

O hotelu

Maravel Land Hotel Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Většina pokojů má výhled na moře. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je tady sejf. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. Hotel je ideálním místem pro aktivní dovolenou, díky sportovním aktivitám, které nabízí. Je tu například plážový volejbal. Za poplatek je jízda na kole/horském kole, tenis a jízda na koni. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je fitness studio a stolní tenis, stejně tak jako za příplatek kulečník. Po dlouhém dni mohou hosté načerpat energii ve wellness, kde mají na výběr spa a za příplatek také saunu a masáže. Objekt nabízí mnoho dalších zábavních aktivit, například animační program, diskotéku a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.