STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Kokkari Beach

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Samos, Kokkari

Recenze

MONILUBA, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

6,8/10

O hotelu

Kokkari Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Hosté mají k dispozici hotelový sejf, restauraci, snídaňový salónek, bar, TV místnost a dětskou hernu. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Pokoje mají ledničku. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například windsurfing a masáže. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně nebo večeře.

Platba

K placení lze v objektu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.